مغز توانایی فوقالعادهای در تشخیص اشیای متحرک دارد
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از فیوچریتی، یکی از دلایلی که انسانها قادر به شناسایی اشیای متحرک کوچک در پسزمینه هستند، توانایی مغز در شناسایی حرکت اشیا در پسزمینههای بزرگ است.
نتایج بررسیهای دانشمندان دانشگاه روچستر نشان میدهد زمانی که مغز فرد روی اشیای متحرک در پسزمینه متمرکز میشود، حساسیت کمتری به اشیای دیگر دارد.
دانشمندان به کمک یافتههای جدید میتوانند راهی برای درمان بیماری اسکیزوفرنی در انسان پیدا کنند. در این بیماری مغز فرد توانایی ناچیزی در تشخیص حرکت دارد.
حرکت بصری منبع اطلاعاتی مهمی برای تشخیص اشیا در پسزمینه است. برای مثال استتار یک عنکبوت مقابل یک شاخه را در نظر بگیرید، لحظهای که عنکبوت شروع به حرکت میکند، استتار خود را از دست میدهد.
شناسایی هر شی در حال حرکتی برای مغز راحتتر و سریعتر است. در حالی که شناسایی یک شی در پسزمینه به نظر راحت میرسد اما محققان هنوز نمیدانند که سیستم بصری انسان چگونه میتواند حرکت اشیا در پسزمینه را به سرعت تشخیص دهد.
حال تحقیقات دانشگاه روچستر حاکی از آن است که مغز انسان نمیتواند تمام اطلاعات اطرافش را پردازش کند. کاهش حساسیت مغز به موارد کماهمیتتر باعث میشود که وظایف مهمتر را سریعتر و کارآمدتر به سرانجام برساند. بنابراین مغز پسزمینه را کاملاً نادیده میگیرد تا تمرکز بر شی موردنظر افزایش شود.
انتهای پیام/4107/4021/
انتهای پیام/