دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه مطرح کرد؛

همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان اوقاف در توسعه فناوری بذر

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور گفت: دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان اوقاف در توسعه فناوری بذر همکاری می‌کنند و سازمان‌‌ها و نهادها باید کمک کنند تا وابستگی خارجی در حوزه بذر کشاورزی قطع شود.
کد خبر : 413864
1634584.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه علم فناوری و دانش بنیان گروه دانشگاه خبر گزاری آنا، حجت السلام سیدمهدی خاموشی در مراسم ایین انعقاد تفاهم نامه حنایت از توسعه فناوری بذر که  در حاشیه گردهمایی فناورانه صنایع غذایی و استارت‌آپ‌های صنعت غدایی که صبح امروز در صندوق نوآوری  شکوفایی برگزار شد، گفت:  تولید محصولات کشاورزی در کشور با وجود تحریم‌ها با مشکلات زیادی مواجه شده است. سازمان‌‌ها و نهادها باید کمک کنند تا وابستگی خارجی در حوزه بذر کشاورزی قطع شود.


وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت‌های زیادی در توسعه بذر داشته است. همه دانشگاه های کشور باید تلاش کنند تا این وابستگی خارجی از بین برود.


رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور بیان کرد: تحریم بهانه‌ای است تا دانشگاه‌ها به صورت جهادی وارد میدان شوند. دانشگاه‌ها منبع علم و دانش است بنابراین می‌تواند در این حوزه کمک شایانی کند.


خاموشی مطرح کرد: سازمان اوقاف در حوزه توسعه بذر، کشت بافت و تولید نشا با شرکت‌های دانش بنیان فعالیت دارد؛ سازمان وقف سابقه خوبی در همکاری با شرکت های دانش بنیان داشته است.


وی افزود: دانشگاه آزاد با توجه به توانمندی بالایی که دارد امکانات خوبی را در اختیار مردم قرار داده است. در حال حاضر موتورسیکلت برقی با هدف کاهش آلودگی و کاهش مصرف بنزین در کشور تولید می‌شود که مورد توجه مجلس و دولت قرار گرفته است.


خاموشی گفت:حدود ۴ میلیون موتور روزانه در حال حرکت است که باعث ایجاد آلودگی هوا می شود و باید تبدیل به موتور برقی شوند.  مزرعه آبخیزداری در حال توسعه است و قرارداد تجهیزات پزشکی نیز  منعقد شده است.


وی خاطرنشان کرد: رفع تحریم، ارزآوری،اشتغالزایی و اجرای هوشمندسازی از اهداف ماست.


رئیس سازمان اوقاف بیان کرد: ایجاد کارخانه تولید بذر اصلاح شده صیفی جات پیشنهادی از طرف دانشگاه آزاد اسلامی بود که مراحل تحقیق، توسعه و بازاریابی آن در ده سال گذشته در این دانشگاه صورت گرفته است. این کارخانه طی پنج سال و در سه مرحله توسعه از ظرفیت ۲۰۰ میلیون بذر در سال نخست به یک میلیارد در مرحله دوم و در نهایت ۵ میلیارد بذر در مرحله ظرفیت کامل خواهد رسید.


خاموشی بیان کرد: سرمایه گذاری کلان در حوزه‌های مورد نیاز جامعه از اهمیت بالایی برخوردار است. زنجیره ارزشمندی در کشور در حال توسعه است. رفع تحریم‌ها، ایجاد اشتغال، ارز ورزی، خودکفایی و قطع وابستگی از جمله اهداف مهم کشور است.


انتهای پیام/4107/۴۰۲۱/


انتهای پیام/4115/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب