آثار دارویی میوههای پاییزی /«به» درمان مشکلات گوارشی
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، افراد معمولاً برای تهیه مربا و شربت از میوههای تازه استفاده میکنند و «میوه به» یکی از میوههای پاییزی است که طبع گرم و تر داشته و ویتامین و مواد معدنی زیادی در خود گنجانده است.
میوههای فصل پاییز دارای روی، ویتامین C، آهن، آنتیاکسیدانهای کاتچین، ترکیبات فنلی، لیمونن، اپیکاچین و فیبر غذایی است.
میوه پاییزی به جهت جلوگیری از سرطان، پایین آمد وزن در افراد چاق، پایین آمدن چربی خون، افزایش قدرت سیستم دفاعی بدن، جلوگیری از بیماریهای دستگاه گوارش، پوست و مو تأثیر زیادی دارد.
اکسیدانها و ویتامینهای موجود در میوه به سطح بالایی از مواد غنی در این میوه را تشکیل میدهند که این میوه میتواند برای درمان چین چروک پوست صورت مفید باشد. این نوع میوه همانند یک ضد آفتاب خوب در برابر اشعه نور خورشید عمل میکند. میوه به حاوی آهن، مس و روی است که با وجود این سه نوع ماده معدنی و مقوی میتواند باعث تقویت مو و افزایش رشد آن شود.
میوه به حاوی مقادیر بالای ویتامین B6 بوده و میتواند برای درمان تهوع و استفراغ در دوران بارداری مفید باشد. افراد میتوانند با درست کردن معجون به و عسل به درمان کولیت، اسهال، یبوست و عفونتهای روده خود کمک کنند. مقادیر بالای فیبر موجود در میوه به برای درمان خانگی یبوست مفید است. همچنین میوه به میتواند برای درمان اسهال هم استفاده شود.
انتهای پیام/4108/
انتهای پیام/