طباطبایی: منسوجات و پوشاک 2 هدف اصلی در اجرای طرح پایش یزد است
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سالهاست که متخصصان و کارشناسان علمی و دانشگاهی از عدم ارتباط مستمر و مؤثر دانشگاه و صنعت و همچنین عدم کاربردی شدن پژوهشهای دانشگاهی و خاک خوردن پایاننامههای دانشجویان تحصیلات تکمیلی در کشور انتقاد میکنند.
دانشگاه آزاد اسلامی پس از سالها توانست طرحی را به مرحله اجرا بگذارد که رویکرد حل مسئله در طرحهای تحقیقاتی و پژوهشی دانشجویان داشته باشد.
طرح پایش (پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکهای) پس از مدتها کار مطالعاتی در آذرماه سال جاری رونمایی شد. هدف از این طرح، هدفمند کردن طرحهای دانشگاهی در حل مسائل کشور است.
«رصد پایش» پرونده ویژه خبرگزاری آنا است که به مأموریت واحدهای دانشگاهی سطح کشور در این طرح پرداخته و درصدد است این مأموریتها را به جامعه دانشگاهی معرفی کند.
در شماره پنجم از این پرونده به مأموریتهای استان یزد در طرح پایش پرداخته شده است.
معصومه طباطبایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در گفتگو با خبرنگار آنا، درباره مأموریت واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در طرح پایش اظهار کرد: نظر به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی یزد در رشته نساجی و پوشاک، ظرفیت گستردهای دارد، در دو سال اخیر کارگاههای دانشکده نساجی شامل کارگاه بافت و کارگاه دوخت به منظور جذب و پرورش دانشجویان با مهارت بالا در راستای تولید منسوجات راهاندازی شده است.
وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد اقدام به همکاری با افراد ماهر در صنعت نساجی کرده است، گفت: طراحی و دوخت لباس تیم حفاظت فیزیکی واحد یزد، لباس پرسنل بیمارستان و لباس دانشآموزان مدارس سمای واحد یزد در همه مقاطع پسرانه و دخترانه، ملحفه شرکت یزدباف و لباس سمای تفت با مشارکت حداکثری دانشجویان در قالب کار دانشجویی از جمله اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد در حوزه نساجی است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد ادامه داد: با توجه به قطببودن استان یزد در صنعت نساجی کشور و اهمیت این صنعت در توسعه و اشتغالزایی در کشور، دانشگاه آزاد یزد از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان مجری طرح ملی پایش منسوجات و پوشاک معرفی شده است.
طباطبایی خاطرنشان کرد: با اجرای برنامه پایش این امیدواری وجود دارد که با مدیریت مأموریتگرای تولید علم و هدفمندکردن پژوهش، تحولی در کارآمدی نظام علمی و اداره کشور پدید آید. بنابراین در جهت حفظ این خط سیر و حرکت، گسترش کارگاه بافندگی با هدف تجاریسازی و تولید پارچههایی با ویژگیهای خاص نظیر پارچههای ضدباکتری، مقاوم در برابر حریق و آبگریز و دوختودوز لباسهای ویژه نظیر البسه هوشمند برای کاربردهای نظامی در دستور کار این واحد است.
وی در پایان اظهار کرد: در سفر اخیر دکتر طهرانچی به استان یزد، جلسهای با حضور رئیس انجمن نساجان یزد، رئیس صنعت و معدن تجارت، مجری طرح پایش نساجی و پوشاک در واحد یزد و اعضای هیئت علمی گروه پوشاک برگزار شد و مسائل و مشکلات این صنعت مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
انتهای پیام/4113/ 4007/پ
انتهای پیام/