دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 بهمن 1397 - 07:45
ابراهیم مهری

تخریب نهادهای انقلابی، تخریب اعتماد عمومی

تخریب نهادهای انقلابی سبب تخریب وجهه عمومی در سطح کشور خواهد شد.
کد خبر : 355577
97-04-c18-1872.jpg

گروه سیاسی خبرگزاری آنا؛ تخریب نهادهای انقلابی از همان سالهای اول انقلاب که نهادهای انقلابی به تدبیر حضرت امام خمینی(ره) تاسیس شدند بعنوان ثمرات انقلاب در دستور کار ضد انقلاب قرار گرفت و آغاز شد. نهادهای انقلابی همچون بنیاد مستضعفان، مولود انقلاب‌اند و برای تحقق اهداف و آرمان‌های انقلاب در یک فضای جهادی و بدور از بوروکراسی اداری شکل گرفتند. بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی امروز به یکی از نهادهای خدمتگذار و پر‌تلاش در حوزه آبادانی، پیشرفت و محرومیت‌زدایی از کشور تبدیل شده و توانسته است فعالیت‌های اقتصادی موفقی را سامان دهد و به یکی از نقاط قوت کشور، همراه و همکار دولت در اجرای برنامه و سیاست‌های کلان کشور تبدیل شود. حجم گسترده فعالیت‌ها و وسعت اقدامات اقتصادی و عمرانی و ابداع الگوی موفق آبادانی و پیشرفت منطقه‌ایی در حوزه محرومیت‌زدایی از این نهاد چهره‌ای به نمایش گذاشته که برخی با شبه‌افکنی سعی در توقف و یا کند کردن حرکت رو به جلو آن را دارند. ضد‌انقلاب با تخریب چهره نهادهای انقلابی سعی کرده‌اند مردم را نسبت به آنها بدبین و ناامید و در نهایت با تخریب آنها و سایر اقدامات اصل نظام را نشانه روند. تجربه ثابت کرده است که رسانه‌های بیگانه هرگز برای منافع ملت ایران قدمی برنداشته و نخواهند داشت و اساساً حق و حقوق ملت برای آنها موضوعیت ندارد. هدف آنها تخریب انقلاب اسلامی، دستاوردها و ناکارآمد نشان دادن رویش‌های آن است که بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی به عنوان یکی از رویش‌های انقلاب، از پیشرو‌ترین نهادهای انقلابی در آبادانی و محرومیت‌زدائی در کشور بوده و همواره در تیررس تخریب‌های رسانه‌های بیگانه قرار داشته است.


یکی از اتاق فکرهای آمریکا در مقابله با ایران بنیاد دفاع از دمکراسی‌ها که مواضع آن نزدیکی زیادی به لابی رژیم اشغالگر قدس در آمریکا دارد در بهمن سال قبل با انتشار مقاله‌ای در وال‌استریت ژورنال خواستار ضربه‌زدن به سه نهاد انقلابی یعنی ستاد اجرایی، آستان قدس و بنیاد مستضعفان می‌شود و مدعی می‌شود این ها مالیات نمی‌دهند، تحت نظارت نیستند و فعالیت رانتی دارند. تکلیف ما با این رسانهها روشن است و اگر اقدامی غیر از آنچه آنان انجام می دهند از آنان سربزند باید تعجب کرد. قطعا بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی از این رسانه ها توقع تعریف و تقدیر و خیر خواهی ندارد چرا که امام گفتند وقتی دشمن از شما تعریف می‌کند، ببینید چه اشتباهی کرده‌اید.


اما روی سخن با برخی رسانه های داخلی است که در مواجه با اقدامات صورت گرفته در بنیاد و رویکرد و خط مشی حاکم بر آن جانب انصاف را رعایت نمی کنند و با ایجاد جریان های خبری و تبلیغی و برجسته کردن برخی شبهات و سوء استفاده از برخی سخنان، سعی در تخریب چهره این بنیاد نزد افکار عمومی را دارندو حکایت امروز آنها حکایت یکی بر سر شاخ بن بریدن است.این در حالی است که در راس این نهاد شخصیتی شناخته شده با کوله باری از تجربه در عرصه های مختلف مدیریتی انقلاب و مورد اعتماد رهبر معظم انقلاب قرار دارد که به پاک دستی و کار جهادی معروف است.شخصیتی که در مسئولیت های مختلف بعد از انقلاب ارادت و اخلاص خود را به نمایش گذاشته است.


