دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 مهر 1394 - 16:52
رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور:

آینده دامپزشکی کشور بر 4 محور سلامت، پژوهش، اقتصاد سلامت محور و حیوانات همراه استوار است

رئیس هیأت مدیره جامعه دامپزشکان کشور با تشکر از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برای برگزاری کنگره ملی طب حیوانات همراه همانند اسب، حیوانات خانگی، حیوانات اگزوتیک و پرنده‌های زینتی، با ذکر پیشینه حضور اسب در تاریخ و تمدن بشر، به ویژه ایران به بیان نقش اسب در جامعه صنعتی و دامپزشکی امروز پرداخت.
کد خبر : 42696

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر پیام محبی افزود: جامعه دامپزشکی کشور باید به سمتی پیش برود که جایگاه واقعی خود را در جامعه درمانی کشور بدست آورد.


محبی این کنگره را مطلع و آغاز یک ارتباط مناسب و همکاری خوب بین دانشگاه و جامعه دامپزشکی کشور دانست و توصیه‌هایی برای دانشجویان این رشته به منظور ارتباط با صنف دامپزشکی و رعایت شرایط و ضوابط صنفی عنوان کرد.


رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور هم درباره اهمیت حرفه دامپزشکی در ارتقا و کمک به بهبود جامعه سلامت محور سخن گفت و تصریح کرد: آینده دامپزشکی کشور بر 4 محور سلامت، تحقیق و پژوهش، اقتصاد سلامت محور و حیوانات همراه استوار است.


دکتر محمدرضا صفری با تاکید بر اهمیت سلامت غذا و نقش دامپزشکی در دو محور سلامت و تحقیق و پژوهش گفت: در محور سوم که اقتصاد سلامت محور است باید بر تربیت دامپزشک مدیر و اقتصاددان هم اهتمام ورزید چرا که مدیریت سلامت نیز در کنار تولید حیوانات اقتصادی مطرح است.


رنه کارسون در متن پیام خود با ابراز خرسندی از برگزاری چنین کنگره هایی در ایران چنین عنوان کرده است: شخصا از جامعه دامپزشکی ایران برای مشارکت و همکاری بیشتر با جامعه دامپزشکی جهان دعوت می‌کنم

وی در حوزه حیوانات همراه عنوان کرد: این حوزه بسیار مهم است و در تامین اشتغال دامپزشکان، کمک به تقویت سلامت جامعه و اقتصاد بزرگ تربیت حیوانات همراه دخیل است.


رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور با ابراز خرسندی از برگزاری دو کنگره مهم ملی سلامت غذا و طب حیوانات همراه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج این امر را ناشی از پویایی دانشکده دامپزشکی این دانشگاه دانست و گفت: انتظار می‌رود با تکرار این کنگره‌ها در حوزه آموزش نیز با ارتقاء مهارت‌های کاربردی پیشرفت حاصل شود.


در مراسم افتتاحیه این کنگره همچنین پیام اختصاصی دکتر رنه کارسون رئیس جامعه جهانی دامپزشکی نیز که به نمایندگی بیش از پانصد هزار دامپزشک سراسر دنیا ارسال شده بود از سوی دکتر فریبرز معیر رئیس کمیته دامپزشکی فدراسیون سوارکاری و دبیر اجرایی کنگره قرائت شد.


در بخش‌هایی از این پیام آمده بود: به نمایندگی از بیش از 500 هزار دامپزشک عضو جامعه جهانی دامپزشکی از جامعه دامپزشکی ایران و دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحدکرج به واسطه برنامه‌ریزی این کنگره کمال تشکر را دارم.


خانم رنه کارسون در متن پیام خود با ابراز خرسندی از برگزاری چنین کنگره هایی در ایران چنین عنوان کرده است: شخصا از جامعه دامپزشکی ایران برای مشارکت و همکاری بیشتر با جامعه دامپزشکی جهان دعوت می‌کنم.


همچنین در این پیام آمده است: جامعه جهانی دامپزشکی حمایت خود را از آموزش‌های مداوم و چنین کنگره‌هایی اعلام می‌دارد.


دکتر مهران فرهودی مقدم رئیس کمیته هیأت علمی کنگره نیز با بیان گزارشی از نحوه و روند شکل‌گیری کنگره مذکور گفت: بیش از 190 عنوان مقاله به دبیرخانه این کنگره ارسال شد که مقالات مذکور در محورهای گوناگون دسته بندی و بررسی شد. از این مقالات در محور اسب: 47 مقاله، دام‌های کوچک (سگ و گربه): 60 مقاله و در محور حیوانات اگزوتیک و پرندگان زینتی: 93 مقاله بررسی شد که 21 مقاله به صورت سخنرانی و 135 مقاله به صورت پوستر ارائه شد و 34 مقاله نیز از نظر کمیته تخصصی داوران مردود شناخته شد.


کنگره ملی طب حیوانات همراه – اسب، حیوانات خانگی، حیوانات اگزوتیک و پرنده‌های زینتی با حضور جمعی از مسئولان استانی و کشوری و دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته دامپزشکی در سالن اجتماعات مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب