دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 ارديبهشت 1398 - 07:00
صالح‌پور در گفتگو با آنا:

قوه قضائیه در دوران جدید به باور تحولی رسیده است

دبیر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: معتقدیم قوه قضاییه وارد دوره جدیدی شده است و مسئولین قوه به این باور رسیده‌اند که باید تحولات اساسی صورت بگیرد.
کد خبر : 381730
636873010126929137_md.jpg

سیدعلی صالح‌پور در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا درخصوص دیدار رئیس قوه قضائیه با نمایندگان تشکل‌های دانشجویی گفت: این جلسه در فضایی بسیار خوب، منطقی و با استقبال آیت‌الله ابراهیم رئیسی برگزار شد و دانشجویان صراحتاً به طرح پیشنهاد‌ها و انتقادهای خود پرداختند.


وی افزود: معتقدیم که قوه قضاییه وارد دوره جدیدی شده است و مسئولین قوه به این باور رسیده‌اند که باید تحولی که دانشجویان سال‌ها انتظارش را داشته‌اند،تحقق یابد.


دبیر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با اشاره به سوال نماینده این اتحادیه در رابطه با وجود 15 میلیون پرونده در کشور، باتوجه به جمعیت بالغ 60 میلیونی اظهار کرد: بدون شک در چنین شرایطی بالای 50 درصد جمعیت کشور درگیر نزاع هستند که درخور جمهوری اسلامی نیست و اگر به اندازه کل کارمندان دولت در قوه قضاییه استخدام شود پیگیری این پرونده‌ها به سختی انجام می‌شود.


صالح‌پور درباره پیشنهاد نماینده جامعه اسلامی دانشجویان نیز تصریح کرد: پیشنهاد این اتحادیه تعامل بیشتر با نهادهای تربیتی و آموزشی چون وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین سازمان صدا و سیما مطرح شد.


وی درباره دغدغه رئیس دستگاه قضا و برنامه‌های قوه قضائیه برای کاهش ورود پرونده نیز بیان کرد: آیت‌الله رئیسی در اظهارات خود ورود همه دستگاه‌های تربیتی را به معضلات جامعه ضروری دانسته و فعالیت نهادهای پرورشی را در راستای وقوع جرم کمتر به‌همراه افزایش سطح تربیت و اخلاق مداری و کاهش ورود پرنده به دستگاه قضایی را موثر تلقی کرد.


دبیر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: اجرای عدالت موضوع بسیار مهمی است اما ممکن است با تمام تلاش‌ها در راستای ایجاد عدالت، مردم  از احساس عدالت محروم باشند و نسبت به احقاق حقوق خود در راهروهای دادگاه‌های کشور ناامید شوند و برای پیگیری حق خود در قالب دیگری اعمال کنند.


صالح‌پور ادامه داد: با توجه به اینکه دشمن از حمله نظامی به کشور نا امید شده است اکنون سعی دارد با ناکارآمد نشان دادن سیاست‌ها مردم را از تداوم حرکت ناامید سازد و با شکاف بین اقشار فتنه دیگری رقم بزند که جایگاه قوه قضاییه در این جنگ نرم تعیین کننده است.


وی درخصوص سوال نماینده اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان کشور از رئیس قوه قضائیه مبنی بر عملکرد سازمان بازرسی کل کشور و قائل نشدن نقش نظارتی مردم برای کشف جرم نیز تصریح کرد: رئیس دستگاه قضا در جواب این سوال چنین بیان کرد که «اولین سازوکار نظارتی در هر دستگاهی مدیریت همان مجموعه است که جزء وظایف هر مسئول نظارت است و سازمان بازرسی یک نهاد بیرونی است که نظارت بیرونی نیز دارد، البته در حال تهیه سازوکاری هستیم تا به اشخاص حقیقی که دستگاه قضایی رو نسبت به جرمی مطلع می‌کنند مورد تشویق قرار بگیرند و نقش مردم را در نظارت پر رنگ‌تر ببینیم».


انتهای پیام/4107/4116/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب