توسط شرکت دانشبنیان؛
خاصیت آنتیباکتریال در اجزای داخلی یخچال ایجاد شد
خاصیت آنتیباکتریال در اجزای داخلی یخچال با کمک فناوری نانو ایجاد شد.
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، یکی از معضلات موجود در یخچالها، لانه گذاری باکتریها و میکروبها در اجزای داخلی یخچال و در نتیجه ایجاد بوی نامطبوع و فاسدشدن میوهها است.
از اینرو با استفاده از مستر بچهای آنتیباکتریال بوی نامطبوع از بین رفته و ماندگاری میوه افزایش مییابد.
از مزایای این محصول که با حمایت ستاد نانو و توسط شرکت آروین سپهر پارت تولیدشده میتوان به ضد قارچ و کپک زدن و ضد باکتری بودن برای99/99 درصد باکتریهای گرم منفی و گرم مثبت است.
انتهای پیام/4085
انتهای پیام/