مدیریت شهری صرفاً از طریق شهرداری امکانپذیر نیست
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از شهرنوشت، سکینه اشرفی در آغاز بررسی لایحه برنامه پنج ساله سوم توسعه شهر تهران در صحن علنی شورای شهر، اظهار كرد: لایحه بازآرایی شده برنامه سوم شهر تهران در 20 آذرماه توسط شهردار تهران به شورای شهر ارائه شد و در 18 دی ماه به تأیید کمیسیون تلفیق شورای اسلامی رسیده است.
وی با اشاره به برخی از تغییرات در لایحه بازآرایی شده برنامه سوم نسبت به متن اولیه این لایحه افزود: یکی از مهمترین تغییرات، همراستا کردن مفاد برنامه سوم با چشمانداز و اهداف راهبردی طرح جامع شهر تهران بهعنوان سند چشمانداز، تطبیق مواد و احکام برنامه با قوانین و مقرارت کشور در حوزه مدیریت شهری است.
معاون برنامهریزی، توسعه شهری و امور شورای شهردار تهران با بيان اينكه تغییرات برنامه در راستای رفع مغایرتها و ارتقای هماهنگی و همافزایی در احکام آن بوده است، افزود: در این جهت، ماتریس وظایف دستگاههای اجرایی در جهت شفافسازی و تعیین سطح مداخله و اختیارات دستگاههای اجرایی و عمومی کشور در حوزه مدیریت شهری ترسیم شد.
اشرفی تأكيد كرد: ترسیم این ماده بر این اساس بود که پیچیدگی و چند بعدی بودن فعالیتهای حوزه مدیریت شهری صرفاً از طریق درگیر شدن شهرداری تهران به تنهایی امکانپذیر نیست و نیاز به مسئولیتپذیری دستگاههای اجرایی مرتبط و هماهنگی بیشتر با مدیریت شهری است.
وی با بيان اينكه این لایحه در کمیسیونهای مختلف شورای شهر تهران مورد بررسی قرار گرفته و مواردی از سوی کمیسیونها در این خصوص اعلام شده است، تصريح كرد: در دو ماهی که برنامه بررسی شد، 150 آئیننامه بالادستی کشوری در شهرداری تهران مورد توجه قرار گرفت و به برنامه سوم شهر تهران اطلاق شد و تلاش ما این است که در اجرایی کردن لایحه برنامه سوم شهر تهران همه دستگاهها را به همکاری بطلبیم و مطالبات شهروندان را مدنظر قرار دهیم.
کلیات برنامه سوم توسعه شهر تهران در صحن علنی شورای شهر به تصویب رسید.
انتهای پیام/4105/خ
انتهای پیام/