![برج فناوری و نوآوری اصفهان به بهرهبرداری رسید](/client/themes/fa/main/img/defultpic.png)
توسط معاون علمی رئیس جمهور؛
به گزارش خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دبیر شورای صنفی-دانشجویی دانشگاه گرمسار طی بازدید از آشپزخانه این واحد نسبت به وضعیت موجود اخطار داد.
کانال اطلاعرسانی شورای صنفی دانشگاه گرمسار با انتشار برخی تصاویر از از بازدید سرزده دبیر شورای صنفی از آشپزخانه این واحد خبر داد و عنوان کرد برخی از موارد لازم برای حفظ بهداشت محیط آشپزخانه به این واحد تذکر داده شد.
شورای صنفی این دانشگاه با کنترل کیفیت مواد اولیه وکنترل دقیق وزن مواد غذایی بکار رفته در وعده شام این دانشگاه وضعیت پخت و پز آشپزخانه را کنترل و بررسی کرد.
انتهای پیام/4108/ 4107/
انتهای پیام/