دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 فروردين 1398 - 14:59
معاون وزیر علوم مطرح کرد:

ضرورت نهادینه‌سازی فرهنگ یادگیری مهارت در دانشگاه‌ها

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر توانمندسازی دانشجویان در دانشگاه‌ها تأکید کرد.
کد خبر : 373151
1555148303-159.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نشست سیاست‌گذاری نمایشگاه منطقه‌ای توانمندی‌های دانشجویان دختر درزمینه مد، لباس و صنایع‌دستی با حضور دکتر غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در بجنورد برگزار شد.


غفاری در خصوص نهادینه شدن توانمندسازی دانشگاه‌ها خاطر نشان کرد: هم‌اکنون باید فرهنگ یادگیری مهارت و توانمندسازی در دانشگاه‌ها نهادینه شود و این امر را نیز باید بیشتر اطلاع‌رسانی، آگاه‌سازی و فرهنگ‌سازی کنید.


معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه اگر دانشجویان پس از فارغ‌التحصیلی دارای مهارت شوند کمتر آسیب خواهند دید، افزود: یکی از رویکردهای وزارت علوم، هم‌اکنون گسترش این امر مهم در مراکز آموزش عالی است. ما باید در مسیر پیوند دانشگاه و جامعه هرچه بیشتر تلاش کنیم و میدان دانشگاه‌ها را باید در حوزه وسیع‌تری در نظرگیریم.


وی در ادامه افزود: در سال‌های اخیر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در کنار مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، آثاری درباره مسئولیت اجتماعی و مسائلی با وجهه اجتماعی و فرهنگی نظام آموزش عالی و نظام دانشگاهی ارائه کرده که در اول راه قرار دارد و باید تلاش‌های بیشتری درزمینه پیوند هرچه بیشتر حوزه‌های اجتماعی و علمی صورت گیرد.


غفاری با اشاره به اینکه دانشجویان نیازمند احساس قدرت، معنا، خلاقیت و زایش هستند، افزود: پاسخ‌گویی به این نیازها در چارچوب فعالیت‌های فرهنگی شکل می‌گیرد. وقتی صحبت از حوزه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها می‌شود باید نگاهی به کار ویژه‌های دانشگاه‌ها کرد و از این حیث است که فعالیت‌های فرهنگی تعریف می‌شود. در دانشگاه‌ها در کنار مدرک تحصیلی، کسب توانمندی مؤثر در حل مسئله و اعتنای به پیامدهای فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی هم مدنظر است و وجود سرمایه فرهنگی موجب امید و بالندگی و نشاط و سرزندگی دانشگاه است.


معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص برگزاری نمایشگاه منطقه‌ای توانمندی‌های دانشجویان دختر درزمینه مد، لباس و صنایع‌دستی تصریح کرد: هم‌اکنون هویت از هر حیثی نیاز به بازکاوی دارد. برای توانمندسازی دانشجویان باید بتوانیم مجموعه دانشگاهی را در زنجیره حیات اجتماعی و فرهنگی جامعه قرار دهیم و این پیوند لازم را باید به وجود بیاوریم. برای رشد و بالندگی، خود را شناختن و احساس ایرانی بودن و احساس خودی کردن، باید خود را شناخت که این امر باکارهای فرهنگی اتفاق خواهد افتاد.


وی بابیان اینکه فعالیت‌های اقتصادی نیز نباید نادیده گرفته شود، اظهار کرد: امسال به نام رونق تولید نام‌گذاری شده است که باید این امر را مهم را مدنظر قرار دهیم و دانشگاه‌ها بیش از گذشته در این حوزه فعالیت داشته باشند. باید این تعامل را هرچه بهتر برقرار کنیم که قطعاً از طریق گفت‌وگوها، برگزاری برنامه‌های فرهنگی و نمایشگاه‌ها مؤثر است.


معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر توانمندسازی دانشجویان در دانشگاه‌ها تأکید کرد و گفت: هم‌اکنون باید در کنار یادگیری مسائل آموزشی و علمی به توانمندسازی این قشر که آینده‌سازان جامعه هستند بپردازیم.


انتهای پیام/4107/4084/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب