واحد قوچان دانشگاه آزاد میتواند به قطب صنایع غذایی تبدیل شود
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی بعد از بازدید از واحد قوچان در نشستی صمیمانه با جمعی از اعضای هیئت علمی و کارکنان این واحد دانشگاهی گفت: با توجه به اینکه رشتههای واحد قوچان از انسجام درونی برخوردار است، این واحد میتواند در صنایع غذایی به قطب صنایع غذایی تبدیل شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: صنایع غذایی تنها مختص صنایع پاییندستی نیست و اقتصاد صنایع غذایی، مدیریت بازرگانی، مالی و گمرک صنایع غذایی را نیز شامل میشود.
وی با اشاره به فعالیت 5 هزار و 300 صنعت در استان خراسان رضوی بر برندسازی صنایع غذایی و راهاندازی کلینیک صنعت در واحد قوچان تأکید کرد و گفت: با ایجاد این کلینیک امکان ارائه مشاوره به بخشهای مختلف صنعت امکانپذیر میشود و صنایع نیز از امکانات و پتانسیل و ظرفیت عظیم اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی بهرهمند خواهند شد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: باید با تغییر الگوی تربیتی از معطلی و به بطالت رفتن وقت جوانان جلوگیری کرد و از توانمندی آنان در صنایع استفاده کرد.
دکتر طهرانچی با تأکید بر انجام پژوهشهای خاص در این دانشگاه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی میتواند با حمایت و تقویت کانونهای صنعت و دانشگاه مشکلات صنعت را حل کند.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با برخورداری از بزرگترین سازمان تجهیزات پیشرفته و بزرگترین شبکه آزمایشگاهی کشور، آینده روشنی پیش رو دارد و میتواند در راستای پیشرفت جامعه گامهای اساسی بردارد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان سرمایههای این دانشگاه یاد کرد و گفت: با بازنشستگی پیش از موعد اعضای هیئت علمی مخالفم چرا که دانشگاه آزاد اسلامی تضمین کیفیت و بسترسازی اشتغال دانشبنیان را در برنامههای خود دارد.
انتهای پیام/4107/پ
انتهای پیام/