36 اثر برتر دهمین دوره جشنواره فارابی معرفی شدند
به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مراسم اختتامیه دهمین جشنواره بینالمللی فارابی صبح امروز با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رؤسای دانشگاههای برتر، رئیس بنیاد ملی نخبگان و اعضای برگزیده در سالن اجلاس سران برگزار شد.
در این مراسم از مرحوم آیتالله سیدعبدالکریم موسوی اردبیلی و مرحوم عبدالحسین زرینکوب و زندهیاد توران میرهادی به عنوان شخصیتهای پیشرو تجلیل شد؛ همچنین از آیتالله رضا استادیمقدم، محمدرضا حکیمی و محمدعلی موحد به عنوان پیشکسوت علوم انسانی و اسلامی تقدیر به عمل آمد.
در ادامه این مراسم همچنین از عبدالکریم رشیدیان و حسین صابری به عنوان مترجم برتر، از اصغر افتخاری به عنوان نظریهپرداز برجسته و از مقصود فراستخواه به عنوان برگزیده جایزه مطالعات میانرشتهای تقدیر شد.
در بخش نهادهای پژوهشی نیز از انجمن علمی علوم مدیریت ایران به عنوان انجمن برتر و از مجلات «پژوهشهای فلسفی» دانشگاه تبریز و «فلسفه و کلام اسلامی» از دانشگاه تهران به عنوان نشریه علمی و پژوهشی برتر تقدیر شد؛ همچنین در گروه اخلاق، ادیان و عرفان، حسن قادری از واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی مورد تقدیر قرار گرفت.
در گروه تاریخ، جغرافیا و باستانشناسی از جواد صفینژاد با اثر «کاریز در ایران و شیوههای سنتی بهرهگیری از آن» و محمد جواد عبداللهی با اثر «تاریخ بیکاری در ایران» از دانشگاه تهران تقدیر بهعمل آمد.
در گروه حقوق نیز از هدایتالله فلسفی نویسنده کتاب «سیر عقل در منظومه حقوق بینالملل» تقدیر شد.
در گروه زبان، ادبیات و زبانشناسی مزدک انوشه از دانشگاه تهران با اثر «صرف در نحو، از کینه گرایی تا صرف توزیعی» برگزیده شد.
در گروه علوم اجتماعی و علوم ارتباطات نیز ، محمدرضا جوادی یگانه با اثر «ایرانیترین غیر ایرانیها خلقیات ایرانیان؛ از منظر بیگانههای آشنا» شایسته تقدیر و زهرا صبور نژاد از دانشگاه تهران با اثر «هویت دخترانه و تلفن همراه هوشمند؛ کاربرد تلفن همراه هوشمند در برساخت روایی هویت» برگزیده شناخته شدند.
همچنین در گروه علوم اقتصادی، مدیریت و علوم مالی، عباس شاکری حسینآباد با اثر «مقدمهای بر اقتصاد ایران» توانست برگزیده شود.
در گروه علوم سیاسی روابط بینالملل و مطالعات منطقهای نیز فاطمه شایان کتاب Security in the Persian Gulf Region برگزیده این گروه شناخته شد.
سید محمدهادی گرامی با کتاب «نخستین اندیشههای حدیثی شیعه: رویکردها، گفتمانها، انگارهها و جریانها» بهعنوان برگزیده و احیا میرحسینی با ارائه رساله دکتری تحت عنوان «الگوی گفتمانی تصرف در حدیث نزد قصاص» شایسته تقدیر در گروه علوم قرآنی، تفسیر و حدیث شدند.
در گروه فلسفه، منطق و کلام اسدالله فلاحی با ارائه کتاب «منطق تطبیقی» و محمدمهدی فاتحی با ارائه پایاننامه کارشناسی ارشد خود با عنوان «مبنای متافیزیکی وحدت حکم بر اساس محاوره سوفی است افلاطون» برگزیدگان این گروه معرفی شدند.
همچنین فناوری اطاعات، اطلاعرسانی و کتابداری، مهدی شقاقی با ارائه رساله دکتری با موضوع «طراحی مدل توسعه اخلاق اطلاعات میان دانشجو ایران» بهعنوان شایسته تقدیر تجلیل شد.
همچنین در گروه مطالعات هنر و زیباییشناسی هادی صفایی پور با ارائه رساله دکتری با موضوع «روششناسی فهم و تبیین مراجع طراحی معماران سنتی معاصر ایران» و فاطمه ماهوان با ارائه رساله دکتری با عنوان «متن پژوهی شاهنامه با استفاده از نگارهها (قابلیتهای نگارگری بهمنزله منبعی در متن پژوهی)» برگزیده شناخته شدند.
خسرو قاسم از هندوستان، رائول گنزالس بورنز از اسپانیا، صفر عبدالله از قزاقستان، آنا ماریاکراسنوولسکا از لهستان، مونیکا پرونکه از آلمان، نیکلاس جان سیمز ویلیامز از انگلستان و ژان کلود کویر از فرانسه بهعنوان هفتت برگزیده بخش خارجی در حوزه اسلامشناسی و ایرانشناسی معرفی شدند.
لازم به ذکر است که در گروه علوم تربیتی، روانشناسی، علوم ورزشی، گروه فقه و اصول و گروه مطالعات انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره) اثری بهعنوان برگزیده شناخته نشد.
انتهای پیام/4107/4084/خ
انتهای پیام/