جشنواره غذاهای بومی محلی با هدف احیای سنتها برگزار میشود
علی صفایی در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: جشنواره غذاهای محلی دانشجویی به همت کانون فرهنگی و هنری دانشکده فنی و مهندسی فردوس بیرجند برگزار میشود.
وی ادامه داد: برگزاری این جشنواره را میتوان یک رویداد فرهنگی حساب کرد که احیای سنت طبخ، مصرف غذاهای بومی و محلی، پخت و مصرف غذای سنتی به روش درست، استفاده از مواد اولیه طبیعی در تهیه غذاها، آشنایی با توانایی و ظرفیت دانشجویان و شناسایی و معرفی انواع غذاهای دانشجویی از اهداف این جشنواره است.
دبیرکانون فرهنگ و هنری دانشکده فنی و مهندسی فردوس دانشگاه بیرجند ادامه داد: مسابقهای در بین شرکتکنندگان در این جشنواره برگزار خواهد شد که دانشجویان میتوانند بهصورت گروههای 1 الی 4 نفری در این جشنواره شرکت کنند؛ در این برنامه جوایزی بهرسم یادگار برای برندگان اول تا سوم تقدیم خواهد شد.
گفتنی است مهلت ثبتنام در این جشنواره از امروز تا 22 فروردینماه بوده و زمان برگزاری آن 27 فروردینماه است.
انتهای پیام/4107/4108/
انتهای پیام/