دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 تير 1398 - 11:44
نشست‌هایی برای وحدت؛

جلسات گفتمان انقلاب اسلامی؛ حلقه وصل حوزه و دانشگاه

نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی مصداق بارز حلقه وصل بین حوزه و دانشگاه است.
کد خبر : 401678
gofteman-2.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در یک هم‌افزایی علمی و فرهنگی،‌ دانشگاه آزاد اسلامی، معاونت علمی آستان قدس و حوزه علمیه با محوریت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی، سلسله نشست‌های گفتمان علمی انقلاب اسلامی برنامه‌ریزی و برگزار شد. طبق برنامه‌ریزی  ستاد اجرایی نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی مقرر شد به صورت نمونه در 8 استان کشور، سلسله نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی برگزار شود. در بعضی از استان‌ها اساتید با حضور در این نشست‌ها از آثار فاخر علوم انسانی اسلامی اطلاع پیدا کردند و در بعضی استان‌های دیگر این نشست‌ها نه‌تنها مورد استقبال اساتید قرار گرفت بلکه بسیاری از دانشجویان ارشد و دکتری نیز حضوری فعال در این نشست‌ها داشتند.


نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی با هدف شناسایی، معرفی، نقد و بررسی آثار فاخر در زمینه علوم انسانی از دیدگاه دین مبین اسلام برگزار شد، چراکه در طول 40 سال انقلاب اسلامی، اساتید و عالمان بسیاری در حوزه علوم انسانی اسلامی آثار فاخری را تألیف و چاپ کرده‌اند که به جهت نبود اطلاع‌رسانی مناسب آثار محجور ماندند و از این آثار استفاده بهینه‌ای نشده است. گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، همزمان با برگزاری سلسله نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی در واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی در 8 استان کشور، با مسئولان برگزاری نشست گفتمان انقلاب اسلامی گفتگو‌هایی داشته است که بیانگر زوایای گوناگون این سلسله نشست‌ها است.


هدف نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی شناسایی و معرفی آثار فاخر در زمینه علوم انسانی است


محمد‌رضا شمشیری معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان اصفهان درباره برگزاری نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی در آن  واحد گفت: تاکنون چهار جلسه نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی در واحد دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان برگزار شده است. نشست اول گفتمان انقلاب اسلامی با نام الگوی اسلامی شادکامی که توسط عباس پسندیده ارائه شد، نشست دوم نابرابری‌ها براساس جنسیت و دیدگاه اسلام بر فمنیسم توسط دکتر سعید بوستان و سومین نشست رفتار سازمانی با رویکرد اسلامی بوده است که توسط دکتر عباس شفیعی ارائه شده‌است. چهارمین نشست گفتمان انقلاب اسلامی نیز دانش بنیان‌سازی سازمان‌های فرهنگی بود که توسط دکتر عباس رحمانی ارائه شد. هفته آینده نیز نشستی با عنوان روابط اجتماعی در قرآن را خواهیم داشت. نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی با هدف شناسایی، معرفی، نقد و بررسی آثار فاخر در زمینه علوم انسانی از دیدگاه دین مبین اسلام برگزار شد.


وی بیان کرد: این پنج عنوان نشست گفتمان انقلاب اسلامی است که توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان اصفهان برگزار می‌شود. مخاطبین این نشست‌ها از هیئت علمی واحد و استان بوده‌اند و شامل تمام تخصص‌ها نیز است. تخصص‌هایی مانند پزشکی، کشاورزی و علوم پایه نیز در این نشست ‌ها حضور داشته‌اند و این نشست‌ها اختصاص به علوم انسانی نداشته است.


معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان اصفهان یادآور شد: در پایان هر نشست نظر سنجی‌هایی داشته‌ایم و شاهد بودیم این نشست‌ها بسیار مورد توجه قرار گرفته است و پیگیری سلسله گفتمان‌های انقلاب اسلامی برای اعضای هیئت علمی و استادان دانشگاه آزاد اسلامی انگیزه‌ شده است. یکی از مواردی که باید مورد توجه قرار بگیرد این است که این برگزاری سلسله نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی به صورت مداوم می‌تواند تأثیر‌گذاری بیشتری داشته باشد چرا که بیان علوم انسانی از دیدگاه اسلام برای تمام اساتید و اعضاء هیئت علمی می‌تواند راهگشا باشد.


شمشیری تأکید کرد: اهداف اولیه برگزاری نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی در حقیقت امتداد وحدت حوزه و دانشگاه است که این وحدت در قالب وحدت علمی بین حوزه و دانشگاه می‌تواند در پیشرفت علوم انسانی از دیگاه اسلام بسیار مؤثر باشد.


نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی در جهت وحدت حوزه و دانشگاه بسیار مؤثر خواهد بود


مریم زیبایی‌نژاد معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز درباره برگزاری نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی در شیراز گفت: نشست اول مربوط به کتاب چند معنایی در قرآن کریم بود که حجت‌الاسلام سید محمود طیب حسینی برای معرفی این کتاب در نشست استان فارس حضور داشتند و دکتر صادقی نیز به‌عنوان ناقد این اثر در نشست اول شرکت کرد که ضمن اعلام موارد ارزشی این اثر، مواردی را که می‌توان به این کتاب نیز اضافه کرد اعلام کرد.


وی اظهار کرد: نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی در جهت وحدت حوزه و دانشگاه بسیار مؤثر خواهد بود چراکه در حوزه علوم دینی آثار بسیار فاخری در حوزه علوم اسلامی تألیف شده است که از دید دانشگاهیان دور مانده است و زمانی که این آثار به همراه مؤلف آن در یک فضای دانشگاهی حضور پیدا می‌کند و در قالب گفتمان انقلاب اسلامی قرار می‌گیرد. گفتمان انقلابی اسلامی نتایجی همچون گفتمان‌سازی، اطلاع‌رسانی، گفتگوی روش‌مند را در بر خواهد داشت.


زیبایی‌نژاد یادآور شد: ارتباطی که در پی نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی میان اساتید حوزه و دانشگاه برقرار می‌شود جهت پیشرفت‌های علمی در مبحث علوم انسانی بسیار مؤثر خواهد بود. با برگزاری دو جلسه از نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی بسیاری از اساتید دانشگاه پیگیر برگزاری جلسات بعدی گفتمان انقلاب اسلامی شدند. و در اختیار قرار گرفتن آثار مورد بحث در جلسات آتی را قبل از برگزاری این جلسات بسیار حائز اهمیت دانستند.


نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی باعث توسعه علوم انسانی می‌شود


حجت‌الاسلام محمد رسولی ترشیزی مسئول پژوهشکده مطالعات اجتماعی و انقلاب اسلامی استان خراسان رضوی درباره برگزاری نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی در خراسان رضوی گفت: اجرای طرح گفتمان انقلاب اسلامی در استان خراسان رضوی، با برگزاری همایش تعالی و تحول در علوم انسانی با سخنرانی حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه، معاون علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد، سپس با برگزاری نشستی تخصصی با حضور حجت‌الاسلام خسروپناه و دیگر استادان علوم انسانی و اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی، با موضوع «تحول در علوم انسانی» اهداف تعریف‌شده در برگزاری سلسله نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی را دنبال کردیم.


وی بیان کرد: در ادامه اجرای طرح گفتمان انقلاب اسلامی، نشست علمی جهت بررسی اعجاز علمی قرآن را با حضور استاد رضایی‌اصفهانی برگزار کردیم، که البته موضوع این نشست نیز عنوان یکی از کتاب‌هایی بود که رضایی‌اصفهانی آن را در کارنامه علمی خود دارد. همچنین بررسی قوانین و مسائل حقوق در اسلام را با حضور استاد شفیعی سروستانی برگزار شد. چهار نشست تخصصی مربوط  به گام دوم انقلاب اسلامی و بیانیه‌ امام خامنه‌ای در ۴۰ سالگی انقلاب و همچنین دو کارگروه نیز درباره مسائل  مربوط به مهدویت برگزار شد و جلساتی را با مدیران آموزشی علوم انسانی داشته‌ایم.


