11 تفاهمنامه دستاورد دانشگاه علم و صنعت در نمایشگاه پژوهش
به گزارش خبرنگار حوزه علم فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نوزدهمین جشنواره پژوهش فناوری و فن بازار با حضور دانشکدههای مختلف دولتی و غیردولتی و واحدهای فناوری در محل دائمی نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار شد. در این نمایشگاه از تمامی دانشگاههای برتر کشور حضور داشتند و آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی خود را به نمایش گذاشتن یکی از غرفههای مطرح غرفه دانشگاه علم و صنعت با بیش از ۱۲۰ دستاورد پژوهشی و فناورانه بود.
ویژگی متفاوت این بود که به علت تعدد دستاوردهای پژوهشی امکان حضور همه آنها در غرفه وجود نداشت و دانشگاه با ایدهای نو و براساس مدیریت سبز، دستاورد خود را به نمایش گذاشت. بدین ترتیب دانشجویان دستاوردهای خود را بهصورت پوسترهای الکترونیکی با صداگذاری خود و یک کار گروهی منسجم در نمایشگاه به نمایش گذاشتند. این پوسترهای صوتی ـ الکترونیکی امکان ارسال دیجیتالی به مخاطبین را داشت. همچنین در این غرفه ۲۵ خدمت صنعتی اعضا هیئتعلمی این دانشگاه به صنایع و سازمانها مختلف ارائه شد.
از سوی دیگر در بخش رونمایی این نمایشگاه، دانشگاه علم و صنعت با ارائه سامانه توپکرانی برای حذف رسوبات از مبدلهای حرارتی با سطح آمادگی فناوری هفت برابر، از سوی وزارت علوم بهعنوان یکی از دستاوردهای شاخص انتخاب شد. فنّاوری تولید توپکهای این طرح تنها در کشورهای آلمان و چین موجود است و ایران سومین کشوری است که موفق به تولید آن شده است. این دستاورد محصول کار مشترک دانشکدههای فناوری نوین و مهندسی شیمی این دانشگاه است.
پریسا حجازی عضو هیئتعلمی دانشگاه مهندسی شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران و مدیر غرفه این دانشگاه در نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی فناوری و فن بازار گفت: در این نمایشگاه 11 تفاهم نامه برای تجاری سازی دستاوردهای علمی این دانشگاه امضا شد.
وی افزود: پژوهش در کشور به سمت رفع چالشهای صنعتی کشور و افزایش کیفیت پیش میرود درحالی که پیشاز این، عمدتا به کمیت به خصوص در نوشتن مقاله توجه داشته است.
انتهای پیام/۴۰۸۴/
انتهای پیام/