مشکلات بانوان آلیشکار برای حضور در مسابقات داخلی و جهانی
سکینه قلیپور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در اردبیل، ورزش را نیاز و مکمل آموزش دانست و اظهار کرد: انجام ورزش نهتنها موجب افت تحصیلی من نشد؛ بلکه باعث شد در درسهایم بهخصوص درسهای عملی، نمرههای خوب بگیرم.
وی، نقش ورزش را در زندگی و بالا بردن روحیه پراهمیت عنوان کرد و ادامه داد: ابتدا بهصورت تفریحی ورزش ووشو را آغاز کردم و سپس با پیشنهاد مربیان خود به رشته کشتی آلیش علاقهمند شدم.
دانشجوی رشته کارشناسی علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل اضافه کرد: کشتی آلیش شبیه کشتی فرنگی است و در این کشتی نحوه استفاده از دست مهم است و هر فنی باید از سمت کمر انجام شود.
قلیپور تصریح کرد: کشتی آلیش از سالهای بسیار دور بهصورت یک کشتی سنتی در کشورهایی از جمله قرقیزستان، ازبکستان، ایران، لیتوانی، قزاقستان و آسیای میانه دارای ریشه است.
وی با بیان اینکه مسابقات آلیش هر سال یکبار برگزار و نفرات برگزیده به انتخابی تیم ملی دعوت میشوند، دانشجویان را به این رشته ورزشی دعوت کرد و توضیح داد: برای انجام این ورزش، قدرت بدنی بسیار مهم است و کسانی که از لحاظ جسمانی قوی هستند بیشتر موفق میشوند.
دانشجوی رشته کارشناسی علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل، بعضی از مشکلات حرفهای خود را برشمرد و بیان کرد: در هر رشتهای ورزشکاران با مشکلاتی مواجه هستند و عمده مشکل بانوان آلیشکار برای حضور در مسابقات داخلی و جهانی نیز نبود سالن برای تمرین است.
قلیپور، نقش و حمایت والدین خود را مهم عنوان کرد و گفت: پدر و مادر در کنار همسرم مشوق من بودند و من به دعاهای مادرم اعتقاد دارم.
به گزارش آنا؛ رقابتهای قهرمانی کشتی آلیش بانوان کشور با شرکت 99 کشتیگیر از 22 استان در 6 دور و با انجام 121 مسابقه برگزار شد.
انتهای پیام/4078/
انتهای پیام/