مسئول پژوهشکده مطالعات اجتماعی و انقلاب اسلامی استان خراسان رضوی تاکید کرد: برگزاری این سلسله نشست‌ها به‌خوبی می‌تواند علوم انسانی را فربه کند و در واقع یک پویایی و نشاط را در سطح دانشگاه‌ها، دانشکده‌ها، گروه‌های آموزشی و استادان به ارمغان می‌آورد. با برگزاری این‌گونه طرح‌های بزرگ علمی می‌توانیم برای تمام مشتاقان علوم انسانی و حوزوی شرایطی ایجاد کنیم که ضمن ارائه آثار فاخر خود، بستر مناسبی برای دریافت بیشتر علوم انسانی و حوزوی فراهم آید. 


آثاری که در حوزه علوم انسانی و اسلامی فاخر شناخته شده است در این نشست‌ها بررسی و معرفی می‌شوند


حجت‌الاسلام عبدالرسول هاجری دبیر انجمن‌های علمی حوزه درباره برگزاری نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی گفت: برگزاری نشست گفتمان انقلاب اسلامی که در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد دارای سه مؤلفه متمایز کننده است. در زمان برگزاری این نشست در دانشگاه اسلامی مقرر شد تا هشت استان به صورت نمونه سه نماینده از خود معرفی کند و با برگزاری نشست‌های تخصصی و علمی کتاب محور و اثر محور در استان‌های خود آثار برتر در زمینه علوم اسلامی و علوم انسانی را ارائه کنند.


وی بیان کرد: آثاری که در حوزه علوم انسانی و اسلامی فاخر شناخته شده است در این نشست‌ها بررسی و معرفی می‌شوند. به این معنا که استادی آثار خود را ارائه می‌کند ضمن فاخر بودن اثر باید کتابی نیز در این زمینه داشته باشد. بنابراین اگر کسی دانش آموخته حوزه و دانشگاه باشد و در این دو حوزه برتر باشد اما کتاب نداشته باشد موضوع آن در این نشست‌ها مطرح نمی‌شود و یا کتاب داشته باشد ولی برتر نباشد همانگونه است.


دبیر انجمن‌های علمی حوزه اظهار کرد: به عنوان مثال دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به ظرفیت بالای خود در راه تأمین محل برگزاری این نشست‌ها و اطلاع رسانی در سراسر کشور همکاری صمیمانه‌ای دارد همینطور آستان قدس رضوی که هزینه‌های استادان را تقبل کرده است. در کنار برگزاری نشست‌ها، آثار قابل دسترسی و ارائه هستند. در این نشست‌ها کتاب‌هایی ارائه می‌شود که تلاقی علم و دین است. یک کارشناس دینی با حضور در این نشست‌ها موارد لازم علوم حوزوی و انسانی را بیان می‌کند.



آثار علمی بسیاری توسط نسل انقلابی بعد از انقلاب تولید شده است، اما نه حوزه از آثار دانشگاهی اطلاع دارد و نه دانشگاه از آثار و تولیدات فاخر در حوزه‌ها



وی یادآور شد: آثار علمی بسیاری توسط نسل انقلابی بعد از انقلاب تولید شده است، اما نه حوزه از آثار دانشگاهی اطلاع دارد و نه دانشگاه از آثار و تولیدات فاخر در حوزه‌ها و نتیجه این بی اطلاعی‌ها این است که ما اثر را برای خودمان تولید کرده‌ایم و بس. اما در گفتمان انقلاب اسلامی این آثار فاخر دانشگاهی و حوزوی در سطوح مختلف کشوری و بین‌المللی معرفی و ارائه می‌شود.گفتمان انقلاب اسلامی در حقیقت ادامه فرمایش حضرت امام خمینی(ره) درباره وحدت حوزه دانشگاه در باب علم است.


گفتمان انقلاب اسلامی با هدف ارائه آثار فاخر علوم انسانی از نقطه نظر اسلام برگزار می‌شود


نوید نجات‌بخش نماینده علمی آستان قدس در نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی استان اصفهان درباره برگزاری نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی گفت: نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی در یک هم‌افزایی علمی و عملی میان آستان قدس، دانشگاه آزاد اسلامی و حوزه علمیه برگزار می‌شود. این نشست‌ها با هدف ارائه آثار فاخر علوم انسانی از نقطه نظر اسلام برگزار می‌شود. آستان قدس نیز در این راه با ارائه خدمات حمایتی در راه برگزاری این نشست‌ها همکاری دارد.


وی بیان کرد:‌ برگزاری نشست‌های علمی گفتمان انقلاب اسلامی با حمایت‌های میدانی آستان قدس رضوی در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان‌ها برگزار می‌شود و در این جلسات آثار علمای دینی که در زمینه علوم انسانی اسلامی، آثاری را ارائه کرده‌اند برای اعضای هیئت علمی و استادان دانشگاه مطرح شده و به بحث گذاشته می‌شود.


نجات‌بخش ادامه داد: با توجه به اینکه آستان قدس رضوی درمیان تمام مردم از قداستی خاص برخوردار است در یک هم‌افزایی جهادی، برنامه خادم یاران علمی را در دستور کار خود قرار داده است. در این طرح افرادی که توانایی‌ گوناگون در زمینه‌های علمی دارند در یک جهاد علمی زمینه آموزش دیگران را پدید می‌آورند.


نشست‌های تخصصی مورد توجه اساتید و دانشجویان قرار گرفته است


محمد دخیلی معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم درباره برگزاری نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی در استان قم گفت: تاکنون پنج نشست از سلسله نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم برگزار شده است که این خود جای بسیار خرسندی دارد. نشست‌هایی با موضوعات روانشناسی، سبک زندگی و حقوق از منظر اسلام بسیار مورد توجه اعضاء هیئت علمی، دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری قرار گرفته است.


دخیلی بیان کرد: منابع علوم انسانی در دانشگاه‌ها به منابع خارجی باز‌می‌گردد که برگزاری سلسله نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی می‌تواند این خلأ را به‌خوبی پر کند؛ در وادی علوم انسانی از دریچه نگاه اسلام می‌توان منابع بسیار خوبی را تهیه و تدوین کرد؛ در این سلسله نشست‌ها آثار فاخری از سوی اندیشمندان علوم دینی ارائه می‌شود که علوم انسانی را از منظر دین مبین اسلام برای دانشجویان و دانش‌پژوهان حوزه علوم انسانی مهیا می‌کند.


وی ادامه داد: در نشست‌‌های گفتمان انقلاب اسلامی اساتیدی از حوزه که آثاری فاخر در زمینه علوم انسانی اسلامی دارند، حضور پیدا می‌کنند و با توضیح پیرامون اثر خود، علوم انسانی اسلامی را برای اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تبیین می‌کنند. شرکت کنندگان در نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی استقبال بسیار خوبی را از این نشست‌ها داشته‌اند.


معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم ادامه داد: نظام مقدس جمهوری اسلامی به برکت خون پاک شهدا و هدایت‌های مقام معظم رهبری و مجاهدت‌های مردم شهیدپرور ایران توانسته در دهه پنجم انقلاب، دستاورد‌های بسیار بزرگی را در زمینه‌‌های علوم کشاورزی، هسته‌ای و فناوری داشته باشد و روز به روز در راه خودکفایی پیش رود. یکی از کار‌های پسندیده در این زمینه انتقال دستاورد‌های انقلاب اسلامی به نسل‌های دیگر است تا همگان بدانند در دوران طاغوت با چه شرایطی روبرو بودیم و اکنون به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی در چه جایگاهی هستیم.


