مسئولان اقتصادی برای تحقق شعار سال چه کردهاند؟/ تشریح ویژگیهای تشکلهای انقلابی
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری آنا از خبرگزاری مهر، آیتالله سید احمد میرعمادی شامگاه جمعه در دومین دوره آموزشی تشکیلاتی طرح شهید شهریاری ویژه استادان دانشگاه آزاد اسلامی که در تالار دکتر شهیدی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد برگزار شد، با تشریح نقش استادان دانشگاه در جریانشناسی سیاسی و مسئولیت آنها در گام دوم انقلاب اسلامی اظهار کرد: عقل، دین و علم مایه حیات هستند.
مسئولان اقتصادی برای تحقق شعار سال چه کردهاند؟
وی با بیان اینکه عقلانیت و دیانت از جایگاه والایی برخوردار است، تصریح کرد: هر ملتی که از عقل، علم و دین برخوردار باشد آن ملت سعادتمند و پیشرفته هستند.
نماینده ولیفقیه در استان لرستان افزود: هدایت، رشد و کمال، فرهنگ و تمدن هر جامعه به وجود عقل، علم و دین بستگی دارد و اگر به دنبال تمدن اسلامی در گام دوم انقلاب هستیم، به طور قطع باید عقلانیت، پیشرفت علمی و ... به اوج برسد.
میرعمادی با تأکید بر ضرورت توسعه علمی کشور و توجه به شعار سال که توسط مقام معظم رهبری به عنوان «رونق تولید» نامگذاری شده است، مطرح کرد: مسئولان اقتصادی کشور باید پاسخگو باشند که برای تحقق شعار سال چه کاری انجام دادهاند و استادان دانشگاهها نیز باید پاسخگوی این مسئله باشند.
وی تشریح کرد: مهندسی فرهنگی، جهاد علمی و عملی، مسئولیتهای سنگینی هستند که بر دوش دانشگاهها و حوزههای علمیه است.
نقشآفرینی تشکلهای ولایی در گام دوم انقلاب اسلامی
نماینده ولیفقیه در استان لرستان در ادامه سخنان خود با بیان اینکه امروز استادان دانشگاهها نمیتوانند بگویند کاری به مسائل سیاسی نداریم، خاطرنشان کرد: این جایگاه، جایگاه پرورش افراد وارسته است و امروز هدف نیز شاگردپروری، رشد دانشجو، گرفتن دست دانشجویان در رساندن به کمال است.
میرعمادی با اشاره به بعد فردی، عبادی، اجتماعی، سیاسی و ... به عنوان ابعاد گوناگون کمال ادامه داد: یکی از نقشها و مسئولیتهایی که استادان بر عهده دارند جریانشناسی انقلاب است.
نماینده ولیفقیه در استان لرستان مطرح کرد: بدون شناخت جریانهای سیاسی نمیتوانیم پیشرفت و مسیر انقلاب را طی کنیم و انقلابی باشیم، بنابراین باید در این راستا شناختی دقیق داشته باشیم.
میرعمادی با بیان اینکه دو نوع تشکل سیاسی انقلابی و تشکل غیرانقلابی داریم، افزود: تودهایها، لیبرال، کمونیست، جریانهای روشنفکر غربگرا و جریان فتنه، جریانهای سیاسی غیرانقلابی هستند که در قالبی به نام تشکل غیرولایی قرار میگیرند و در مقابل آنها، تشکلهای انقلابی و ولایی قرار دارند که در راستای گام دوم انقلاب اسلامی نقشآفرینی میکنند.
تشریح ویژگیهای تشکلهای انقلابی
وی، تجملگرایی و تشریفاتی بودن، سازشکاری، حساس نبودن به ارزشها، تمایل داشتن به غرب و آمریکا و اعتقاد نداشتن به شعار «مرگ بر آمریکا» را از ویژگیهای تشکلهای سیاسی غیرانقلابی عنوان کرد و توضیح داد: اینگونه تشکلها آمریکاییها و اروپاییها را بر مسلمان شیعه ترجیح میدهند و به طور کلی در گام دوم انقلاب اسلامی، اینگونه تشکلهای غیرولایی جایگاهی ندارند؛ چراکه جایگاهی که برای گام دوم انقلاب ترسیم شده، متوجه تشکلهای انقلابی است.
امام جمعه خرمآباد با بیان اینکه مهمترین مشخصه تشکلهای انقلابی، اعتماد به اصل ولایت فقیه است، تشریح کرد: ولایت فقیه در ولایت معصوم ریشه دارد و هویت تشکلهای انقلابی، ولایت فقیه است و همین باعث سربلندی این تشکلها شده است.
میرعمادی در ادامه استکبارستیزی، استقامت و ایستادگی را از دیگر ویژگیهای تشکل های انقلابی عنوان کرد و گفت: امروز استقامت به عنوان سیمای تشکلهای انقلابی است و اگر این ویژگی نباشد تشکلهای انقلابی نمیتوانند کار را پیش ببرند.
ایجاد جبهه مقاومت در منطقه
وی تأکید کرد: انقلاب اسلامی ایران با سرعت پیش میرود و تشکلها باید خود را به انقلاب اسلامی برسانند تا عقب نمانند، امروز یک جبهه مقاومت در منطقه شکل گرفته است و با وجود فشار آمریکا، تمام رهبران مقاومت برای دیدن مقام معظم رهبری به ایران میآیند و با رهبری بیعت میکنند.
نماینده ولیفقیه در استان لرستان افزود: در گام دوم انقلاب اسلامی شتاب بیشتری مشاهده میشود؛ بهگونهایکه شاهد محو رژیم صهیونیستی در آیندهای نزدیک خواهیم بود.
میرعمادی با تأکید بر اینکه در حال حاضر پیروزی انقلاب اسلامی قابل رویت است و اینجاست که در دانشگاهها که مرکز پرورش علم و خرد هستند باید شتاب کنیم، افزود: امروز مهمترین وظیفه تشکلهای انقلابی ایجاد گفتمان انقلابی، پیشرفت، عدالت، مبارزه با فساد و ... است و هیچ موضوعی نمیتواند حرکت انقلاب اسلامی را آهستهتر کند.
انتهای پیام/4078/
انتهای پیام/