سهام شرکت هپکو به صورت موقت به سازمان خصوصیسازی واگذار شده است/ هپکو همچنان دولتی نشده است!
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، سید علی آقازاده صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران در اراک، گفت: با صراحت اعلام میکنم سهام هپکو بهصورت موقت به سازمان خصوصیسازی بهعنوان متولی سهم ۶۰ درصدی بازگشته است، زیرا قرارداد سهامدار قبلی فسخ شده است.
وی افزود: برداشت ناصحیح و نادرست نسبت به واگذاری هپکو به دولت، بهویژه در رسانهها صورت پذیرفته است.
استاندار مرکزی ادامه داد: بر اساس درخواست بنده به رئیسجمهور قرار بود، قرارداد سهامدار عمده هپکو با سازمان خصوصیسازی فسخ شود تا راه برای واگذاری این سهام به یک گروه صالحتر و بااهلیتتر هموار شود و بر اساس دستور رئیسجمهور طی یک پروسه ۲۰ روزه فسخ قرارداد سهامدار هپکو انجام شد و هنگامیکه این اتفاق سیر طبیعی، قانونی و حقوقی خود را طی میکند، سهام بهصورت خودکار به فروشنده که سازمان خصوصیسازی است، بازمیگردد و این بدین معنی نیست که سهام به دولت بازمیگردد.
آقازاده تصریح کرد: اکنون زمینههای مناسب و مطلوب برای واگذاری این سهم به افراد، گروهها و شرکتهای دارای صلاحیت در حال آماده شدن است، اما در یک پروسه سه الی چهار ماهه کمتر یا بیشتر به طول میانجامید که در این مدتزمان متولی سهام هپکو سازمان خصوصیسازی است.
وی عنوان کرد: با مکانیسمهای دقیقی که در این زمینه انجام میشود، امیدواریم یک کنسرسیوم، گروه، یک فرد یا شرکتی که میتواند هپکو را با توجه به نیازها و ظرفیتهای بالایی که بهویژه در حوزه عمرانی کشور برخوردار است، ورود پیدا کند و پس از مراحل گزینش و استعلامهای لازم اقدامات مربوطه را انجام دهد.
استاندار مرکزی گفت: شورای تأمین استان در تعیین سهامدار هپکو از نقش بسزایی برخوردار است.
آقازاده بیان کرد: در خصوص با مشکلات شرکت آذرآب همچنان صحبتها ادامه دارد بهطوریکه طی دو روز گذشته با سهامدار عمده شرکت آذرآب که یکی از بانکهای عامل است، صحبت شده و پسازآن در خصوص راهکارها و شرایطی که میتواند این سهامدار جدید در موضوع خرید و تملک سهام داشته باشد، به یک چارچوب مناسب رسیدیم.
استاندار مرکزی افزود: شرایط پیشنهاد شده از سوی ما به تأیید شورای تأمین استان رسیده و شرایط به نسبت خوب است.
وی اظهار کرد: اگر با این شرایط هر کسی ورود پیدا کند، بنده قول میدهم که آذرآب حتی بهتر از زمانی که در اختیار دولت بود، اداره شود که این روند به یک پروسه دوماهه نیازمند است که پس از تأیید بورس بهصورت آگهی مزایده در بورس مطرح میشود و واگذاری این سهام به بخش خصوصی مشکلات این شرکت بر طرف میشود.
استاندار مرکزی گفت: بر اساس موافقتهای صورتگرفته قرار شد، واگن پارس به مپنا واگذار شود. در حال حاضر مذاکراتی بین مدیران شرکت و نمایندگان مپنا درحال جریان است و در خصوص قیمت ورود پیدا میکنیم. در آینده نهچندان دور شاهد واگذاری این شرکت به معنا باشیم
وی عنوان کرد: در حال حاضر شرکت ماشینسازی از سفارشهای خوبی برخوردار است و مدیریت در حال اخذ سفارشهای مختلف است و نیاز صنایع سنگین کشور در این قسمت بسیار بالاست.
آقازاده افزود: شرکت آذرآب و ماشینسازی اگر مدیریت قوی و فعال داشته باشند، با مشکلی در سفارش و فروش محصول مواجه نخواهیم بود.
شرکت هپکو در دوراهی دولتی شدن
شرکت فرابورس ایران با صدور اطلاعیهای از انتقال سهام شرکت تولید تجهیزات سنگین هپکو از شرکت هیدرو اطلس به دولت جمهوری اسلامی ایران خبر داد.
شرکت فرابورس ایران با صدور اطلاعیهای در خصوص مجوز انتقال سهام شرکت تولید تجهیزات سنگین هپکو از شرکت هیدرو اطلس به دولت جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد، به اطلاع سهامداران محترم میرساند بر اساس مصوبه شورای عالی بورس و اوراق بهادار، موضوع نامه شماره ۵۵۳۳۰/۱۲۲ مورخ ۰۷/۲۱/ ۱۳۹۸ سازمان بورس و اوراق بهادار، با نقلوانتقال سهام شرکت تولید تجهیزات سنگین هپکو از شرکت هیدرواطلس به دولت جمهوری اسلامی ایران در خارج از ساعت معاملات و انجام تسویه آن بهصورت خارج از اتاق پایاپای موافقت شده است.
هپکو دولتی نشده است
درحالیکه فرابورس طی اعلامیهای از انتقال سهام شرکت تولید تجهیزات سنگین «هپکو» از شرکت هیدرواطلس به دولت موافقت کرده مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: هپکو دولتی نشده است.
سازمان خصوصیسازی با وکالت بلاعزل از سوی سهامدار قبلی فرایند قانونی واگذاری شرکت را طی میکند.
منبع/ الف
انتهای پیام/پ
انتهای پیام/