سن آسیبهای اجتماعی پائین آمده است
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، طی سالهای اخیر سن آسیبهای اجتماعی پایین آمده و نادیده گرفتن این موضوع صدمات جبرانناپذیری را به کشور وارد میکند. در این راستا باید توجه داشت که در حال حاضر هجمههای فرهنگی سازمانیافتهای علیه نظام اسلامی صورت میگیرد و از طرف دیگر سودجوییهای مختلفی از سوی گروههایی که در این عرصه فعالیت و رانتخواری میکنند وجود دارد، بنابراین برای مقابله باید هوشیاری لازم را در بخش عمده جامعه بهویژه سنین کودک و نوجوان صورت گیرد.
همچنین در این زمینه مهمترین رکنی که وجود دارد، توجه به زیرساختهای فرهنگی و پیشگیری قبل از درمان است. اینکه چه طور برخورد کنیم تا دانشآموز و نوجوان به سمت سیگار گرایش نداشته باشد، روشهای تربیتی و فرهنگی را میطلبد و به نظر میرسد که اولین اولویت با وزارت آموزشوپرورش است.در عین حال ضروری است آگاهسازی خانوادهها در مسائل مربوط به کتب درسی و جذابیتهای فرهنگی ایجاد شود و بعد از آن سازمان بهزیستی مجموعههای تحت حمایت خود را فرهنگسازی کند، بنابراین هرچقدر در این زمینه حساسیت داشته باشیم به همان اندازه مصون خواهیم ماند.
گفتنی است ولنگاری در این عرصه چه در حوزه مدیریتی و چه در بیتوجهی به موضوع و یا نادیده گرفتن این آسیبها صدمات جبرانناپذیری را به کشور وارد میکند و امیدواریم که اینگونه نباشد. در نهایت باید تأکید کرد، تمامی دانش آموزان در سنین کودکی، نوجوانی و جوانی در آموزشوپرورش هستند و شاکله شخصیتی این افراد نیز در همین سن گذاشته میشود بنابراین آموزشها ابتدا باید از مهدکودکها، بهزیستی و آموزشوپرورش آغاز شود؛ طبیعی است که روشها و شیوههای تربیتی فراوانی در این مسئله نیاز است اگرچه آموزشوپرورش این روشها را دارد اما کافی نیست و رسانههای جمعی و گروهی باید به کمک بیایند.
منبع: عصر ایرانیان
انتهای پیام/4112/
انتهای پیام/