مشخصۀ «کوثری انقلاب» زنده کردن خدای کشتهشده در مدرنیته
به گزارش خبرنگار حوزه تشکلهای دانشجویی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مجتبی زارعی در مراسم تکریم و معارفه رؤسای پیشین و جدید مرکز استانی بسیج اساتید مازندران گفت: تقلیل اندازهگیری پیشرفت انقلاب ایران به امور مادی و فنّاورانه ظلم در حق این انقلاب است، چون بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی ایران، بازگرداندن خدا به انسانها بود که غربیان در مدرنیته و ساختار مدرنیستی او را کشته بودند.
عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس گفت: انقلاب اسلامی در قالب و ساختار جمهوری اسلامی برای پیشرفت در امور علمی و تکنولوژیکی و دیگر ساحات مادی، پیشرفتهای چشمگیری برای ایران و جهان داشت، اما اینکه تمام پرسشها را معطوف به امور حسی و مادی در اندازهگیری کامیابی انقلاب ایرانیان خلاصه کنیم اشتباه است؛ رسول خدا(ص) به امیرالمؤمنین علی(ع) فرمود: «یا علی! عرب قبل از بعثت، «شُتر بین» بود اما بعد از بعثت، «شمس بین» شد.» این دالّ مرکزی انقلاب پیامبر اسلام(ص) بود.
وی در پاسخ به این پرسش که امام خمینی (ره) و انقلاب ایران برای انسان چه کرد، گفت: انقلاب ایران، خدای کشتهشده در مدرنیته و ساختار مدرنیسم را در عصر مدرن و بیروح زنده کرد. انقلاب ما دوباره انسانها را شمس بین کرد. همان خدایی که غربیان کشته بودند، انسانهای بیخدا دوباره، به رابطه معناداری بین جهان، خود و خدا دست یافتند.
رئیس بسیج اساتید دانشگاهها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور افزود: انقلاب اسلامی ایران علاوه بر اینکه زنده است، کوثر است و کوثر بودن آن در عراق، لبنان، نیجریه، یمن و دیگر کشورهای جهان معلوم است، عاص بن وائل در محافل و گذرگاهها خبرپراکنی میکرد که حضرت محمد (ص) رسول خدا ابتر است اما صدیقه طاهره(س) کوثر اسلام شد، اینکه در عصر خشونت و بیپشتیبانیهای جاری، شیخ زکزاکی 10 میلیون انسان را متوجه اسلام انقلابی ایران میکند و انسانها در کشورهای گوناگون، احیا شده و بیدار میشوند به این معناست که انقلاب ایران کوثر است.
گفتنی است در پایان این مراسم رحمت عباستبار عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران بهعنوان رئیس جدید سازمان بسیج اساتید مازندران معارفه و از زحمات مجتبی بلباسی تکریم شد.
انتهای پیام/4084/ 4122/پ
انتهای پیام/