حاج حسین خرازی تمام کارهایش را برای خدا انجام میداد
علیرضا سربخش در گفتگو با خبرنگار حوزه حماسه و مقاومت گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، در سالروز شهادت شهید حاج حسین خرازی درباره خصوصیات این فرمانده بزرگ دفاع مقدس گفت: حاج حسین خرزای یک شخصیت وارسته و انقلابی بود که ایثارگری و فداکاریش مختص زمان و مکان خاصی نبود. در دوران انقلاب، با صدور فرمان حضرت امام (ره) مبنی بر ترک پادگانها توسط سربازان، حاج حسین که آنموقع سرباز بود ، از پادگان فرار کرد و به صف مردم انقلابی پیوست.
این جانباز دفاع مقدس بیان کرد: بعد از پیروزی انقلاب شهید خرازی عضو کمیته انقلاب اسلامی شد و مبارزه خود را بر علیه ضد انقلاب با جدیت تمام آغاز کرد تا جایی که رشادتها و از خودگذشتگیهای شهید خرازی زبانزد خاص و عام شد و به همین علت مسئولیتهای زیادی را در کمیته انقلاب اسلامی عهدهدار شد.
سربخش اظهار کرد: یکی از مأموریتهایی که شهید خرازی توانست آن را به همراه دیگر همرزمانش با موفقیت انجام دهد، آزادیساری شهر سنندج بود. شهید خرازی بعد از یکسال خدمت عاشقانه به اسلام و انقلاب اسلامی با درخواست خود به جبهههای جنوب رفت.
وی بیان کرد: شهید بزرگوار حاج حسین خرازی در عملیات شکست حصر آبادان، فرماندهی بخشی از عملیات را بهعهده داشت و با کمبود ادوات جنگی در آن زمان توانست به خوبی از عهده این کار برآید. شهید خرازی در عملیات آزادسازی بستان نقش بسیار مهمی را ایفا کرد و بعد از آزادسازی بستان بود که تیپ امام حسین(ع) تشکیل شد و حاج حسین فرمانده تیپ امام حسین(ع) شد.
سربخش ادامه داد: حاج حسین خرازی در عملیاتهای رمضان، والفجر مقدماتی، والفجر 4 فرمانده لشكر امام حسین(ع) بود و با اخلاق و رفتار خود برای تمام بچههای لشکر الگویی از صداقت، مردانگی، اخلاص و شجاعت شده بود. در عملیات خیبر که حجم آتش دشمن و سلاحهای شیمیایی عرصه را به بچهها تنگ کرده بود، حاج حسن خرازی و بچههای لشکر امام حسین(ع) حاضر نشدند گامی به عقب بردارند و در همان شرایط بود که با اصابت ترکش خمپاره به دست راست حاج حسین خرازی، دستش قطع شد و با جراحتهای فراوان دیگر به بیمارستان پشت جبهه منتقل شد.
این جانباز دفاع مقدس یادآور شد: گمنام ماندن برای حاج حسین خرازی یک اصل بود. در یکی از تصاویری که در جبهه ضبط شده است، زمانی که دوربین از پشت سر به حاج حسین نزدیک میشود که مصاحبهای با حاج حسین داشته باشد، شهید خرازی با خوشرویی و خنده از مصاحبه کردن فرار میکند و حاضر نمیشود با خبرنگاران گفتگو کند. به این دلیل که نمیخواهد بگوید چه کارهایی انجام داده است.
سربخش ادامه داد: زمانیکه یک رزمنده در شب عملیات حاج حسین خرازی فرمانده لشکر امام حسین(ع) را در کنار خود میدید و فاصلهای بین خود و فرماندهاش حس نمیکرد، با روحیهای مضاعف میجنگید. حاج حسین خرازی تمام کارهایش را در گمنامی فقط برای رضای خدا انجام میداد.
وی اظهار کرد: شهید حاج حسین خرازی چندین بار مجروح شد و در زمانی که مجروح میشد، برای حفظ روحیه بچهها به عقب اعزام نمیشد و در همان خط مقدم خود را مداوا میکرد. شهید خرازی را باید به جوانان معرفی کنیم تا نسل حاضر بدانند چه کسانی برای حفظ این کشور و نظام از تمام هستی خود گذشتند و برای این از خود گذشتگی چه مراحلی را طی کردند.
گفتنی است؛ شهید حاج حسین خرازی فرمانده لشکر امام حسین (ع) در عملیات کربلای 5 در هشتم اسفند 1365 در اثر اصابت ترکش خمپاره به شهادت رسید.
انتهای پیام/4072/4100/
انتهای پیام/