سگگردانی و ولنگاری فرهنگی باید در کرسیهای آزاداندیشی بررسی شود
به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه و کرسیهای آزاداندیشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، ماجرا از آنجایی شروع شد که خانوادهای برای گردش به لواسان رفتند، کودک ۱۰ سالهشان مشغول بازی بود که از دور دو سگ از نژاد پیتبول و ژرمن شپرد را دید که هر دو سگ بدون قلاده بودند؛ دختر ترسید و فرارش عاملی شد که دو سگ به سمت او حمله کنند.
دست و پای کودک در این ماجرا آسیب میبیند و بلافاصله خانواده، کودک را به بیمارستان منتقل میکنند. کودک بیهوش میشود تا درمان بر روی او انجام شود و دو صاحب سگ نیز که بازداشت شده بودند با قرار وثیقه ۱۰۰ میلیون تومانی آزاد میشوند.
سگگردانی یکی از معضلات و نابهنجاریهایی است که این روزها به مد و تفاخر تبدیل شده است و برخی برای نشان دادن اینکه با دیگران متفاوت هستند، قلاده سگی را در دست میگیرند و آن را در معابر عمومی نمایش میدهند.
در سالهای اخیر بحث حمایت از حیوانات سبب شده است که نگهداری از این حیوانات خانگی افزایش پیدا کند. هرچند این موضوع با سبک زندگی ایرانی و اسلامی در کشور ما کمی در تناقض است اما مدگرایی و پیروی از سبک زندگی غربی سبب شده است که در سالهای اخیر با این موضوع بیشتر روبرو شویم.
ریشههای اینگونه ولنگاریهای فرهنگی نیازمند دقت بیشتر و بررسی ابعاد جامعهشناختی و روانشناسی موضوع را دارد تا موضوعاتی از این دست به صورت عالمانه و ریشهای حل شود و صرفاً به ابراز تأسف و موضعگیری ختم نشود.
یکی از مطالبات مقام معظم رهبری از دانشجویان این است که در قبال اتفاقات جامعه تحلیل عمیقتری داشته باشند و این امر نیازمند مطالعه و بحث علمی است.
یکی از راه مطالعه و بحث علمی که هموراه مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده، برگزاری کرسیهای آزاداندیشی با وجود داور بیطرف و مطلع به امور است.
باتوجه به ابعاد اجتماعی حمله دو سگ به دختربچهای در منطقه لواسان تهران؛ برگزاری کرسی آزاداندیشی با محوریت کمک به شناسایی و انتخاب راهحلهای مناسب ضروری است.
انتهای پیام/4107/4115/
انتهای پیام/