تشکلهای دانشجویی باید کنوانسیونها را مانند برجام برای مردم تبیین کنند
مهدی خانعلیزاده در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکلهای دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به نقش مهم تشکلهای دانشجویی در آگاهسازی مردم نسبت به کنوانسیونهای بینالمللی اظهار کرد: ملحق شدن ایران به کنوانسیونها فنی و تخصصی بوده و مردم تخصص آن را ندارند که در مورد یک کنوانسیون خاص اطلاعات داشته باشند و از منافع کشور خود دفاع کنند.
وی افزود: دانشگاهیان و نخبگان جامعه وظیفه دارند که این مباحث بینالمللی را از مسئولان مربوطه مطالبه و پیگیری و سپس برای مردم تبیین و روشنگری کنند.
سردبیر برنامه تلویزیونی بدون توقف و پژوهشگر روابط بینالملل با بیان اینکه دانشجویان و اعضای تشکلهای دانشجویی در قضیه برجام به خوبی روشنگری کردند، گفت: نخبگان دانشگاهی با نوشتن کتاب، جزوه و برگزاری جلسات، قضیه برجام و خسارتهای آن را به خوبی برای مردم تشریح کردند.
خانعلیزاده تصریح کرد: پس از مطالبه دانشجویان از مسئولان در مورد برجام، فضای خوبی میان مردم به وجود آمد و آنان نسبت به این توافقنامه بینالمللی دغدغهمند شدند و به دنبال شنیدن حقایق و شفافسازی از سوی مسئولان بودند.
وی با اشاره به اینکه بصیرت و آگاهی مدنظر رهبر انقلاب میان مردم حاصل شده است، خاطرنشان کرد: این مهم باید توسط اعضای تشکلهای دانشجویی تقویت شود. اگر منتظر بمانیم که سیاسیون بخواهند مسائل کلان بینالمللی را برای مردم توضیح دهند، به بصیرت مردم افزوده نمیشود، چراکه آنان به دنبال مناقع سیاسی و جناحی خود هستند، بنابراین دانشجویان وظیفه دارند که این مسائل را به خوبی برای مردم تشریح و تبیین کنند تا مردم واکنش مناسبی به موضوعهای مطرح شده در جامعه داشته باشند.
انتهای پیام/4107/4118/
انتهای پیام/