بعضی از خواص در کشور غربزدهتر از غربیها هستند
به گزارش خبرنگار حوزه تشکلهای دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، ابراهیم فیاض در همایش اعضای دفاتر اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان که در مشهد مقدس برگزار شد، گفت: با بررسی وضعیت اجتماعی کشور در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، میبینیم که بعضی از مواردی که پایه علمی و حقوقی دارند، نظیر تظاهرات صنفی را باید به زور انجام دهیم.
وی در ادامه افزود: در کشور ما مدیران بادکنکی داریم؛ به این معنی که عمر مدیریت کم است؛ روز اول که برجام را تصویب کردند، در دفتر ریاست جمهوری یکی از مشاوران رئیس جمهور گفت که تحریمها برداشته میشود؛ در جواب وی گفتم هرگز اقتصاد جهانی اجازه نمیدهد این اتفاق بیفتد و این منحصر به بدعهدی آمریکا نیست.
این جامعهشناس افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در خیلی از موارد به انحراف کشیده شدیم و انقلاب بهوسیله انقلابیونی که جزء خواص بودند، منحرف شد و این حرکت در شاگردان این خواص نیز درحال ادامه است و این ناشی از جهل این افراد بود که اساس انقلاب را خوب نشناختند.
فیاض اضافه کرد: ما شاهد ظهور بعضی از تجدیدنظرطلبها در کشور هستیم که به زبان غیرمستقیم میگویند انجام انقلاب کار اشتباهی بوده است و شاهد این هستیم که آمریکاییها از افکار این گروه استقبال میکنند و به دنبال حیات دادن به شجره خبیثه پهلوی هستند.
وی بیان کرد: سازمان جاسوسی آمریکا بهدنبال تربیت شخصیتهای سیاسی در کشورهای مختلف ازجمله ونزوئلا است که شخصی را بهعنوان محور قدرت عَلَم کند؛ این همان روش استفاده از قدرت نرم است؛ یعنی نخبههای کشورهای غیرهمسوی خود را مهار میکند و رئیس جمهورهای این کشور را مسخ میکنند.
این استاد دانشگاه عنوان کرد: در کشور ما نیز بر روی افرادی که جزء خواص بودند کار انجام داده و با روش محرک و پاسخ بهوسیله رسانهها این خواص را بازی دادند؛ این نقشهها را مستر همفر، جاسوس معروف انگلیسی در کشورهای اسلامی انجام داده است؛ دشمن در به انحراف کشیدن کشورهای غیرهمسوی خود بیدار است و هر چقدر قدرت منطقهای کشور ما بیشتر شود، دشمنان بیشتر فشار میآورند.
فیاض اظهار کرد: آمریکاییها بهدنبال ایجاد نحلههای عرفانی فاسد ازجمله فلسفه اوشو، همجنسگرایی و فحشای مقدس هستند و این سیاستها را در کشوری مانند هند نیز ترویج میکنند و برای سایر کشورها نیز برنامههای مخربی دارند.
وی افزود: از طرف دولت، جلسهای دو هفتهای در دانشگاه تهران برگزار میشود و افراد معلومالحالی از هر دو جریان فکری در آن حضور دارند و پیرامون موضوعاتی همچون مدرنیسم و ضدمدرنیسم بحث میکنند. بعضی از خواص در کشور ما در غربزدگی از کشورهای غربی نیز غربیتر شدهاند و این موضوع دستمایه مسخره کردن غربیها شده است.
این جامعهشناس، خاطرنشان کرد: در ایران نیز با بررسی وضعیت افراد و تغییر افکار افراد مؤثر میبینیم که بسیاری از افراد بعد از جنگ رنگ باختهاند اما افرادی مثل صیاد شیرازی نیز وجود داشتند که تا آخر، رنگ عوض نکردند.
فیاض اعلام کرد: بزرگترین مشکل در کشور ما عقلانیت است و عقلانیت بهمعنای تناسب هدف و وسیله است. ما بهدنبال این هستیم که با کمترین هزینه و زمان به هدف برسیم و با این توجیه برجام را پذیرفتیم اما شاهد آن بودیم که در قضیه برجام هزینه کردیم اما به نتایج مطلوب نرسیدیم. این روش دستیابی به اهداف با کمترین هزینه در دوران مشروطه و ملی شدن صنعت نفت نیز مشهود بود که جامعه هزینههایی پرداخت اما به اهداف مطلوب خود نرسید. نتیجه این هزینهها، گسترش افسردگی در جامعه است.
وی تأکید کرد: برای اینکه عقلانیت در جامعه بهوجود آید، باید جهان و واقعیتها را بهخوبی بشناسیم. با بررسی روند تحولات اجتماعی در کشورهای غربی شاهد این هستیم که بعضی از تعاریف عوض شده و بهجای «انسان» از کلمه «مردم» استفاده میشود. در کشورهای غربی مسئلهای بهنام فمنیسم گسترش مییابد و بهجای انسان، نهاد خانواده شاخص میشود. تقریباً در تمام فیلمهای غربی روی محور خانواده کار میکنند. متأسفانه در کشور پس از گذشت سالهای اولیه انقلاب، بعضی اقدامات انجام شد تا خانواده نابود شود. یکی از این اقدامات، بیتوجهی به ساخت مسکن مهر بود که اساس خانواده را به زمین میزد. دشمن بهدنبال نابودی نهاد خانواده است تا تفکر اومانیسم حاکم شود.
این استاد دانشگاه تهران در پایان سخنان خود گفت: در بحث صدور انقلاب هم شاهد این هستیم که انقلاب ما صادر شد اما در داخل کشور، جیب خودمان خالی از انقلابیگری و مفاهیم انقلاب شد.
انتهای پیام/4107/خ
انتهای پیام/