دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 ارديبهشت 1398 - 12:17
بسیج پردیس فنی دانشگاه تهران:

ائمه جمعه کمک کنند ضربه‌ای به جمهوریت نظام وارد نشود

بسیج پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران تاکید کرد: ائمه جمعه کمک کنند ضربه‌ای به جمهوریت نظام وارد نشود.
کد خبر : 380163
_MID0216.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، بسیج پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران با ارسال نامه به ائمه جمعه کشور درخواست کرد با مقابله خود با قانون انتخابات مانع از وارد شدن ضربه به جمهوریت نظام شوند.


در ابتدای این نامه خطاب به ائمه محترم جمعه سراسر کشور آمده است: مجلس شورای اسلامی مهم‌ترین پل ارتباطی میان حاکمیت و مردم است و هرگونه تغییر در ساختار این قوه که این ارتباط را تحت‌الشعاع قرار دهد، باید به‌صورت تخصصی مطالعه شود و چنانچه باعث به حاشیه راندن این ارتباط شود، نیازمند برخورد جدی و آگاه سازی فراگیر است. اخیراً در مجلس شورای اسلامی، طرحی با عنوان «استانی شدن انتخابات مجلس» تصویب شده است که طبق آن، نظام رای‌گیری برای انتخابات مجلس شورای اسلامی تغییر می‌کند و از بین نامزدهای انتخاباتی در سطح استان رای گیری می‌شود. این تغییر در نظام انتخاباتی، باعث ایجاد بی‌عدالتی عظیمی در سطح کشور خواهد شد.


در ادامه این نامه بیان شده است: با توجه به چند برابر بودن جمعیت مراکز استان، از این پس آرای مردم شهرستان‌ها در حداقل اهمیت قرار می‌گیرد و در واقع اراده و نظر مردم در شهرستان‌های کوچک بی‌اثر می‌شود؛ این مسئله علاوه بر از بین بردن اعتماد مردم به جمهوری اسلامی، اختلافات قومی در استان‌ها را تشدید می‌کند و باعث ایجاد تنش بیشتر بین مراکز استان و سایر شهرستان‌ها می‌شود.


بسیج دانشجویی پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران در ادامه ذکر دلایل مخالفت با طرح انتخابات مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: با گسترده شدن حوزه‌های انتخاباتی، هزینه‌های انتخابات و تبلیغات برای نامزدها به شدت افزایش خواهد یافت و همین امر باعث خواهد شد تا نخبگان فرودست و مستضعفینی که شایسته حضور در مجلس هستند، وارد این عرصه نشوند و این بستر برای وابستگان به کانون‌های قدرت و ثروت و جناح‌های سیاسی خاص، مهیا می‌کند تا با کنار زدن رقبای اصلح، عرض اندام کنند و این خلاف آرمان‌های امام راحل و انقلاب است.


در بخش دیگری از این نامه آمده است:  این طرح که با افزایش تعداد نامزدها برای فرد رای دهنده همراه است باعث خواهد شد تا شناخت افراد از نامزدها کاهش چشمگیری داشته باشد و به این ترتیب، به دلیل شناخت نادرست، احتمال انتخاب افراد نادرست افزایش خواهد یافت که این مسئله خلاف سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری هم است.


این فعالان دانشجویی در ذکر چهارمین دلیل ضعف قانون استانی شدنم انتخابات مجلس شورای اسلامی مطرح کردند: با توجه به اینکه مردم در شهرستان‌ها رای خود را بی‌تاثیر می‌بینند، از اثرگذاری در سرنوشت خود و کشور ناامید می‌شوند و با ادامه این روال، مشارکت مردم در انتخابات به تدریج کاهش می‌یابد و این خطری جدی برای جمهوریت نظام اسلامی خواهد بود.


در پایان این نامه تاکید شده است: باتوجه به این نکات و وظیفه خطیر امامت جمعه، امید است ائمه جمعه کشور در جهت آگاه کردن مردم از این طرح که مضراتی عظیم برای کشور و سودی بزرگ برای عده‌ای خاص دارد، مساعدت کرده تا حق مردم شریف و انقلابی پامال نشود و ضربه‌ای به جمهوریت نظام وارد نشود و انتخابات بیش از پیش تبدیل به جولانگاه انحصاری دو جناح خاص نشود.


انتهای پیام/4115/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب