سطل زباله تفکیککننده انواع زباله ساخته شد
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، هاجر باقری طولابی دانشجوی برق قدرت و هادی گلورانی فارغالتحصیل مهندسی برق قدرت، سطل زبالهای ساختهاند که زبالههای خشک و تر را بهصورت خودکار تفکیک میکند. تفکیک زباله نهتنها از نظر زیست محیطی اهمیت دارد، بلکه از نظر اقتصادی اهمیت بالایی دارد.
تفکیک زباله یا طبقهبندی زباله فرایندی است که در آن زبالههای تر و خشک تفکیک میشود تا بازیافت مواد آسانتر شود. از زبالههای تر میتوان در تولید کود آلی و از زبالههای خشک برای تولید مجدد بسیاری از محصولات استفاده میشود.
در اکثر نقاط دنیا تفکیک زباله بهصورت دستی و با زحمت بسیار صورت میگیرد. از مشکلات این روش میتوان به کمرنگ بودن استقبال مردمی، احتمال اشتباه در تشخیص نوع زباله، فضاگیر بودن تعداد سطلهای تفکیککننده و عدم امکان استفاده در همه فضاها اشاره کرد. همچنین فرهنگسازی در این زمینه به صرف هزینه هنگفت و زمان زیادی نیاز دارد. درواقع فرایند تفکیک زباله از مبدأ اتوماسیونسازی نشده است.
یک سیستم تشخیص پلاستیک، شیشه و کاغذ و چوب برای سطل تفکیککننده زباله طراحی شده است که براساس جنس زبالهها آنها را تفکیک میکند.
زباله در محل ورودی این سطل قرار میگیرد که تقاطعی زاویهدار با در شیبدار نخست و باکس سنسورها دارد. پس از فعال شدن سنسورهای خاص، در شیشهای دستگاه باز میشود تا زباله روی نخستین درب شیبدار بیفتد. شیب زیاد سطح باعث انتقال زباله به سطل تفکیکی متناظر با جنس میشود تا سیستمهای تشخیصی این دستگاه، جنس زباله را شناسایی کرده و به محفظه مخصوص هدایت کنند.
انتهای پیام/4107/4021/ن
انتهای پیام/