تنها راه برونرفت از رکود در صنعت طلا، صادرات طلای ساختهشده است
سید حجت شفایی در گفتگو با خبرنگار حوزه بانک، بیمه، بورس و طلا گروه اقتصادی خبرگزاری آنا درباره این موضوع که عدهای بر این باورند که بانک مرکزی به خاطر جمعآوری نقدینگی دست به عرضه سکه کرده است، تشریح کرد: هر سیاستی که پشت این مسئله بود، اگر ابتدا با بخش خصوصی، علیالخصوص در اتاق بازرگانی نشستهایی برگزار و نظرات کارشناسی گرفته میشد و وضعیت اقتصاد طلا و جواهر در داخل کشور را رصد میکردند، قطعاً به این معضل دچار نمیشدیم. یکی از عوامل مهمی که موجب شد صنعت طلا و تولید طلا و عرضه آن در داخل کشور دچار رکود شود همین سیاست بانک مرکزی در خصوص عرضه سکه بود.
ذائقه مردم با خرید سکه تغییر کرد
وی با توضیح اینکه وقتی ذائقه مردم تغییر کند، بهراحتی نمیتوان ذائقه قبلی را دوباره جایگزین کرد، تأکید کرد: در حال حاضر مردم عادت کردهاند که سکه و ارز بخرند، بهطوریکه حتی خود دولت هم در این زمینه به علت تغییر ذائقه مردم دچار مشکل شد و به چالش کشیده شد.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگهای قیمتی ایران درباره راهکارها و پیشنهادهای اتاق بازرگانی بیان کرد: به عقیده من نباید فقط نقد کرد بلکه باید راهکارهای تخصصی ارائه داد. برای برونرفت از این وضعیت همه راهکارها را به وزیر محترم وقت صنعت، معدن و تجارت وقت که آقای شریعتمداری بودند، آقای جهانگیری و رئیس بانک مرکزی ارائه دادیم اما اینکه آنها تا چه حد از این نظرات استفاده کردند یا میکنند به خود آنها بستگی دارد.
راه برونرفت از رکود صنعت طلا، صادرات طلای ساختهشده به خارج است
وی با اشاره به راهکارهای پیشنهادی درباره برونرفت از در رکود صنعت طلا و جواهر گفت: با توجه به اینکه درحالحاضر در شرایط تحریم هستیم و نیز وضعیت کنونی ارز، یکی از راهکارهای برونرفت از رکودی که صنعت طلا و جواهر در داخل کشور به آن مبتلا شده است، صادرات طلای ساختهشده به خارج از کشور است.
انتهای پیام/4092/4083/
انتهای پیام/