ارتقای سطح مطالعاتی در این نشست‌ها بی‌بدیل است


احسان شاکری خویی مسئول کانون علمی پژوهشی آستان قدس رضوی در استان آذربایجان شرقی درباره برگزاری نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی در استان آذربایجان شرقی گفت: تفاهم‌نامه‌ای میان حوزه علمیه قم، آستانه قدس رضوی و دانشگاه آزاد اسلامی منعقد شد که براین اساس آثار و کتب برگزیده و فاخری را که در حوزه‌های علمیه و مؤسسات ارزشی و انقلابی در طول چهل سال انقلاب اسلامی تألیف و چاپ شده است است، در چند استان به صورت آزمایشی طرح و نقد شود.


وی بیان کرد: در تبریز دو نشست معرفی و نقد و بررسی کتاب‌های برگزیده انقلاب اسلامی را داشته‌ایم که اولین کتاب؛ الگوی اسلامی شادکامی با رویکرد روان شناسی مثبت‌گرا اثر عباس پسندیده بود. اثر دوم؛ راهبردهای ائمه(ع) در مواجهه با ناهنجاری‌های اجتماعی اثر علیرضا واسعی بود و سومین نشست نیز ۵ تیرماه در معرفی،‌ نقد و بررسی وجوه سیاسی اسماء حسنی با حضور حجت‌الاسلام بهرام دلیره نقده مؤلف کتاب وجوه کتاب وجوه سیاسی اسماء حسنی در مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز سالن شمس با حضور مسئولین دانشگاه و ناقدین؛ حجت‌الاسلام نیازی استاد حوزه و دانشگاه و حجت‌الاسلام سعید علیزاده عضو هیئت علمی دانشگاه برگزار خواهد شد.


مسئول کانون علمی پژوهشی آستان قدس رضوی در استان آذربایجان شرقی یادآور شد: یکی از ویژگی‌های مثبت این نشست‌ها این است که آثار قبل از برگزاری نشست به دانشگاه می‌رسد و علاقه‌مندان نیز می‌توانند کتاب‌ها را تهیه کنند و با شناخت قبلی از اثر می‌توانند دراین نشست‌ها شرکت کنند از این رو نشست‌ها بسیار تخصصی است و بحث پیرامون آثار به صورت گفتگو صورت می‌گیرد و دراین نشست‌ها ناقد نیز داریم.


وی یادآور شد: جلسات این نشست‌‌ها گفتمان انقلابی و ارزشی را در دانشگاه‌ها مطرح می‌کند که خود در گفتمان‌سازی انقلابی و ارزشی در مراکز علمی بسیار حائز اهمیت است. به علت استقبال از این نشست‌ها به دنبال این هستیم که این نشست‌ها را از مراکز بیرون ببریم و در دیگر واحد‌های استان نیز گفتمان انقلاب اسلامی را به بحث بگذاریم.


باید فضای نقد و گفتگو در دانشگاه‌ها بیشتر شود


مصطفی ملایی نماینده علمی آستان قدس در نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی استان قم درباره برگزاری نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی  در استان قم گفت: در راستای بیانیه گام دوم انقلاب که از سوی مقام معظم رهبری اعلام شد براساس بند‌های فرمایش ایشان به دنبال اجرای این فرمایشات در دانشگاه‌ها هستیم. رهبر معظم انقلاب درباره افزایش چشمگیر اخلاق و معنویات در دانشگاه‌ها تأکید داشتند و ما نیز با برگزاری مراسمات و برنامه‌‌های مذهبی در فضای دانشگاهی به دنبال بالا بردن این فضا هستیم.


وی بیان کرد: به دنبال آن هستیم که با تقویت برنامه‌های مذهبی در فضای دانشگاه، سرمایه‌های معنوی آن را افزایش دهیم. در بحث تقویت اعتماد به نفس در جامعه و بالا بردن روحیه انقلابی‌گری باید دستاورد‌های انقلاب اسلامی را عنوان کنیم و با عنوان این موارد، داشته‌های انقلاب اسلامی و دستاورد‌های آن را در طول چهل سال پیروزی انقلاب اسلامی به همگان نشان دهیم.


ملایی تأکید کرد: نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی در تبیین علوم انسانی اسلامی بسیار مهم و حائز اهمیت هستند تا جایی‌که بر اساس فرموده یکی از عزیزان، حفظ جایگاه علوم انسانی در پیشرفت جامعه مانند حفظ تنگه احد در جنگ احد است. به همان نسبت با بکارگیری علوم انسانی اسلامی می‌توان در جامعه پیشرفت‌های چشمگیری داشت. علوم انسانی باید ریشه در قرآن داشته باشد. برگزاری نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی نیز اقدامی بسیار مؤثر در تبیین علوم انسانی اسلامی است. در یک هم‌افزایی بسیار مؤثر، حوزه علمیه، آستان قدس رضوی و دانشگاه‌ آزاد اسلامی با برپایی سلسله نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی به دنبال آثار معرفی، ارائه و نقد و بررسی آثار علمی در زمینه علوم انسانی اسلامی است.


همکاری آستان قدس، حوزه علمیه و دانشگاه آزاد اسلامی برای ارتقای علوم انسانی


گودرز شاطری معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان  درباره برگزاری نشست‌های گفتمان نقلاب اسلامی در استان خوزستان گفت: اولین هدف از برگزاری نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی، ترویج آثار فاخر در حوزه کتاب‌های علوم انسانی اسلامی است. چه بسیار آثار برگزیده و وزینی که در حوزه علوم انسانی اسلامی تألیف و منتشر شده‌ اما به جهت نبود شناخت این آثار در میان دانشگاهیان این آثار شناخته نشده است. نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی گامی بسیار مهم در جهت معرفی، بررسی و نقد آثار علوم انسانی اسلامی است که توسط اندیشمندان و علما حوزه تألیف شده است اما به علت فراهم نشدن شرایط برای ارائه و عرضه در محیط دانشگاهی مغفول مانده است.


وی بیان کرد: در راستای برگزاری نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی حوزه علمیه، آستان قدس رضوی و دانشگاه آزاد اسلامی در یک هم‌افزایی و همکاری تنگاتنگ شرایطی را برای دیده شدن و نقد آثار علوم انسانی اسلامی فراهم آورده است. آثار علوم انسانی اسلامی با موضوعات مبتلابه جامعه مانند؛ روانشناسی، جامعه‌شناسی، حقوق و بسیاری دیگر از این موضوعات با رویکرد اسلامی تألیف شده است و در سلسله نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی به دنبال معرفی و ارائه آثار و نقد و بررسی آنها هستیم.


معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان اظهار کرد: معضلی به نام منابع علوم انسانی غربی در دانشگاه‌های ما وجود دارد که باید از میان برداشته شود. برگزاری نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی یکی از راه‌های کارشناسی شده است که ادامه این مسیر می‌توان منابع علوم انسانی اسلامی را به عنوان مرجع اسلامی به دانشگاه‌ها ارائه کنیم. با برگزاری نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی می‌توانیم در جهت اسلامی شدن علوم انسانی گام‌های بسیار مؤثری را برداریم و شاهد نتایج بسیار پرباری در زمینه علوم انسانی اسلامی داشته باشیم. منجر به روشن‌سازی و ترویج گفتمان انقلاب اسلامی می‌شود.


با احتساب این موارد به نظر می‌رسد نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی توانسته است به بهترین نحو مسیر رشد و ارتقای علوم انسانی را بیش از پیش هموار سازد. دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک دانشگاه پیشرو برای اولین بار گامی عملیاتی در راستای اسلامی‌سازی علوم انسانی برداشته است.


انتهای پیام/4107/4100/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب