پیتزا از سرطان جلوگیری میکند
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از لایف هکر، سیلوائو گالوس دانشمند ایتالیایی است که تاکنون سرپرستی سه تحقیق مجزا در خصوص مزایای خوردن پیتزا را برعهده داشته است. به گفته وی یک پیتزای خوب تمام ویژگیهای مثبت رژیم مدیترانهای را دارد.
گالوس برای انجام تحقیقات خود موفق به کسب جایزه ایگنوبل دانشگاه هاروارد و سالنامه تحقیقات نامحتمل شده است.
جایزه ایگنوبل شبه جایزه طنزآمیزی از جایزه نوبل است که هر سال در اوایل اکتبر، تقریباً در زمان اعلام نتایج جایزه نوبل، به ۱۰ موفقیت برتر که ابتدا باعث خنده و سپس به فکر فرورفتن مردم شود، اعطا میشود. این جایزه توسط مجله طنز علمی سالنامه تحقیقات نامحتمل سازماندهی میشود.
مراسم این جایزه که در سالن تئاتر ساندرز دانشگاه هاروارد برگزار میشود و ارائه آن به عهده گروهی از برجستگان و شایستگان جایزه نوبل است. مراسم هر سال با مجموعهای از سخنرانیهای عمومیِ برندگان جایزه در مؤسسه فناوری ماساچوست خاتمه مییابد.
جایزه نقدی ایگنوبل 10 تریلیون دلار زیمباوهای است که توسط یکی از برندگان نوبل اعطا میشود. تحقیقات گالوس نشان میدهد که پیتزای مورد استفاده در ایتالیا میتواند مانع از بیماریهای مزمن مانند سرطان دستگاه گوارشی و سکته قلبی شود.
به گفته گالوس، تنها پیتزای مدیترانهای است که از مزایای زیادی برای سلامتی دارد و پیتزاهای خارجی که با دستورالعملهای بیگانه پخته میشود، هیچ فایدهای برای جلوگیری از بیماریها ندارد.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/