تعداد مدارس سما در خوزستان تا سال 1400 به 52 مدرسه میرسد
مهرداد افشون در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا با توجه به ابلاغ دستورالعمل راهاندازی و توسعه مدارس تخصصی و آکادمی ورزشی، برنامههای سمای استان خوزستان در این راستا را تشریح کرد و گفت: اکنون مدارس سمای خوزستان در شهرهای اهواز، ماهشهر، امیدیه، بهبهان، شوشتر، مسجدسلیمان، دزفول، ایذه و شوش فعال هستند.
وی افزود: با توجه به سیاستهای سازمان سما، این استان تمام عزم خود را برای توسعه مدارس جدید به کار گرفته که به یاری خداوند و تلاش همکاران، توسعه مدارس در استان وضعیت رو به رشدی داشته بهطوری که سال 1394 تعداد مدارس سما در خوزستان 17 مدرسه بود و این تعداد سال 1395 به 20 مدرسه رسید.
معاون سمای اهواز ادامه داد: مدارس سمای خوزستان سال 1396 به 22 و سال 1397 به 29 مدرسه افزایش پیدا کرد و این امر با توجه به افق 1400 سازمان سما به تعداد 52 مدرسه در استان خواهد رسید.
افشون با بیان اینکه اکنون تعداد دانشآموزان مدارس سمای خوزستان 3 هزار و 124 نفر است به آنا گفت: با توجه به دستورالعمل توسعه مدارس تخصصی و آکادمی ورزشی در نظر داریم که با برگزاری کلاسهای فوقبرنامه ورزشی در تابستان و در طول سال تحصیلی از ظرفیت خوب دانشآموزان سمایی در راستای درآمدزایی غیرشهریهای استفاده کنیم؛ چراکه خانوادهها، مدارس را بهعنوان امنترین محل برای فعالیت ورزشی دانشآموزان میشناسند.
وی با بیان اینکه دانشآموزان نیز علاقهمند هستند زمان ورزش خود را با همکلاسیهای خود سپری کنند، اظهار کرد: حضور دانشآموزان در مدارس تخصصی ورزش باعث پرشدن اوقات فراغت آنان شده و در این راستا دانشآموزان مستعد نیز شناسایی خواهند شد. با توجه به اهمیت موضوع بخشنامه در همین راستا بهزودی جلسهای نیز با مدیریت تربیتبدنی و مدیر امور مدارس سازمان سما در خوزستان برگزار خواهد شد.
دبیر شورای نظارت و هماهنگی سمای خوزستان با توجه به وضعیت فعلی ایجاد مدارس تخصصی ورزش در این استان اضافه کرد: اکنون دو مدرسه سما (دبستان پسرانه اهواز و دبستان پسرانه شوشتر) سال 1396 تأسیس شده و بهعنوان نخستین مدارس تخصصی ورزش در خوزستان در حال فعالیت هستند. در این مدارس کلاسهای ورزشی فوتسال، شطرنج، دارت و تنیس روی میز در حال برگزاری است.
افشون یادآور شد: استان خوزستان از استانهای ورزشخیز و مستعد در پرورش استعدادهای ورزشی است که همه ساله در تیمهای ملی شاهد سربلندی آنان هستیم. با توجه به رویکرد سازمان سما در راستای حمایت از فعالیتها و برنامههای ورزشی، دبیرخانه شورای نظارت و هماهنگی سما با حمایت معاون آموزشهای عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی توانست از طریق مانده بودجه مصرف نشده سال 1395 (18درصد سهم سرانه ورزشی خوزستان) بودجهای را بهمنظور خرید وسایل ورزشی برای مدارس تخصصی ورزشی و آمادگی تیمهای خوزستان هزینه کند.
وی یادآور شد: در برخی از واحدهای دانشگاهی مدارس سما میتوانند از سالنهای ورزشی دانشگاه استفاده کنند و در برخی دیگر از واحدها این امر بهدلیل کثرت کلاسهای تربیت بدنی امکانپذیر نیست؛ بنابراین مقرر شد در آیندهای نزدیک تصمیماتی اتخاذ شود تا رؤسای واحدهای دانشگاهی با تعامل بیشتری با مدارس سما همکاری کرده و این مدارس بتوانند امکانات و زیرساختهای ورزشی واحدها را نیز مورد استفاده قرار دهند.
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/