دانشگاه آزاد اسلامی کارخانه تولید بذر احداث میکند
به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، تفاهمنامه همکاری سازمان اوقاف و امور خیریه، دانشگاه آزاد اسلامی و صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری پیش از ظهر امروز امضا شد.
این تفاهمنامه برای ایجاد کارخانه تولید بذر اصلاح شده صیفیجات پیشنهادی از طرف دانشگاه آزاد اسلامی که مراحل تحقیق، توسعه و بازاریابی آن در 10 سال گذشته در دانشگاه آزاد اسلامی انجام پذیرفته، امضا شده است.
براساس این تفاهمنامه این کارخانه در طی پنج سال و در سه مرحله توسعه از ظرفیت 200 میلیون بذر در سال نخست به یک میلیارد در مرحله دوم و در نهایت 5 میلیارد بذر در مرحله ظرفیت کامل خواهد رسید.
در متن این تفاهمنامه آمده است: اوراق مربوط به این تفاهمنامه به نشانیهای اعلامی ابلاغ خواهد شد و در صورت تغییر نشانی هر یک از طرفین، مکلف است ظرف 15 روز به صورت مکتوب به طرفین دیگر اعلام نماید در غیر اینصورت ابلاغ اوراق به نشانی مورد بحث قانونی میباشد. به موجب این تفاهمنامه، طرفین برای همکاری در جهت توسعه تولید بذر صیفیجات و تأمین کامل نیازهای بازار داخلی از طریق اقدامات زیر تفاهم کردند:
ماده اول - موضوع تفاهمنامه:
1. ایجاد سالانه 5 رقم بذر جدید جهت ارتقاء کیفیت بذر رایج از جهت سازگاری با عوامل اقلیمی، مقاوم به آفات و بیماریهای گیاهی، افزایش عملکرد در واحد سطح
2. توسعه فضاهای فیزیکی آزمایشگاهی و تحقیق و توسعه تولید بذر در کشور
3. حمایت از جریان تولید فناوری بذر با به اشتراکگذاشتن ظرفیتهای طرفین و استفاده از توان دستگاهها و نهادهای مرتبط در کشور
4. تشکیل کارگروه تخصصی متشکل از نمایندگان سازمانهای مذکور در خصوص اجرایی نمودن مفاد تفاهمنامه و پیگیری تصمیمات
ماده 2 - تعهدات:
- دانشگاه آزاد اسلامی عهدهدار مدیریت تولید دانش و توسعه فناوری است.
- سازمان اوقاف و امور خیریه حمایت از شرکتهای دانشبنیان و تولیدکنندگان فناوری را عهدهدار میباشد.
- صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری متناسب با مراحل توسعه تفاهمنامه نیازهای مالی را در چارچوب ضوابط و مقررات تأمین مینماید.
ماده 3 - مدت تفاهمنامه:
مدت اعتبار این تفاهمنامه 5 سال تعیین میشود و با اعلام قبلی یکی از طرفین قابل فسخ بوده و ضمناً در صورت رضایت، قابل تمدید است.
ماده 4- سایر موارد:
امضاء این تفاهمنامه هیچگونه تعهد مالی را برای سازمانهای مطرح ایجاد نمیکند و همه موارد باید در قراردادهای آتی بهصورت مشروح و مفصل بیان شود.
این تفاهمنامه در 4 ماده و 3 نسخه در تاریخ 12/6/1398 به امضاء طرفین رسید و از تاریخ امضاء معتبر است. امید است نتایج آن موجب مرضی درگاه احدیت قرار گیرد.
انتهای پیام/4107/4040/4021/
انتهای پیام/