دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 شهريور 1398 - 16:50
عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی مینودشت:

زنده نگه‌داشتن حادثه کربلا مهم‌ترین رسالت زنان است

عضو هیئت‌علمی گروه معارف دانشگاه آزاد اسلامی مینودشت با تشریح نقش زنان در کربلا، حوادث روز عاشورا و پس از آن گفت: مهم‌ترین رسالت زنان بعد از عصر عاشورا این بود که حوادث کربلا را برای دیگران بازگو کنند.
کد خبر : 414756
IMG_5241.JPG

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مینودشت، حسن سرایلو عضو هیئت‌علمی گروه معارف دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت ظهر امروز در نشست بصیرتی نقش زنان در کربلا با رویکرد بررسی تاریخی حوادث روز عاشورا و پس از آن، اظهار کرد: شخصیت‌های حاضر در کربلا چه در جبهه حق و چه در جبهه کفر برای توسعه اخلاق و و دفع رذایل اجتماعی باید بازخوانی و احیا شود.


وی اضافه کرد: فراموشی و انقطاع ریشه‌های سنتی و تاریخی آیین‌ها و شخصیت‌های تاریخ‌ساز به مرور زمان آنان را وارد دامنه خرافات می‌کند؛ بنابراین تبیین و بازخوانی حوادث کربلا به‌ویژه حوادث عصر عاشورا به بعد ضمن حفظ ریشه‌های تاریخی اشخاص و حوادث تأثیرات  امروز آنها را به همراه خواهد داشت.


عضو هیئت‌علمی گروه معارف دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت، زنده نگه‌داشتن حادثه کربلا، پرستاری، حمایت، دلداری و تسلی به امام سجاد(ع) را از رسالت‌های زنان در کربلا برشمرد و عنوان کرد: بار اصلی چنین رسالتی پس از عاشورا به عهده زنان حاضر در عاشورا و به ویژه زنان بنی‌هاشم بود که به بهانه‌های مختلف ضمن یادآوری دقیق ظلم‌های وارده بر امام حسین(ع) و یارانش جبهه باطل که در رأس آن بنی‌امیه بودند را رسوا می‌کردند.


سرایلو با بیان اینکه حضرت زینب(س) در این حادثه وظیفه پرستاری از امام سجاد(ع) را نیز برعهده داشت، بیان کرد: سرپرستی کاروان اسرای کربلا نیز با حضرت زینب(س) بود. 


وی، پیام‌رسانی و عزاداری را از دیگر رسالت‌های زنان قلمداد و تشریح کرد: زنان به ویژه حضرت زینب‌(س)، حضرت رباب(س)، ام‌کلثوم(س) و فاطمه(س) دختر امام حسین(ع) تلاش می‌کردند تا در هر فرصتی با یادآوری مصائب امام حسین(ع) در ماندگاری این حماسه عظیم نقش ایفا کنند.


عضو هیئت‌علمی گروه معارف دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت، استفاده به‌روز و به‌هنگام حادثه کربلا را برای حل مشکلات جامعه بشری ضروری دانست.


انتهای پیام/4078/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب