نگاه جشنواره فارابی به نوآوریها و تولیدات در عرصه کاربردی است
غلامرضا غفاری در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا با اشاره به دهمین جشنواره بینالمللی فارابی گفت: عمر این جشنواره همزمان با دهه سوم پیروزی انقلاب اسلامی است؛ هر ساله بهطور مرتب و منظم، جشنواره بینالمللی فارابی بهتناسب مناسبتها، بهطورمتناوب در ماههای آبان و آذر و دی و امسال در دهه اول بهمن، برگزار شده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: این جشنواره عمدتاً ویژه تحقیقات و پژوهشهای صورت گرفته است. هر ساله در حوزه علوم انسانی و علوم اسلامی برمبنای آثاری که به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده، بهلحاظ کمّی، شاهد رشد قابل توجهی بودهایم.
وی افزود: جشنواره فارابی سطح بینالمللی دارد و بنابراین آثاری هم از کشورهای خارجی به جشنواره ارائه میشود. امسال نزدیک به 437 اثر از کشورهای مختلف داشتیم. در مراسم اختتامیه این جشنواره شاهد برگزیده شدن هفت اثر از محققان خارجی بودیم که از آنها تقدیر شد و در حوزه داخل بهلحاظ کتاب، پژوهش، رساله دکتری و پایاننامهها نیز شاهد رشد بودهایم و امیدواریم بخش کیفی جشنواره همچنان که مورد اهتمام بوده، بیشتر مورد اهتمام قرار بگیرد و باز شاهد درخشش بیشتر در این عرصه و حوزه باشیم.
غفاری خاطرنشان کرد: یکی از نکات مطرح بهعنوان هدف این است که استعدادهای برتری که در این عرصه فعالیت میکنند، معرفی شوند. کارها و تولیداتی که از نظر داوران کارهای مطلوب و مناسب هستند و از قوت خوبی برخوردار هستند، آنها هم معرفی و انتخاب شوند که خود این امر در محققان اسلامی و محققان حوزه علوم انسانی انگیزه بهوجود میآورد. از طرف دیگر، نگاه جشنواره به نوآوریها و تولیدات تازه و نیز سهمی که این تولیدات در عرصه کاربردی و نظری دارند، معطوف است که خود این به رشد و تقویت این عرصه کمک میکند.
انتهای پیام/4084/خ
انتهای پیام/