دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 مرداد 1398 - 19:01
شرفی خبر داد:

بهره‌برداری از 9 دستگاه پل فلزی خرپایی در مناطق سیل‌زده لرستان

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان با توجه به موفقیت راهداری در نصب پل‌های فلزی گفت: راهداری در اقدامی جهادی تاکنون موفق شده است 9 دستگاه پل فلزی خرپایی بزرگ را در مناطق سیل‌زده این استان به بهره‌برداری برساند.
کد خبر : 407731
89973.jpg

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان لرستان، عباس شرفی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان گفت: خسارات سیل دوازدهم فروردین امسال در بخش نگهداری راه و ابنیه فنی بی‌سابقه بود تا جایی که میزان خسارات بیش از یکهزار و 130 میلیارد تومان برآورد شد.


وی اظهار کرد: اکنون  با گذشت قریب به 120 روز از سیل ویرانگر، نیروهای راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان همچنان در خط مقدم بازسازی مشغول خدمت‌رسانی هستند.


شرفی با بیان گوشه‌هایی از اقدامات راهداری لرستان در محورهای سیل‌زده گفت: پروژه بهسازی و  اجرای روکش آسفالت محور خرم‌آباد-پلدختر در صورت ابلاغ اعتبار و مبادله موافقت‌نامه توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی این استان تا دو ماه آینده انجام می‌شود.


 وی با بیان اینکه در چند نقطه از مسیر از جمله؛ تنگ‌تیر، چم‌حیدر، تنگ بابابهرام، گاوزرده و افرینه نیاز مبرم به احداث دیوار حائل است، خاطرنشان کرد: با توجه به تأخیر در ابلاغ اعتبارات ممکن است که پروژه در موعد مقرر انجام نگیرد و این نگرانی وجود دارد که در سیلاب‌های پاییز و زمستان مسیرهای بازسازی‌شده دوباره تخریب و قطع شوند.


مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان با اشاره به موفقیت راهداری در نصب پل‌های فلزی گفت: راهداری لرستان در اقدامی جهادی تاکنون موفق شده است 9 دستگاه پل فلزی خرپایی بزرگ را در چم‌شهران، چم‌مهر، زیودار، کلات زیودار، حیات‌الغیب، شاهیوند، دوآب ویسیان، طاق عباسعلی و بیشه نصب و به بهره‌برداری برساند که در نوع خود یک رکورد محسوب می‌شود.


وی اظهار کرد: پل‌های کیان‌آباد و برگلان‌سوخته در پلدختر و سه‌سوک در آبسرده الیگودرز نیز در حال ساخت و عملیات بهسازی پلهای چم‌دیوان، دلبر و برکه در حدفاصل ویسیان به چگنی در دست اقدام هستند.


شرفی بازسازی پل بابازید را در کوتاه‌ترین زمان ممکن از نقاط قوت عملکرد راهداری برشمرد و افزود: با توجه به اهمیت محور بابازید به عنوان راه شریانی- ترانزیتی جنوب به غرب و شمال کشور و برقراری ارتباط پلدختر با استان کرمانشاه و شهرهای کوهدشت و رومشکان بازسازی این محور از اولویت‌ها بود که با تلاش بی‌وقفه همکاران بازسازی موقت در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام و تردد در آن برقرار شد.


وی با بیان اینکه در زمان مسدودبودن پل بابازید محور بروجرد - همدان به‌عنوان مسیر جایگزین برای تردد غرب و شمال غربی کشور به جنوب مورد استفاده مردم قرار می‌گرفت و آمار تصادفات در این محور افزایش یافته بود، افزود: با بهره‌برداری از پل بابازید ضمن کاهش تصادفات فوتی در شهرستان پلدختر، شاهد کاهش تصادفات و روان شدن ترافیک در محور بروجرد هستیم.


مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان از بازسازی پل‌های گردنه طولکش خبر داد و گفت: این پل‌ها که در سیل به‌شدت تخریب شده بود توسط یکی از شرکت‌های پیمانکاری معتبر استان در حداقل زمان بازسازی و به بهره‌برداری رسید.


وی گفت: پروژه‌های پشتیبانی روشنایی جاده‌های استان به مناقصه رفته است که با بازگشایی پاکات مناقصه و انتخاب پیمانکار به‌زودی عملیات نصب و ایجاد روشنایی پایدار در تمام محورهای استان آغاز می‌شود.


شرفی درباره فعالیت راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان در دیگر نقاط استان نیز گفت: اکنون روکش آسفالت در محورهای مختلف نظیر الیگودرز-خمین، الیگودرز-خان‌آباد، گردنه رازان در محور خرم‌آباد-بروجرد، محور درب گنبد کوهدشت و ... در حال انجام است.


وی بیان کرد: انتظار داریم دولت و مجموعه مدیریت ارشد استان در تخصیص به‌موقع اعتبارات همکاری بیشتری داشته باشند تا پیش از آغاز فصل سرما عملیات بازسازی را به سرانجام برسانیم.


انتهای پیام/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته