دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 ارديبهشت 1398 - 11:53
علیزادنیا در گفتگو با آنا:

برخی مسئولان حل مشکلات اقتصادی را مذاکره با غرب می‌دانند

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه الزهرا(س) گفت: برخی مسئولان کشور رفع مشکلات اقتصادی را مذاکره و تعامل با غرب و آمریکا می‌دانند.
کد خبر : 381466
97.jpg

فاطمه علیزادنیا در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، گفت: مسئله اساسی در جمهوری اسلامی و ایران عزیز مسئله اقتصاد است، مسئله‌ای که توسط شخص مقام معظم رهبری مورد عنایت ویژه واقع شده است. درحالی‌که ایشان بر اقتصاد مقاومتی و شکستن سروری و آقایی دلار و حذف دلار از مبادلات ارزی ایران تأکید دارند، عده‌ای از مسئولین به نجواهای مذاکره با غرب دل می‌بندند و چاره کار را نه در میان چرخ‌دنده‌های داخلی بلکه در میان بوی ادکلن‌های غربی جستجو می‌کنند. کشورهای همسایه ایران که بازارهای خوبی برای مبادلات ایران محسوب می‌شوند، تنها بخش کوچکی از صادرات ما را به خود اختصاص می‌دهند.


وی بیان کرد: مخاطب مهم‌ترین مانیفست انقلاب اسلامی (بیانیه گام دوم) جوانان هستند و کار به‌دست آن‌ها سپرده شده است. اما روش و سازوکار مشخص و معینی برای تزریق مداوم بدنه‌ای از جوانان مؤمن و انقلابی که به انقلاب اسلامی تعهد کافی دارند، وجود ندارد. به عبارت دیگر فرآیند کادرسازی در این مورد ضعیف و بعضاً ناکارآمد است.


دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه الزهرا(س) تصریح کرد: فرمان ۱۹۰ هزار سو که از سوی رهبر معظم انقلاب مطرح شد، در ابتدای امر مورد توجه ویژه رسانه‌ها قرار گرفت ولی پیگیری‌ها به قدر کفایت انجام نشد و سرانجام روشن نشد که آیا این فرمان اجرایی شده است یا نه؟


علیزادنیا عنوان کرد: سند اسلامی شدن دانشگاه‌ها مدت مدیدی است در پیچ‌ و خم شوراها و مراکز مهم تصمیم‌سازی مانند شورای عالی انقلاب فرهنگی مانده است و حتی پس از تدوین نیز ضمانت متقنی برای اجرا ندارد. نکته‌ دیگری که از این باب اهمیت دارد آن است که روح و جان‌مایه دروس دانشگاهی باید از تثلیث پاک شود، صرف بسنده کردن به پسوند اسلامی کافی نخواهد بود. دفتر تحکیم وحدت از اولین تشکل‌هایی بود که به‌صورت علمی و عملی وارد این عرصه شد و می‌تواند در آینده نیز در این عرصه اثرگذار باشد.


وی بیان کرد: مسئله محیط زیست در ایران عزیز اسلامی مسئله مهم و استراتژیکی است، در سیل اخیر اهمیت این موضوع بیش از پیش نمایان شد. بنده به هیچ وجه منکر صحنه‌های زیبا و تکرارنشدنی ترسیم جامعه اسلامی که توسط همین جوانان مخاطب بیانیه گام دوم خلق شد نیستم، اما در این میان باید به فجایع مدیریتی که تنها بخشی از آن‌ها رسانه‌ای شد نیز اشاره کرد. این سخن به معنای مخالفت کمک بسیج مردمی به مردم نیست، بلکه به معنای آن است که چرا در بحران‌ها نقش مسئولین و کارگزاران مردم کمرنگ است؟


عضو دفتر تحکیم وحدت خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی سال۵۷ به گفته بسیاری از نظریه‌پردازان غربی و شرقی اجتماعی‌ترین انقلاب قرن نام گرفته است. هوشمندی امام راحل(ره) این بود که در ابتدای امر با ساخت نهادهای مردمی ارتباط بدنه اجتماع و حکومت را ترمیم کردند اما چیزی که امروزه شاهد آن هستیم، تقلیل مشارکت مردمی به انتخابات‌های دوره‌ای است. از همین رو احیای شعار مشارکت در قالب نوسازی مشارکت در دستور کار تشکل‌های اسلامی و به خصوص دفتر تحکیم وحدت قرار گرفت. انتظار آن است که مسئولین در این باب همت بیشتری بگمارند و در مقابل اقشار مختلف مردم و به‌خصوص جوانان پاسخگو باشند.


انتهای پیام/4107/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب