سعودیها و امارات رسانههای جهان را خریدهاند
عثمان الحکيمی در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا در رابطه با سازمانهای بینالمللی و بیمسئولیتی آنها در قبال درد و رنج ملت یمن گفت: سازمانهای بینالمللی اهدافی برعکس شعارهای انسانی خود دارند. شعارهایی که سازمانهای بینالمللی سر میدهند، شعارهایی والا و بسیار خوب است، اما متاسفانه این شعارها به منصه عمل در نمیآیند و بلکه بسیاری از رویدادها و تحولات سیاسی در برخی از کشورها طی سالهای اخیر نشان داده است که این سازمان اهدافی برعکس شعارهای خود دارند و دلیل آن این است که این سازمانها تحت سلطه کشورهایی هستند که منافع اقتصادی، سیاسی و امنیتی خاص خود را تنها مد نظر قرار میدهند.
نماینده و سخنگوی انجمن جوانان مقاومت یمن خاطرنشان کرد: این کشورها معتقدند که منافع آنها در منطقه جز از طریق تضعیف دیگر کشورها محقق نخواهد شد و پس از تضعیف این کشورها به بهانه حمایت از آنها در این کشورها دخالت کرده و شروع به غارتگری میکنند. ولی سوالی که مطرح میشود این است که دولتهای قدرتمند چگونه میتوانند منافع کشوری که ضعیف شده و تمام زیرساخت های آن نابود شده را تأمین کنند؟
وی تصریح کرد: اهداف و دلیل اصلی ایجاد سازمانهای بینالمللی، تقویت و حفظ صلح جهانی به منظور ایجاد ثبات و امنیت در جهان، حمایت از غیرنظامیان، جلوگیری از نزاع، کمک به پایان یافتن درگیریها، تقویت اعتماد میان طرفهای مقابل برای دستیابی به راهحلهای مسالمتآمیز در نزاعهاست.
حکیمی افزود: همچنین از دیگر اهداف شکلگیری سازمانهای بینالمللی ارائه کمکهای انسانی، پزشکی و آموزشی به آسیبدیدگان از جنگها، کمک به کاهش درد و رنج انسانها با صرفنظر از نژاد، دین و باورهای سیاسی، تلاش برای تحقق حقوق بشر و مجازات جنایتکاران و عاملان جنگ و درگیری است.
نماینده و سخنگوی انجمن جوانان مقاومت یمن گفت: امروز در جهان به ویژه یمن، شاهد موارد بیشماری از نقض حقوق بشر و جنایت علیه غیرنظامیان هستیم. سازمانهای بینالمللی حقوق بشری در قبال این همه جنایت و نقض حقوق بشر در یمن چه اقدامی انجام دادهاند؟! اینجاست که چهره زشت و قبیح این سازمانها برملا شده و مشخص میشود که این سازمانها تنها برای تأمین منافع کشورهای صاحبقدرت تشکیل شده و هیچ روزی حقوق غیرنظامیان متضرر از جنگهای آنان را مد نظر نداشته است.
وی تأکید کرد: ملت یمن از چند سال پیش تاکنون در معرض وحشیانهترین جنگ در تاریخ خود قرار دارد و جنگندههای سعودی بهطور متوسط روزانه ۴۵ حمله را علیه آنها انجام میدهند. هزاران نفر از مردم یمن در این مدت شهید و زخمی شدهاند و هزاران خانه و زیرساختهای یمن ویران شده است.
حکیمی بیان کرد: بیش از ۴۰۰ هزار کودک یمنی به دلیل سوء تغذیه حاد در معرض مرگ قرار دارند و هر ده دقیقه یک کودک یمنی به دلیل محاصره، نبود دارو و غذا و استفاده عربستان و امارات از تسلیحات ممنوعه بین المللی میمیرند.
نماینده و سخنگوی انجمن جوانان مقاومت یمن تصریح کرد: امروز ۲۱ میلیون یمنی نیازمند شدید کمکهای انسانی هستند و اوضاع انسانی به شدت در یمن وخیم است. امروز نقاب از چهرهها فرو افتاده و گرچه آنها سعی داشتند تا واقعیت را وارونه جلوه دهند اما ثابت شده که معاهدهها و توافقنامهها صرفاً جوهری روی کاغذ بوده و سازمان ملل و دیگر سازمانهای بینالمللی با سکوت خود در قبال این جنایتها ثابت کردند که هیچ ارزشی ندارند و شعارهای آنها کذب محض است.
وی تأکید کرد: نقش اموال سعودی و اماراتی در ویرانسازی بسیاری از کشورها، بحرانسازی و خرید رسانهها و سازمانهای بینالمللی برای سکوت در قبال جنایتهای خود بر همگان واضح و مبرهن است.
حکیمی خاطرنشان کرد: سازمان ملل و دیگر سازمانهای بینالمللی اموال بسیاری را در قبال جنایتهای ضدبشر جنایتکاران بینالمللی مانند عربستان، اسرائیل، امریکا و...دریافت میکند و حتی این جنایتها با محکومیت نیز مواجه نمیشوند.
نماینده و سخنگوی انجمن جوانان مقاومت یمن بیان کرد: امروز ملتهای آسیبدیده از جنایتها بسیار خشمگین هستند و بسیاری از یمنیها هر روز به خیابانها میآیند و اعتراض خود را نسبت به بیمسئولیتی سازمان ملل و دیگر سازمانهای بینالمللی ابراز میدارند، اما کجاست گوش شنوا!
انتهای پیام/4126/ن
انتهای پیام/