تخریب چنین شخصیتی با دست آویز قرار دادن برخی سخنان، شایسته و در شان رسانه های داخلی که بعضا مدعی عدالت طلبی و انقلابی گری نیز هستند نیست.فیلم سخنان سعیدی کیا در خصوص حقوق دریافتی مربوط به یکسال قبل و در یک جمع دانشجویی است پخش امروز آن در شرایطی که تیرماه 98 دوره اول ریاست ایشان در بنیاد به اتمام می رسد نشانه روشنی از نیت و هدف انتشار دهندگان آن است.


برای یادآوری بد نیست به سخنان یک مقام آگاه که بدنبال شایعات بی پایه در آبان ماه سال جاری منتشر شد توجه کنیم، آقای سعیدی کیا از مدیران جهادی، موفق و با سابقه جمهوری اسلامی است که در همه ادوار منشاء خدمات زیادی بوده است. اکنون نیز به هیچ عنوان تغییر ایشان در دستور کار نیست و کماکان با قوت و همت مضاعف به مسئولیت خود ادامه خواهند داد.این مقام آگاه همچنین از رسانه ها درخواست کرد از دامن زدن به شایعات بی اساس و حاشیه سازی برای خدمتگزاران نظام اسلامی خودداری کنند.


رسانه ها و فعالان فضای مجازی قطعا می دانند که یکی از بزرگترین سرمایه ها و پشتوانه های انقلاب اسلامی و به تبع آن نهادهای بر آمده از آن، اعتماد مردمی است که هرگونه خلل و خدشه وارد کردن بر این سرمایه خسارت های جبران ناپذیری در پی دارد و نتیجه اینکار بازی کردن در زمین دشمن است.بنیاد مستضعفان با تنوع زیاد و فعالیت در عرصه های مختلف، قطعا عاری از خطا نیست اما تخریب و سیاه نمائی و تشویش افکار عمومی و تخطئه فعالیت های صورت گرفته به شیوه های ژورنالیستی و پوپولیستی نه تنها کمکی به رفع نقاط ضعف و بهبود عملکرد نمی کند بلکه فضای اعتماد عمومی را به بی اعتمادی مبدل می کند و در فضای بی اعتمادی انجام کارهای بزرگ و ماندگار برای رفع محرومیت از کشور و هدایت دارائی ها و سرمایه ها به سوی آبادانی کشور غیر ممکن خواهد بود ضمن اینکه امروز کشور در شرایط ویژه ایی به سر می برد.


شرایطی که دشمنان انقلاب اسلامی با همه ی توان و به شدیدترین شکل ممکن در حال تحمیل فشارهای سنگینی بر مردم هستند تا مقاومت مردم ایران را درهم شکنند مردمی که نشان دادند در سخت ترین شرایط اقتصادی و معیشتی دست از آرمان های خود برنداشته اند و از انقلاب خود حراست می کنند.


رسانه ها باید تلاش کنند در این شرایط سخت تسکین دهنده آلام مردم باشند نه آنکه با جریان سازی های تخریبی آنهم علیه مسئولان و نهادهای انقلابی،امید مردم را به یاس و ناامیدی تبدیل کنند.این خیانت بزرگی به انقلاب است که به مردم القا شودکه نهادهای انقلابی کارآمدی ندارند و هر کاری را بخواهند انجام می دهند و از نظارت بدور هستند، نهادهای انقلابی محصول انقلاب و الگوهای موفق در مدیریت و کار و تلاش جهادی هستند معصوم نیستند اما متفاوت از نظر عملکرد هستند و نوعا و از جمله بنیاد مستضعفان بدون هیچگونه ردیف بودجه ایی از دولت متکی به درآمدهای بخش اقتصادی خودشان هستند، بانک سینا که امروز از موفق ترین بانک های کشور است متعلق به این نهاد است پنج هزار میلیارد تومان مالیات پرداختی بنیاد به دولت از سال 84 تاکنون نشان از تعهد و مسئولیت پذیری این نهاد است و فعالیت شرکت های بنیاد تحت نظارت حسابرسان و عملکرد آن تحت نظارت سازمان بازرسی است.


بنابراین ضمن رصد فعالیت نهادهای انقلابی و پرسشگری از آنها و توقع شفاف سازی فعالیت ها باید مواظبت کنیم که در نقادی و بررسی عملکرد اسباب ایجاد بدبینی افکار عمومی را نسبت به آنها فراهم نکنیم که در این صورت ناخواسته در صف خواست دشمنان انقلاب در ضربه زدن به سرمایه اصلی انقلاب یعنی اعتماد عمومی قرار خواهیم گرفت و خسارت های ناشی از این موضوع غیر قابل جبران خواهد بود.


انتهای پیام/4082/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب