دانشگاه آزاد اسلامی تحصیلات تکمیلی را در مناطق محروم گسترش داد
محمودرضا اسفندیار در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در مورد سی و هفتمین سالگرد فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: این دانشگاه بهعنوان یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی در ابعاد گوناگون ازجمله در توسعه علمی و فرهنگی کشور تأثیرگذاری خوبی در جامعه داشته که غیرقابلانکار است.
وی گفت: بر هیچکس پوشیده نیست که اگر دانشگاه آزاد اسلامی فعال نشده بود، جمعیت مشتاق تحصیلات عالی راهی بهجز رفتن به خارج از کشور نداشت و با راهاندازی دانشگاه آزاد اسلامی از مهاجرت جوانان برای تحصیل به خارج جلوگیری شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر افزود: پرواضح است که این کار علاوه بر جلوگیری از خروج ارز از تأثیرات مخربی که یک دانشجوی دوران کارشناسی در خارج کشور میتواند بپذیرد، جلوگیری کرد؛ چراکه دانشجو در دوران کارشناسی در سن و سالی قرار دارد که تأثیرپذیری زیادی دارد.
اسفندیار یادآور شد: دانشگاه آزاد اسلامی ازنظر ضریب نفوذ و بردن تحصیلات تکمیلی به مناطق محروم جایگاه ممتازی دارد، همه اذعان دارند آموزش عالی دولتی در دانشگاهها با محدودیت مواجه بوده و از سوی دیگر هزینه دانشگاههای دولتی متکی به بودجه دولت است.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به پشتوانه مردم و درآمدی که از شهریه دانشجویی دارد و حمایتی که مردم از این دانشگاه داشته توانسته نزدیک به نیمی از آموزش عالی کشور را به خود اختصاص دهد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر اظهار کرد: توسعه فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و سعی این دانشگاه برای ارتقای تحصیلات عمومی یکی از عوامل مؤثر و شاخصهای تأثیرگذار در ارتقای فرهنگی کشور بوده است.
اسفندیار گفت: نمیتوان انکار کرد هر توسعه پرشتاب اشکالاتی دارد، بر ماست که بکوشیم با ارتقای کیفی دانشگاه و انجام رسالت فرهنگی خود این اشکالات را به حداقل برسانیم و از شجره طیبه انقلاب اسلامی بهخوبی محافظت کنیم.
وی معتقد است؛ مهمترین کاری که باید در مدیریت جدید و قرارگرفتن مراکز آموزش عالی در تراز انقلاب اسلامی انجام شود، این است که به شیوه علمی بررسی کنیم چه نوع روشی را برای مسیر جدید در پیش بگیریم تا تحولاتی که منظور نظر اولیای دانشگاه آزاد اسلامی است به شکلی خردمندانه و مبتنی بر یافتههای علمی تحقق پذیرد.
انتهای پیام/4117/4062/
انتهای پیام/