در زنجیره تولید کشور هیچگونه مشکلی نداریم/ حفظ حداکثری حقوق مردم رسالت اصلی ما است
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از شاتا، رضا رحمانی گفت: وزارت صمت امسال حول 7 محور و 34 برنامه ازجمله تعمیق ساخت داخل، توسعه صادرات، توسعه معادن و صنایع معدنی، بهبود فضای کسبوکار، توسعه فناوری و...، برنامههای خود را با جدیت دنبال میکند و انتظار میرود روسای استان در راستای تحقق اهداف این برنامه گامهای مؤثرتری از پیش بردارند.
وی ادامه داد: برنامههای محوری وزارت صمت محدود به سال جاری نیست و بهعنوان راهبرد اساسی این وزارتخانه تداوم خواهد داشت و امسال بهنوعی آغاز یک حرکت بزرگ در همه این بخشهاست.
رحمانی خاطرنشان کرد: همه استانها باید این برنامهها را اولویت کاری خود قرار دهند و حتی ظرفیتهای بالقوه سایر مسئولان و تشکلهای بخش خصوصی را در این موارد فعال سازند.
وی تصریح کرد: نهضت ساخت داخل یکی از موارد بسیار مهمی است که امسال در صدر برنامه قرار دارد و مراتب اجرای آن به مقام معظم رهبری، رئیسجمهور و مجلس شورای اسلامی اعلام میشود و بهطور اخص مورد تأکید ویژه رهبری عزیز است که حتماً اثرگذاری بالایی در آینده صنعت کشورمان و خودکفایی آن خواهد داشت.
وزیر صمت با اشاره برنامههای ویژه وزارت صنعت، معدن و تجارت در کنترل بازار بعد از اجرای طرح اصلاح قیمت بنزین در کشور، گفت: خوشبختانه رویکرد موجود مورد رضایت مسئولان امر است که حتماً باید با همین جدیت و دقت بالا ادامه یابد و نباید اجازه داده شود برخی افراد از شرایط موجود سوءاستفاده کند.
در زنجیره تولید کشور هیچگونه مشکلی نداریم
رحمانی افزود: با توجه به تدابیر اتخاذشده هماکنون در تأمین کالاهای اساسی و ضروری موردنیاز کشور و همچنین زنجیره تولید کشور هیچگونه مشکلی نداریم.
وی با اشاره به حضور معاون اول رئیسجمهور در جلسه امروز صبح ستاد تنظیم بازار کشور در محل وزارت صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: طبق گزارشها موجود قیمتها در عموم کالاها دارای ثبات قیمت هستند و نگرانی بیشتر ما بابت جو روانی بازار بوده که با افزایش حجم بازرسیها این مشکل نیز تا حدود بسیاری رفع شده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: در خصوص 100 قلم کالای ضروری مورد مصرف مردم فقط 16 قلم با افزایش حدود 5 درصد مواجه شده است که هماهنگیهای لازم با تعزیرات حکومتی جهت برخورد جدی و خارج از نوبت در این موارد انجامشده است.
رحمانی تأکید کرد: در بحث کنترل بازار باید اتاق اصناف و اتحادیههای تحت پوشش در سراسر کشور پیشگام شوند و حتماً روسای استانها در خصوص زنجیره تولید بهویژه در مورد 100 قلم کالای ضروری با حساسیت و جدیت ویژهای ورود کنند.
انتهای پیام/4087/
انتهای پیام/