مدیران فعلی استقلال شریک جرم مدیران قبلی هستند
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، باشگاه استقلال پس از قطع همکاری با وینفرد شفر دچار چالش بزرگی برای پرداخت پول قرارداد او و دستیاران خارجیاش شده است. در این میان مدیران فعلی باشگاه استقلال، مدیران پیشین را مقصر در بستن قراردادهای نجومی کردهاند.
حسن روشن در خصوص اینکه مدیران باشگاه استقلال تقصیر را بر گردن مدیران قبلی انداختهاند به خبرنگار ورزشی آنا گفت: فقط مدیریت غلط در باشگاه استقلال نیست که این باشگاه را نابود کرده است بلکه هواداران نیز که مالک حقیقی باشگاه هستند با سکوت خود اجازه دادند تا مدیران در سالهای اخیر تصمیماتی بگیرند که فقط برای استقلال ضرر مالی داشته است.
وی ادامه داد: من با امیرحسین فتحی مدیرعامل فعلی باشگاه استقلال دوست هستم ولی او در مدیریت دچار ایراد است. اینکه شفر قرارداد سنگینی با باشگاه استقلال بسته و حالا انگشت اتهام به سمت افتخاری گرفته شده، دردی را از باشگاه دوا نمیکند چون هر مدیرعاملی که مسئولیت حضور در باشگاه را میپذیرد بهطور کامل به قراردادها، بدهیها، درآمدها و دیگر امور باشگاه اشراف دارد. اگر نادانسته این مسئولیت را پذیرفته پس خودش مقصر اول است.
پیشکسوت تیم استقلال خاطرنشان کرد: هیچ مدیری نمیتواند مدیران قبلی را مقصر بداند. در واقع فردی که انگشت اتهام به سمت مدیران پیشین میگیرد، فرار رو به جلو میکند. خودش شریک جرم مدیران قبلی است چون راه آنها را میرود. کدام مدیر میتواند بگوید پس از جدایی از استقلال بدهی از خود به جای نگذاشته است؟ اگر شفر یا هر فرد خارجی دیگری با باشگاه استقلال قرارداد بستهاند، پس از آنکه کمیته فنی تأییدیه خود را ابراز کرده، بحث مالی به وجود آمده و باشگاه باید با توجه به بودجهای که داشته اقدام به عقد قرارداد میکرده است.
وی افزود: علی فتحاللهزاده، محمدحسین قریب، امیر واعظ آشتیانی، بهرام افشارزاده، سیدرضا افتخاری و امیرحسین فتحی همگی اعضای یک مجموعه هستند که در سالهای متوالی مدیرعامل استقلال بودند. این افراد مصداق بارز خرج که از کیسه مهمان بود، حاتم طایی شدن آسان بود، هستند. اینکه علی خطیر و پندار توفیقی قصد دارند در بحث قراردادها مدیران خود را بدون گناه جلوه دهند، تلاش بیفایدهای است چون مردم به خوبی میدانند تمامی این افراد مقصرند.
روشن یادآور شد: تمامی مربیان و بازیکنان خارجی که به ایران میآیند، پس از مدتی کوتاه متوجه میشوند که میتوان در اینجا به پولهای زیادی رسید چون نظارت دقیقی بر انتخاب بازیکن و مربی وجود ندارد. ما نمیتوانیم بهطور کامل و درستی تواناییهای فنی نفراتی که برای فعالیت در ایران میآیند را شناسایی کنیم. تا زمانی که نتوانیم این معضل را برطرف کنیم، شاهد خواهیم بود که خارجیها پولهای زیادی میگیرند و بدون اینکه بازدهی مناسبی داشته باشند از ایران میروند. الان هر پروندهای که مربوط به باشگاههای ایرانی باشد، در کمیته انضباطی فیفا چشم بسته رأی به ضررمان است چون پس از این همه سال یاد نگرفتهایم که چگونه قرارداد ببندیم تا شاکی نداشته باشیم.
وی در خصوص اینکه برخی مدیران استقلال اعلام کردند قراردادهای مربیان و بازیکنان خارجی با اطلاع وزیر ورزش بسته شده است، تصریح کرد: بیان چنین صحبتی هم کاملاً شانه خالی کردن از مسئولیت است. وزیر ورزش به افرادی اعتماد کرده و آنها را در باشگاه استقلال گمارده است تا وظایف خود را به درستی انجام دهند. کمیته فنی مسئولیت تأیید بازیکنان و مربیان را دارد و پس از آن مدیران مالی مسئولیت بستن قرارداد را میپذیرند. وزیر فرصت آن را ندارد که بخواهد یکایک قراردادها را با دقت بخواند و موافقت یا مخالفتش را بیان کند. اگر مدیران باشگاه حکم به تأیید فردی میدهند، وزیر به آنها اعتماد میکند و با بستن قرارداد موافقت میکند. به نظرم بیان چنین حرفهایی برای فریب مردم است و باید بپذیریم شفر از روی بیعقلی اخراج شد و همواره مدیران بد رفته و مدیران بدتر آمدهاند.
انتهای پیام/4051/4048/
انتهای پیام/