بررسی افزایش سطح رفاه و بهبود وضعیت دانشجویان در اولویت است
علی شجاعیباغینی در گفتگو با خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: موضوعی که همیشه در جلسات شورای صنفی ـ دانشجویی با حضور مسئولان امور دانشجویی و معاونتها برگزار میشود، بررسی افزایش سطح رفاه و بهبود وضعیت دانشجویان است.
وی افزود: برنامهریزیها زمانی نتیجه مطلوبی خواهد داشت که زیرساختهای لازم برای اجرای پیشنهادها و برنامهها در فضای دانشگاه وجود داشته باشد و بدون مطالعه دقیق، احتمالاً قشری از دانشجو در این شرایط آسیب ببیند و یا مشکلی برای کسی ایجاد شود. اقدام کردن و روش پیادهسازی بسیار مهمتر از این است که چه نوع برنامهای بخواهد اجرا شود.
دانشجوی رشته علوم آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان اظهار کرد: سوء مدیریت در بخشی از ارگانهای دانشگاهی و حتی تشکلهای دانشجویی در فضای دانشگاه یکی از مسائل حائز اهمیتی است که باید بیشتر به آن دقت شود و این مورد نیز همیشه در جلسات شورای صنفی ـ دانشجویی به مسئولان تأکید میشود.
وی تصریح کرد: در فضای دانشگاه برخی برنامهها در حوزه انجمنها، تشکلها و گروههای فرهنگی و...که بهظاهر قشنگ هستند، پیشنهاد میشود ولی در زمان اجزا و پیادهسازی آن آسیبهای آشکار و پنهانی را میتوان از آن خارج کرد.
این فعال دانشجویی گفت: افزایش بیرویه ظرفیت پذیرش دانشجو در اکثر دانشگاهها نیز موضوع قابلتوجهی است. در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان نسبت تعداد دانشجویان به ظرفیت خوابگاهها بهمراتب بالا بوده و دانشجویان از این باب آسایش کافی ندارند.
دبیر شورای صنفی ـ دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با اشاره به وضعیت خوابگاههای دانشجویی گفت: برخی از خوابگاههای دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با مشارکت بخش خصوصی ساختهشده که به این دلیل هرماه مبلغ 250 هزار تومان از دانشجویان بابت استفاده از خوابگاه دریافت میشود که برای یک دانشگاه دولتی نبود خوابگاه قابل تأمل است و همچنین از دانشجویان پسر جدیدالورود، ترم اول و دوم برای هر نفر در حدود 500 هزار تومان حق استفاده از خوابگاه دریافت میشود و همچنین بخشی از نمازخانه نیز را برای استفاده بهعنوان خوابگاه پسران در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: در مسائل مربوط حوزه رفاهی دانشجویان با پیگیریهای بهعملآمده سلف غذاخوری دانشجویان مورد بهرهبرداری قرار گرفت و موضوع مربوط به افزایش خوابگاهها نیز در دستور کار قرارگرفته است.
شجاعیباغینی گفت: افزایش بیرویه ظرفیت پذیرش دانشجو در اکثر دانشگاهها نیز موضوع قابلتوجهی است. در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان نسبت تعداد دانشجویان به ظرفیت خوابگاهها بهمراتب بالا بوده و دانشجویان از این باب آسایش کافی ندارند.
برخی از خوابگاههای دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با مشارکت بخش خصوصی ساختهشده که به این دلیل هر ماه مبلغ250 هزار تومان از دانشجویان بابت استفاده از خوابگاه دریافت میشود که برای یک دانشگاه دولتی نبود خوابگاه قابلتأمل است و همچنین از دانشجویان پسر جدیدالورود، ترم اول و دوم برای هر نفر در حدود 500 هزار تومان حق استفاده از خوابگاه دریافت میشود و همچنین بخشی از نمازخانه نیز را برای استفاده بهعنوان خوابگاه پسران در نظر گرفته شده است و در مسائل مربوط حوزه رفاهی دانشجویان با پیگیریهای بهعملآمده سلف غذاخوری دانشجویان مورد بهرهبرداری قرار گرفت و موضوع مربوط به افزایش خوابگاهها نیز در دستور کار قرارگرفته است.
وی با بیان اینکه موضوع خوابگاههای دانشجویی اصلیترین دغدغه شورای صنفی است افزود: خوابگاههای جدید که در مرحله گچکاری قرار دارند و طی بازدید میدانی اعضای شورای صنفی از این خوابگاه میتوان گفت با همت هرچه بیشتر و پیگیری جدی مسئولان دانشگاه این خوابگاه را میتوان برای سال تحصیلی بعد مورد استفاده ورودیهای علوم پایه قرارداد.
شجاعیباغینی در پایان با بیان اینکه شورای صنفی ـ دانشجویی بهعنوان خط مقدم در دانشگاه عمل میکند، افزود: این نهاد با دانشجو زندگی میکند، شرایط دانشجو را در دانشگاه کاملاً لمس میکند و برای رفع مشکلات و موانع با دانشجویان و مسئولان گفتگو کرده و مشورت میگیرد. بنابراین در میان تشکلهای دانشجویی جایگاه والایی دارد، چون حقیقتاً دلسوز مسائل دانشجویان است، بنابراین مسئولان دانشگاهی و وزارتخانه باید به شورای صنفی ارزش و اهمیتی بیشتر از آنچه تاکنون بر آن داشتند قائل شوند.
انتهای پیام/4108/4122/پ
انتهای پیام/