دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
خسروپناه تصریح کرد:

لزوم تبیین ظرفیت‌های علمی و معرفتی انقلاب اسلامی در شرایط کنونی

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ظرفیت علمی و معرفتی انقلاب اسلامی، به‌مراتب بیشتر از ظرفیت سیاسی انقلاب اسلامی است.
کد خبر : 357876
BS0K8345.jpg

حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به ابعاد غیرسیاسی انقلاب اسلامی، گفت: ظرفیت علمی و معرفتی انقلاب اسلامی، به‌مراتب بیشتر از ظرفیت سیاسی انقلاب اسلامی است. درست است از یک جهت، کارکرد و کاربست سیاسی انقلاب خیلی مؤثر بوده است.


معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به تحولات ایجاد شده در جغرافیای سیاسی جمهوری اسلامی ایران، ادامه داد: جمهوری اسلامی، شروع نقطه تحولات بسیار بزرگی در منطقه و سایر کشورهای اسلامی نیز بوده است، اما  ظرفیت معرفتی و ظرفیت علمی و فرهنگی انقلاب اسلامی را نباید نادیده گرفت.


خسروپناه افزود: استادان علوم انسانی باید با شناسایی ظرفیت‌های انقلاب اسلامی و معرفی مناسب این ظرفیت‌ها، زمینه‌های شکوفایی بیشتر را فراهم سازند. با راهنمایی رساله‌ها و پایان‌نامه‌ها و تبیین کتاب‌ها در راستای واکاوی ظرفیت‌های انقلاب، جایگاه علمی انقلاب اسلامی، هم در سطح داخلی و هم در سطوح بین‌المللی معرفی خواهد شد.


وی با اشاره به نقش اساسی رسانه‌ها و فضای مجازی در معرفی ظرفیت‌ها و دستاوردهای انقلاب، اظهار کرد: فلاسفه در گذشته «وجود»‌ را به چهار قسم تقسیم می‌کردند که می‌توان به وجود خارجی، وجود ذهنی، وجود کتبی و وجود لفظی در این چهارچوب اشاره کرد. امروزه دو وجود دیگر بر این وجودها اضافه شده، یکی وجود مجازی است و دیگری وجود اعتباری که این وجود اعتباری و اقسام دیگر وجود، اکنون همه به یک معنا در زیر سایه وجود مجازی قرار گرفته‌اند.


معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به فراگیری وجود مجازی در جامعه بیان کرد: امروزه وجود مجازی آن‌قدر گسترش پیدا کرده که می‌تواند تأثیرگذاری حداکثری داشته باشد. نباید از این وجود مجازی یا به تعبیر دیگر فضای مجازی غافل شویم. هر فعالیتی که صورت می‌گیرد، باید از این بستر به‌ظاهر مجازی و درواقع حقیقی استفاده کرد تا بتوان پیام انقلاب را به دنیا معرفی کرد.


انتهای پیام/4116/ 4007/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب