دانشجویان در خط مقدم امدادرسانی به مناطق سیل زده قرار دارند
به گزارش خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در آخرین روزهای سال 97 همزمان با آغاز سال نو بارشهای بیسابقه باران بسیاری از مناطق کشور را در آبهای گلآلود غرق کرد، که این امر موجب تلفات و خسارتهای زیادی شد. با اعلام نیاز به امدادرسانی در این مناطق اولینهای خط مقدم در مناطق موردنیاز، جهادیها و امدادگران قشر دانشجویی و دانشگاهی بودند.
از شمال کشور تا جنوبیترین نقطه و همچنین غرب کشور گرفتار سیلابهای تند و خشمگین شد. بهطوریکه در این حادثه افراد بیشماری عزیزان خود را ازدستداده و عدهای ویرانی کاشانه خویش را به چشم دیدند. نیروهای امدادی در نقاط مختلف سیلزده ایران به حالت آمادهباش درآمدند، از سپاه و ارتش تا داوطلبان گروهها و نهادهای دانشجویی برای امدادرسانی عازم مناطق پرخطر و سیلزده شدند.
بارشها در زمانهای کوتاه در نقاط مختلف کشور باعث بروز خسارتهای مالی و جانی بسیاری شد که هنوز بعد از گذشت بیش از بیست روز همچنان در بخشهای مختلف ادامه دارد این واقعه که ایران را در شوک فرو برد قطعاً صدمات جبرانناپذیری نیز به همراه خواهد داشت چراکه سیلابهای راه افتاده هر آنچه را که بر سر راه خود قرار دارد میبرد و کسی نیز توان مقاومت در برابر آن را ندارد.
با نگاه به تصاویر و دقت بر اخبار منتشرشده در فضای مجازی، مراکزی همانند دانشگاهها نیز صدمات زیادی در این سیلاب به خود دیدهاند.رزاق کریمی راد در گفتگو با خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: سیل اخیر در آخرین روزهای سال ۹۷ در سطح کشور باعث آبگرفتگیهای بزرگی در برخی استانها شد که در استان لرستان نیز صدمات زیادی برجای گذاشت و با توجه به پیشبینی مسئولین دانشگاهی و استانی، دانشکده کشاورزی این دانشگاه در حدود ۵۰۰ میلیارد ریال زیاندیده است.
دبیر شورای صنفی دانشگاه لرستان اظهار کرد: دانشجویان تحصیلات تکمیلی بیشتر از سایر دانشجویان با این تجهیزات و آزمایشگاهها درگیر بودند که بایستی توجه بیشتری به این مشکلات انجام شود تا بتوان در کمترین زمان، نواقص و ملزومات این دانشکده را تهیه و تکمیل کرد. ساختمان اداری و تمامی تجهیزات و لوازم آزمایشگاه دانشکده کشاورزی تماماً غرق در آب بوده و بهتمامی دستگاههای آزمایشگاهها صدمات جدی واردشده است.
حضور دانشجویان جهادگر در کنار مردم سیل زده و رنجور
باوجوداین شرایط سخت؛ قشر دانشگاهی و دانشجویان نیز در کنار مردم رنجدیده برای کمک به آسیبدیدگان آستین بالا زدند و حضور قشر تحصیلکرده و نخبه جامعه در کنار سیلزدگان امید به زندگی را در دل این افراد روشن میکند. دانشجویان و دانشگاهیان علاوه بر کمک برای توزیع اقلام موردنیاز در بین افراد محصور در پشتبام منازل، کوه و بیابانها و... خود نیز با اهدای اقلام موردنیاز ابزار همدردی کرده و باجان و دل در کنار سایر نهادها و امدادگران به فعالیتهای جهادی میپردازند.
دبیر شورای صنفی دانشگاه لرستان در خصوص کمکرسانی دانشجویان و دانشگاهیان این استان گفت: اعضای شورای صنفی قبل از حضور دانشجویان در دانشگاه حاضرشدهاند تا بتوانند با کمک مسئولین دانشگاهی برای رفع مشکلات و همچنین آمادهسازی دانشگاه برای حضور دانشجویان قدم بردارند و همچنین روز گذشته محموله بستههای اهدایی دانشگاه لرستان که از محل کمکهای نقدی اعضای هیئتعلمی و کارکنان این دانشگاه تهیهشده بود با حضور رئیس دانشگاه لرستان و مشارکت و همکاری شورای صنفی دانشجویان، راهی مناطق سیلزده شهرستان پلدختر شد و انواع بستههای غذایی، شامل؛ آبمعدنی، پنیر، تن ماهی، کنسرو لوبیا قارچ، حلواشکری و نان، در بین سیلزدگان توزیع شد.
چرخه علم در انتظار امداد دانشجویان برای بهبود وضعیت محوطه دانشگاهها
اخبار واصله از سایر دانشگاههای کشور خبر میدهد علاقهمندان زیادی برای حضور در گروههای جهادی و کمک به مردم مناطق سیلزده اعلام آمادگی کردهاند اما این در حالی است که نهادها و ارگانها تصمیم گرفتهاند تمامی گروههای جهادی را قبل از حضور، ثبتنام و بهصورت متحد و یکپارچه با مدیریتهای قویتر راهی این مناطق کنند.
امید است باهمت تمام آحاد مردم بهزودی شاهد رفع موانع زندگی هموطنان در مناطق سیلزده باشیم. انتظار میرود مسئولین با تدابیر و مدیریتهای دقیق سامانیافته در جهت بهبود زخمهای دانشگاههایی که در این سیل آسیبدیدهاند قدم برداشته و با کمک جهادی دانشجویان، زخمهای مراکز عالی و دانشگاههای مناطق سیلزده هر چه سریعتر برای ادامه کسب علم، درمان شود.
انتهای پیام/4107/4108/
انتهای پیام/