دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
حبیبی:

هجمه‌های تخریبی علیه نمایشگاه بین‌المللی از مراجع قضایی پیگیری می‌شود

عضو هیئت‌مدیره شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی در واکنش به موضوعات مطرح‌شده درباره برگزاری مناقصات در این نمایشگاه ضمن ارائه توضیحاتی بر قانونی بودن این مناقصات تأکید کرد.
کد خبر : 402007
3.jpg

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی، جهانگیر حبیبی در نشست خبری خود با اشاره به توافقات صورت گرفته بین نمایشگاه بین‌المللی تهران و سایت نمایشگاهی شهر آفتاب اظهار کرد: ما معتقدیم سایت نمایشگاهی شهر آفتاب یک سرمایه ملی است و باید برای حراست از این سرمایه ملی و هزینه‌های انجام‌شده در آن تلاش کرد تا این سایت نمایشگاهی به بهره‌برداری کامل برسد. از این رو با پیشنهاد مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی ایران، طرحی را به شهرداری تهران ارائه دادیم و توافقات اولیه در این خصوص انجام‌گرفته است.


وی ادامه داد: در این طرح ما اعلام کرده‌ایم که حاضریم زیرساخت‌های شهر آفتاب را تکمیل کرده و به استانداردهای لازم برسانیم و بر اساس این طرح قرار است شهر آفتاب و شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی یک‌کاسه شوند.


عضو هیئت‌مدیره شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی گفت: در حال حاضر نیز این پیشنهاد از سوی شهردار تهران پذیرفته‌شده و ایشان در نامه‌ای به وزیر صنعت، معدن و تجارت خواستار معرفی یک نماینده از سوی شرکت نمایشگاه‌ها برای تکمیل مذاکرات شده‌اند تا توافقات نهایی حاصل شود.


حبیبی در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران درباره حضور داشتن یا عدم حضور ایران در نمایشگاه اکسپو 2020 دبی گفت: سال گذشته پس از سفر مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی به کشور امارات، مقدمات حضور ایران در نمایشگاه اکسپو 2020 نهایی شد و غرفه ایران نیز در کنار غرفه کشورهای فرانسه و مکزیک در مساحتی معادل 2400 مترمربع جانمایی شده است.


وی ادامه داد: همچنین برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده و مقدمات طراحی و احداث غرفه ایران در اکسپو 2020 انجام‌شده و با کمک ستاد اکسپو، مسابقه طراحی غرفه ایران برگزار شد و هفته آینده نیز قرار است از بین سه طرح برگزیده، طرح نهایی غرفه ایران انتخاب شود.


عضو هیئت‌مدیره شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی با بیان اینکه کشور امارات از حضور ایران در این نمایشگاه به‌شدت استقبال کرده است افزود: با توجه به شرایط موجود هدف استراتژیک ما برای حضور در اکسپو 2020، جذب سرمایه‌گذار خارجی برای بخش‌های مختلف اقتصاد کشور است.


حبیبی در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران درباره حواشی مطرح شده نسبت به برگزاری مزایده سیستم صوتی و نور سالن نمایشگاه میلاد و شائبه غیرقانونی بودن این مزایده گفت: فرآیند برگزاری مناقصات بر اساس قانون بوده و این مزایده نیز همچون معاملات کلان دیگر تشریفات قانونی‌اش از جمله فراخوان عمومی انجام‌گرفته است.


وی ادامه داد: در این مزایده که دو بار با فراخوان عمومی برگزار شد، برنده این مزایده در جلسات کمیسیون معاملات با حضور مراجع نظارتی از جمله دیوان محاسبات، سازمان بازرسی کل کشور و حراست انتخاب شد.


عضو هیئت‌مدیره شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی در پاسخ به این سؤال که برخی‌ها مدعی هستند برنده شدن تعاونی کارکنان نمایشگاه بین‌المللی در این مزایده برخلاف قانون بوده و دستگاه‌ها حق انجام معامله با زیرمجموعه‌های خود را ندارند گفت: شرکت تعاونی کارکنان نمایشگاه‌ها در یک مناقصه عمومی برنده شده و بر اساس مصوبه هیئت دولت شرکت‌های وابسته به دستگاه‌های دولتی تنها از حضور در «مناقصات محدود» منع شده‌اند و منعی برای شرکت آن‌ها در مزایده‌های عمومی که با فراخوان مزایده و چاپ آن در نشریات عمومی انجام می‌شود وجود ندارد.


حبیبی در پاسخ به این سؤال که چرا پاکت‌های دو شرکت‌کننده دیگر در این مزایده باز نشده و تنها شرکت‌کننده باقیمانده یعنی تعاونی کارکنان نمایشگاه برنده این مزایده شده است گفت: در مرحله اول این مزایده 3 شرکت برای حضور در این مزایده اعلام آمادگی کردند ولی اسناد حضور آن‌ها در این مزایده دارای ایرادات شکلی بود و به همین منظور مزایده مذکور تجدید شد اما در خلال برگزاری مزایده اول و مزایده دوم، مکتوباتی از سوی برخی مراجع نظارتی به دست ما رسید که باعث شد کمیسیون مناقصات به استناد این مکاتبات صورت گرفته و بر اساس ماده 41 آیین‌نامه برای جلوگیری از تضییع بیت‌المال دو شرکت‌کننده دیگر را از این مناقصه حذف کند.


وی خاطر نشان کرد: در این مزایده تنها 3 شرکت اعلام حضور کرده بودند که با حذف دو شرکت مذکور به دنبال مکاتبات مراجع نظارتی، شرکت تعاونی کارکنان نمایشگاه باقی ماند و برنده این مناقصه شد.


عضو هیئت‌مدیره شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی گفت: متأسفانه بعد از این اتفاقات هزینه تخریبی بزرگی علیه شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی آغاز شد ولی ما در اجرای قانون مصر هستیم.


حبیبی با تأکید بر اینکه مزایده مذکور تنها برای سیستم صوتی و خدمات نور سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی است خاطر نشان کرد: متأسفانه در برخی از شبکه‌های اجتماعی به صورت اشتباه عنوان شده که این مزایده برای واگذاری سالن میلاد است که صراحتاً در متن فراخوان مزایده ذکر شده که این مزایده صرفاً برای خدمات صوت و نور این سالن است نه خود سالن.


وی در پایان در پاسخ به سؤالی درباره شائبه واگذاری کیوسک‌های اطلاع‌رسانی موجود در سطح نمایشگاه بین‌المللی به شرکت تعاونی نمایشگاه گفت: با توجه به اینکه واگذاری کیوسک‌های اطلاع‌رسانی و حجم این قرارداد در حدنصاب معاملات متوسط و کلان نیست و واگذاری آن‌ها با برگزاری مناقصه انجام نمی‌شود، هیچ ضرورتی به برگزاری مناقصه وجود نداشت و این واگذاری نیز بر اساس نرخ اعلام شده از سوی کارشناسان رسمی دادگستری صورت گرفته است.


انتهای پیام/4083/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب