نقش موثر دانشگاهها در تحقق شهر الکترونیک
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رویا تاجبخش در حاشیه دومین همایش ملی شهر الکترونیک که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان برگزار شد در جمع خبرنگاران با بیان اینکه علم الکترونیک در تمامی سطوح زندگی انسان گسترده شده و در زندگی شهری جای گرفته است، اظهار کرد: در این راستا باید نحوه استفاده از فناوری و علمی که در اختیار داریم مورد توجه جامعه هدف قرار گیرد.
وی با توجه به اینکه باید نحوه استفاده از فناوریهایی که در گذشته مورد استفاده قرار گرفته است مورد بازنگری قرار گیرد، افزود: این اقدام با مشخص کردن مزیتها و معایب تکنولوژی، باعث خواهد شد تا میزان کارایی آنها را برای حل مشکلات دریابیم.
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس کارگاههای دومین همایش ملی شهر الکترونیک با بیان اینکه مطالعات الکترونیکی به نوعی به زندگی انسان وابسته است، عنوان کرد: در یک شهر الکترونیک که انسان مهمترین عضو آن است برگزاری چنین همایش هایی بسیار مفید خواهد بود.
تاج بخش با بیان اینکه برنامه ریزی ها برای برگزاری همایش شهر الکترونیک به عهده متخصصان رشته رایانه بوده است ،بیان کرد: مرحله نخست همایش شهر الکترونیک تنها مختص رشته کامپیوتر بود اما در مرحله دوم روریکردها گسترش یافت و با پیشنهاد برخی دوستان قرار شد این همایش با رویکرود کاملا تخصصی در حوزه شهر الکترونیک از جمله معماری، گردشگری، محیط زیست و غیره برگزارشود.
وی با تاکید بر اینکه هرآنچه می تواند از الکترونیک استفاده کند در دومین همایش شهر الکترونیک گنجانده شده است، گفت: همزمان با ارائه مقالات در این همایش کارگاه هایی همچون امنیت درمسیریابهای خانگی و نرم افزارشهرالکترونیک نیز برگزار شد که مورد استقبال دانشجویان قرارگرفت.
تاج بخش با بیان اینکه برای برگزاری این کارگاهها از مدرسانی که مایل به حضور درکارگاهها در حوزه شهر الکترونیک و با رشتههای مرتبط بودند دعوت شد، افزود: در ابتدا از این افراد خواسته شد تا سرفصلها و نحوه برگزاری کارگاههای خود را ارائه دهند که در نتیجه از بین چندین کارگاه دو کارگاه انتخاب شد.
وی با تاکید براینکه ارائه مقالهها و ارائه پوسترها جنبه یک طرفه دارد، افزود: این در حالی است که افراد با حضور درکارگاهها لحظه به لحظه ای که در کارگاه حضور دارند و مدرس مراحل کار را بیان میکند فرد خود را به عنوان یک بخشی از برنامه می داند و گیرایی بیشتری دارد.
رئیس کارگاه های دومین همایش ملی شهر الکترونیک با توجه به اینکه ارائه مقالات در مدت زمان کوتاهی انجام میشود، اظهار کرد: کارگاهها با هدف آگاه کردن دانشجو و پژوهش محوری برگزاری می شود .
تاج بخش با توجه به نقش دانشگاهها در حوزههای مختلف از جمله گسترش شهر الکترونیک، عنوان کرد: دانشگاه ها در تمام جنبه ها از جمله اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی وغیره آغازگر فعالیتها هستند و درهمین راستا باید اصلاح نظام اموزشی به ویژه در دانشگاه مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه در تمام فعالیتها باید دانشگاه ها حضور داشته باشند، بیان کرد: اساتیدی که در دانشگاهها حضور دارند علاوه بر یکسری از آموختههایی که کسب کردند، به دلیل ارتباطی که با نسل جوان دارند از نیازهای جامعه اگاه شده و میتوانند محتویات آن را پردازش و متناسب با نیاز جامعه اقدام کنند.
تاج بخش تاکید کرد: در همین راستا دانشگاههای پویا می توانند نقش مفیدی را درانجام فعالیت های شهر الکترونیک داشته باشند.
انتهای پیام/