دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 مرداد 1398 - 15:59
آیت‌الله جوادی آملی در دیدار با رئیس و اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه آزاد:

دانشجویان امانت‌های الهی هستند که باید سخنان انبیا را به آن‌ها منتقل کرد

استاد برجسته حوزه علمیه قم گفت: دانشجویان امانت‌های الهی هستند و مسئولان دانشگاه‌ها باید سخنان انبیاء الهی را به آن‌ها منتقل کنند تا راهزن علم نباشند.
کد خبر : 408742
637005221016457955.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس و اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی پیش از ظهر امروز با حضرت آیت‌الله جوادی آملی دیدار و گفتگو کردند.


جوادی آملی در ابتدای این دیدار با اشاره به گزارش دکتر طهرانچی و دکتر خسروپناه درخصوص دانشگاه آزاد اسلامی و پیگیری تعالی علوم انسانی در این دانشگاه، گفت: گزارشی که مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه ارائه کردند، بسیار امیدبخش بود.


وی با بیان اینکه سه گروه از مردم در مقابل رهبران الهی قرار دارند، اظهار داشت: یک گروه کسانی هستند که سخنان رهبران الهی را می‌پذیرند و سعادتمند دنیا و آخرت می‌شوند، اما دو گروه نیز در مقابل رهبران الهی موضع می‌گیرند؛ یک گروه افراد نادانی هستند که بیمارند و جهل آن‌ها مانع سعادتشان است و دسته دیگر دانشمندانی هستند که غرور علم آن‌ها مانع پذیرش سخنان رهبران الهی می‌شود.


جوادی آملی با اشاره به تحول در علم و دانش پس از انقلاب اسلامی، خاطرنشان کرد: اگر پیش از انقلاب علم مانع بود، اکنون باید راهگشا، انسان‌آفرین و آینده‌آفرین باشد. دانشجویان امانت‌های الهی هستند که باید سخنان انبیاء را به آن‌ها منتقل کرد تا راهزن علم نباشند.


دانشجویان باید با خدا، قرآن، اهل‌بیت (ع) و نماز ارتباط داشته باشند


وی خطاب به مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: خون شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، کشور را پاک کرد، بنابراین کشور باید میوه پاک بدهد. مسئولان دانشگاه مانند کشاورزان علمی کشور هستند و باید دانشجویان را طوری تربیت کنند که با خدا، قرآن، اهل‌بیت (ع) و نماز ارتباط داشته باشند و دانشگاه میوه طیب و طاهر بدهد. عاقل بودن کافی نیست، بلکه انسان باید قائم به عقل باشد.


در ادامه این نشست، طهرانچی با ابراز خرسندی از حضور در بیت آیت‌الله جوادی آملی و دیدار با ایشان، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی یک شبکه اجتماعی تعلیم و تربیت است که بیش از یک میلیون و 200 هزار دانشجو، 700 مدرسه و در بیش از 520 نقطه کشور واحد و مرکز دانشگاهی دارد.


باید نگاه تحولی در حوزه تعلیم و تربیت داشته باشیم


وی خاطرنشان کرد: بنای کار ما در دانشگاه آزاد اسلامی این است که با نگاهی که حضرتعالی علم را تعریف کرده‌اید و آن را شرح خلقت عالم می‌دانید، نگاه تحولی در حوزه تعلیم و تربیت داشته باشیم. بر این اساس، برای حوزه علوم انسانی در دانشگاه آزاد اسلامی جایگاه ویژه‌ای قائل شدیم و معاونت علوم انسانی و هنر را در کنار معاونت‌های علوم پزشکی و علوم، مهندسی و کشاورزی ایجاد کردیم که این معاونت وظیفه کارآمدسازی آموزش عالی را برعهده دارد.


تعالی علوم انسانی را در دانشگاه پیگیری می‌کنیم


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: با ایجاد معاونت علوم انسانی و هنر و دیگر معاونت‌های موضوعی در دانشگاه آزاد اسلامی، بحث تعالی علوم انسانی را پیگیری می‌کنیم تا متعالی‌سازی علوم و امیدبخشی به جوانان را در دستور کار قرار دهیم تا در شهرهای مختلف در زندگی مردم مؤثر بوده و در معاش و جنبه‌های روحانی آن‌ها اثرگذار باشیم.


حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این نشست گفت: تلاش داریم تا نظریه علم دینی آیت‌الله جوادی آملی در دانشگاه آزاد اسلامی اجرایی شود که خوشبختانه با آمدن دکتر ولایتی و اعضای هیئت‌رئیسه جدید به این دانشگاه، دغدغه علم دینی و داشتن نگاه ملکوتی به عالم طبیعت و انسان و تأکید بر به‌کارگیری مباحث علوم انسانی آغاز شده است.


وی ادامه داد: گذشتگان خدمات ارزنده‌ای در ایجاد دانشگاه آزاد اسلامی داشتند و این دانشگاه با کمک اولیه امام خمینی (ره) و حمایت‌های مقام معظم رهبری توانست در کشور رشد و توسعه داشته باشد.


خسروپناه در پایان خاطرنشان کرد: اکنون که تعداد جمعیت دانشجویی کشور رو به کاهش است، باید رویکرد جدیدی در دانشگاه آزاد اسلامی داشت که الحمدلله اعضای هیئت‌رئیسه و مدیران این دانشگاه با مدیریت جهادی و شبانه‌روزی به‌قصد قربت کار می‌کنند تا بتوانند قدم‌هایی بردارند که باعث رشد و توسعه کشور در مسیر ایجاد تمدن نوین اسلامی شود.


انتهای پیام/4107/4040/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب