دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 بهمن 1398 - 15:11
در نشست خبری هجدهمین دوره جهاد اکبر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل مطرح شد؛

تحقق اقتصاد توانمند با نگرش عالمانه و تکیه بر ظرفیت جوانان

نشست خبری هجدهمین دوره آموزشی تشکیلاتی جهاد اکبر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل با حضور سجاد اسدی دبیر تشکیلات این اتحادیه و سیدایمان احمدی دبیر آموزش و مسئول برگزاری هجدهمین اردوی جهاد اکبر برگزار شد.
کد خبر : 372749
22.jpeg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نشست خبری هجدهمین دوره آموزشی تشکیلاتی جهاد اکبر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل با حضور سجاد اسدی دبیر تشکیلات این اتحادیه و سیدایمان احمدی دبیر آموزش و مسئول برگزاری هجدهمین اردوی جهاد اکبر برگزار شد.


سجاد اسدی در این نشست گفت: اردوی جهاد اکبر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان امسال در شرایط زمانی ویژه‌ای برگزار می‌شود. از یک سو شهادت سردار سپهبد شهیدسلیمانی را پشت سر گذاشته‌ایم و از سوی دیگر انتخابات مجلس را در پیش داریم. از طرفی نکته مهم این است که در طلیعه گام دوم انقلاب با تشدید فشار‌های آمریکا بر نظام و ملت ایران مواجه شده‌ایم.


وی تصریح کرد: ما از نظر تحریم‌های اقتصادی، فشار رسانه‌ای، شیطنت‌ها و ضربات سیاسی و نظامی که خود را در ترور شهید سلیمانی نشان داد در شرایط کم سابقه‌ای قرار گرفته‌ایم؛ با این وجود دشمن سطح بالاتری از دشمنی را علیه ملت ایران آغاز کرده است، پس ما هم باید سطح بالاتری از آمادگی را برای داشتن ایرانی قوی که می‌تواند از منافع خود در سطح بین الملل، آمادگی، امنیت و رفاه مردم فراهم کنیم، البته رسیدن به این هدف لوازمی دارد.



دبیر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل تصریح کرد: در سال‌های اخیر اقتصاد کانون دشمنی آمریکایی‌ها بوده است؛ با این وجود ما باید با یک نگرش عالمانه و با تکیه بر ظرفیت جوانانی که در این حوزه رشد کرده‌اند اقتصاد کشور را توانمند کنیم. بنابراین ضرورت مسئله اقتصاد توانمندبخشی از شعار هجدهمین اردوی جهاد اکبر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان را تشکیل می‌دهد.


اسدی با بیان اینکه هدف از داشتن اقتصاد توانمند این است که ما بتوانیم عدالت را به معنای واقعی کلمه در تمامی ابعاد پیاده‌سازی کنیم تا بتوانیم با آمریکا و هم پیمانان این کشور مقابله کنیم، افزود: موضوع مهم در بحث عدالت و عدالتخواهی ساختارمند این است که ذات جریان دانشجویی و هویت آن با مسئله آرمان خواهی پیوند خورده و این مسئله نیز برای عموم مردم محترم و پسندیده است.


وی اضافه کرد: در بین آرمان‌های مختلف از جمله آزادی، استقلال، معنویت و پیشرفت مسئله عدالت موضوعی است که در کانون توجه دشمن قرار گرفته است با این وجود جریان دانشجویی نیز در کانون عدالتخواهی قرار دارد، چون هم کارکرد آن عدالتخواهی است و هم محل رشد و نمو و آزمون و خطای عدالتخواهان واقعی است و از این منظر باید به بحث عدالتخواهی توجه ویژه‌ای شود.


اسدی با اشاره به اینکه عدالتخواهی ساختارمند به معنای مقابله با ساختار‌هایی است که در کشور بی عدالتی ایجاد کرده‌اند و یا وظیفه خود را در تحقق عدالت ایفا نمی‌کنند، افزود: دولت مجموعه‌ای بزرگی متشکل از شرکت‌ها، دستگاه‌ها و ساختار‌های تصمیم گیری است که در بحث تحقق عدالت ضعف‌های بزرگی دارد.


اسدی با اشاره به برگزاری انتخابات مجلس در اسفندماه تصریح کرد: ما معتقدیم در انتخابات مجلس امکان شکل‌گیری اقتصاد توانمند با هدف تحقق عدالت وجود دارد با این وجود دوگانه اصلی در انتخابات باید حول محوری شکل بگیرد که در آن کاندیدا‌ها به ساختن ایرانی قوی اعتقاد داشته باشند و از دریچه و درگاه توجه به مردم و ظرفیت‌های جوانان نه از طریق وادادگی و امیدبستن به دشمن در جهت ساختن ایرانی قوی گام بردارند.


دبیر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل با اشاره به اینکه ما در شرایطی قرار داریم که نزاع بین گفتمان انقلاب اسلامی و تمدن غرب به اوج خودش رسیده افزود: با توجه به اینکه تجربه برجام را نیز اخیرا پشت سر گذاشته‌ایم باید در مقابل ارتجاع غرب گرایان و عقب‌گرد آن‌ها در ایران ایستاد و نباید اجازه داد این استراتژی شکست خورده در کشور تکرار شود.


وی گفت: در مورد انتخابات آنچه که برای ما مهم بوده این است که کسانی وارد این عرصه شوند که ایده محور باشند مثلا بگویند که چگونه می‌خواهند مسئله مالیات را حل کنند و چه ایده‌ای برای کاهش بیکاری، افزایش تولید، حل مسئله ذی نفعان در مجلس و از بین بردن کانون‌های ناکارآمدی درحوزه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی دارند.


اسدی اظهار کرد: کسانی که می‌خواهند وارد مجلس شوند باید اجرای عدالت از مسیر اقتصاد توانمند را دنبال کرده و ایده‌های خود برای تحقق این مسئله را بیان کنند و ما این موضوع را از کاندیدا‌ها مطالبه می‌کنیم. البته حرکت در این مسیر نیازمند الزاماتی است یعنی اینکه باید قبیله‌گرایی سیاسی پایان بپذیرد و جوان گرایی به معنای واقعی کلمه محقق شود به این معنا که جلوی جوان گرایی رانتی را بگیریم.


همچنین سیدایمان احمدی، عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل و مسئول برگزاری هجدهمین اردوی جهاد اکبر درباره جزئیات این اردوی آموزشی گفت: «این اردوی آموزشی ۱۱ تا ۱۸ بهمن‌ماه با حضور ۷۰۰ نفر از فعالان اتحادیه در سه بخش اصلی برگزار خواهد شد.»



وی تصریح کرد: محتوای این دوره آموزشی در سه بخش قابل تقسیم‌بندی است. بخش اول به آموزش‌های تشکیلاتی و عقیدتی اختصاص دارد که در آن پیرامون جایگاه دانشجو و دانشگاه و ضرورت حضور در تشکل‌های اسلامی و ‌انگیزه تشکیلاتی، اصول و مبانی کار تشکیلاتی، مدیریت زمان، ولایت‌فقیه، عدالت و آزادی، جریان‌شناسی سیاسی و جنبش دانشجویی، کار تشکیلاتی از منظر قرآن و گام دوم انقلاب آموزش‌های مختلفی ارائه می‌شود.


مسئول برگزاری هجدهمین اردوی جهاد اکبر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل ادامه داد: در بخش دوم این دوره که با حضور شخصیت‌های مطرح ملی برگزار می‌شود، ابعاد مطالبه‌گری و انتخاباتی مورد بررسی قرار می‌گیرد. دریادار سیاری، سیدمرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد، قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، رستمی رئیس نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه‌ها، آیت‌الله میرباقری و آقاتهرانی دبیرکل جبهه پایداری ازجمله دعوت شدگان جهاد اکبر هجدهم هستند.


احمدی گفت: بخش سوم برنامه‌های اردوی جهاد اکبر به‌ ویژه‌برنامه‌ها اختصاص دارد. همایش ویژه زنان و خانواده با حضور غلامی، رئیس دانشکده حقوق دانشگاه امام صادق(ع)، همایش بین‌الملل با حضور جمعی از فعالان حوزه بین‌الملل و چند تن از سفرای کشورهای منطقه و آمریکای جنوبی برگزار می‌شود و همچنین همایش بازخوانی مفاهیم فرهنگی و هنری انقلاب اسلامی و تجلیل از هنرمندان جبهه فرهنگی انقلاب در اردوی انجمن‌های اسلامی است.


اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل امسال هجدهمین دوره اردوی آموزشی تشکیلاتی جهاد اکبر را در مشهد مقدس برگزار می‌کند.


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب