سرمایهگذاران از هزینهکردن در حوزه هوش مصنوعی هراس دارند
سیدمحمد محمدزاده در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه این شرکت دانشبنیان در حوزه هوش مصنوعی فعالیت میکند، اظهار کرد: شرکت ما از 1390 بر پایه موتور ملی ترجمه شروع بهکار کرده است. متولّی موتور ترجمه ترگمان هستیم که با حمایت وزارت ارتباطات شکل گرفت.
وی افزود: خود شرکت سال 1394 ثبت شد تا بتوانیم این موتور ترجمه را به صورت تجاری بهرهبرداری کنیم و این پروژه دولتی مانند بسیاری دیگر، ابتر و ناقص نماند.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان با اشاره به اینکه محصولاتشان مبتنی بر هوش مصنوعی است، گفت: مهمترین محصول تجاری ما، «ترجمیار» است. درواقع «ترگمان» را به دلیل اینکه گرنت دولتی داشته، رایگان ارائه دادهایم و ترجمیار محصول تجاری ما است. این محصول ترجمه متون علمی را انجام میدهد که دانشجویان و محققان برای ترجمه مقالات علمی میتوانند از آن استفاده کنند. این محصول در فضای وب ارائه شده است.
وی همچنین افزود: محصول ترگمان و ترجمیار دانشبنیان است و امسال نیز یک محصول دانشبنیان دیگر ارائه میکنیم.
محمدزاده درباره اشتغالزایی این شرکت اظهار کرد: یک شرکت خصوصی هستیم که حدود 15 نفر نیروی انسانی دائمی و 45 نفر نیروی نیمهوقت داریم.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان در پایان گفت: مشکل اصلی که تمام شرکتهای هوش مصنوعی با آن روبرو هستند، این است که این حوزه ریسک بالایی دارد و سرمایهگذاران علاقهای به سرمایهگذاری در آن ندارند، درحالیکه این هوش مصنوعی بسیار درآمدزا و سودآور است. در نتیجه شرکتهایی مانند ما که با هزینه شخصی کار میکنند، با سختیها و مشکلاتی روبرو هستند.
انتهای پیام/4112/
انتهای پیام/