راهاندازی سامانه ارتقای اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مهدی صدیقی در مراسم افتتاح سامانه ارتقای اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت : این سامانه نرمافزاری مبتنی بر وب است که به فرآیند ارتقای اعضای هیئت علمی این دانشگاه کمک خواهد کرد.
وی افزود: با استفاده از این سامانه کلیه اطلاعات آموزشی و پژوهشی اعضای هیئت علمی که در پورتال دانشگاه موجود باشد (مانند دروس، دانشجویان، مقالات، و کتابها)، در فرمهای مربوط به ارتقای استادان قرار داده میشود. امتیازات ارزیابی نیز به صورت خودکار محاسبه شده و در محل مشخص داخل فرمها قرار میگیرد.
وی افزود: علاوه بر این، در صفحه اول سامانه ارتقای اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر هر نوع اطلاعاتی که استادان برای روند ارتقای مرتبه علمی خود نیاز داشته باشند نیز وجود دارد.
مدیر دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تأکید کرد: در این سامانه فرمها، رویهها و سؤالات مربوط به ارتقای اعضای هیئت علمی قرار داده شده است.
صدیقی عنوان کرد: همچنین در این سامانه اطلاعات مربوط به اعضای هیئت علمی وجود دارد و استادان میتوانند برای ارتقای مرتبه علمی خود فرمهای مربوطه را در این سامانه کامل کنند.
وی اظهار کرد: فرمهای قرار داده شده در این سامانه براساس فرمتهای مشخص وزارت علوم است.
مدیر دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: پس از تکمیل فرمها استادان میتوانند آن را به دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه ارسال کنند و پس از بررسی اولیه پرونده برای بررسیهای نهایی در نوبت قرار خواهد گرفت.
معاون آموزشی این دانشگاه تأکید کرد: راهاندازی سامانه ارتقای اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برمبنای آییننامههای وزارت علوم صورت گرفته است
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: سامانه ارتقای اعضای هیئت علمی این دانشگاه براساس شیوهنامههای آموزشی دانشگاه و آییننامههای وزارت علوم تدوین و راهاندازی شده است.
سید محمد حسین کریمیان نیز در مراسم افتتاح سامانه ارتقای اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: روند تکمیل فرمهای ارتقای اعضای هیئت علمی یک پروسه بسیار طولانی و زمانبر بود که با راهاندازی سامانه ارتقای اعضای هیئت علمی، کلیه فرمهای مربوطه با استفاده از اطلاعات موجود در معاونتهای مختلف دانشگاه توسط این سامانه پر میشوند و دیگر لازم نیست تا این فرمها توسط اعضای هیئت علمی بهصورت دستی و آزاردهنده پر شوند.
وی افزود: این سامانه شامل تمام جزئیاتی است که کمیتههای تخصصی و هماهنگی نیاز به بررسی و تحلیل آنها دارند.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تأکید کرد: همچنین این سامانه قادر است با دقت کافی اطلاعات موجود در دانشگاه و اطلاعات اضافه شده توسط فرد متقاضی را تفکیک کند. سامانه ارتقای اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر مطابق با شیوهنامههای دانشگاهها و آییننامههای وزارت علوم طراحی و راهاندازی شده است.
وی اظهار کرد: برای طراحی این سامانه بیش از 6 ماه زمان صرف شده است و دسترسی به این سامانه بسیار راحت است. در ضمن به جز سامانه گلستان که شامل این امکان است، سامانه اوج اولین سامانهای است که بهصورت خانگی برای پورتال خاص دانشگاه طراحی، تدوین و راهاندازی اندازی شده است.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/