دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 آذر 1397 - 12:32
رمضان امینی:

پیگیر مطالبات شهروندان در موضوعات مختلف شهری هستیم

رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران گفت: پیگیر مطالبات شهروندان تهرانی در موضوعات مختلف هستیم و سامانه ۱۸۸۸ به‌همین منظور راه‌اندازی شده است.
کد خبر : 344942
www.matboatfars.com - 741ea26f52afff05.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، رمضان امینی پیش‌ازظهر امروز در جلسه ارتباط مستقیم تلفنی بازرسی شهرداری تهران در راستای پاسخگویی به مطالبات شهروندان به‌طور مستقیم در جریان برخی از مشکلات شهروندان قرار گرفت.


وی با بیان اینکه شهرداری تهران به‌عنوان یک سازمان محلی و غیردولتی وظایف متعددی را در پاسخگویی به شهروندان دارد اذعان کرد: سامانه ۱۸۸۸ به‌منظور دریافت انتقادات و پیشنهادات شهروندان راه‌اندازی شده است.


رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران گفت: در جریان پاسخگویی مستقیم به شهروندان امروز به بیش از ۸۰ تماس پاسخ داده شد و مهمترین مسائل مربوط به آن به حوزه خدمات شهری، کف‌سازی معابر، نظافت میادین میوه و تره‌بار، شهرسازی، صدور پروانه و بخش حمل و نقل مرتبط می‌شد.


امینی با بیان اینکه روند پاسخگویی به شهروندان و انتقادات آن‌ها از طریق سامانه ۱۸۸۸ به صورت شبانه‌روزی اتفاق می‌افتد اظهار کرد: یکی از ابتکارات ما امروز این بود تا ضمن حضور با بازرسان و معاونان در بطن کار قرار گرفته و بر حسن اجرای امور و پیگیری مطالبات حق شهروندان اقدامات لازم را انجام دهیم.


به گزارش خبرنگار حوزه شهری خبرگزاری آنا، بخشی از مطالبات شهروندان که از سوی رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران پاسخ گفته شد بدین شرح است:


* من آموزشگر منطقه ۱۲ تهران بودم و با حضور پیمانکار جدید، تعدیل نیرو در این بخش انجام شد و با توجه به اینکه از ۱۳ نیرو یکی از آن‌ها مازاد بود و من با توجه به سابقه بیشتری که داشتم در مقایسه با دیگران که افراد جدیدتری بودند تعدیل شدم. 


* بنده جزو چند نفری هستم که در پروژه رستگار، ملک خود را به منطقه ۱۵ واگذار کردند و پس از مشکلات فراوان که در دریافت پول خود داشتم به بانک مراجعه کرده تا وام بگیرم اما به ما گفتند که بانک شهر به نام شما وام گرفته و شما امکان دریافت وام ندارید و البته به وام دریافت‌شده به اسم شما در صورت عدم پرداخت اقساط جریمه تعلق می‌گیرد.


* یک فعال محیط زیست هستم؛ زمین‌های کشاورزی که حدود یک کیلومتر بعد از اتوبان ساوه است به‌نظر می‌رسد بدون دریافت هیچگونه مجوز و نامه‌نگاری در حال تبدیل وضعیت به تجاری هستند.


* من ساکن ناحیه هفت شهرداری منطقه یک تهران واقع در خیابان شریعتی هستم؛ در این منطقه برخی‌ اقدام به دپوی زباله‌های خود می‌کنند و با وجود پیگیری‌های صورت‌گرفته از طریق سامانه ۱۳۷ تاکنون اقدام جدی نسبت به جمع‌آوری زباله‌ها صورت نگرفته است.


بنا به این گزارش، رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران پس از پاسخگویی به تماس‌های شهروندان نسبت به  پیگیری موضوعات آن‌ها اطمینان داد و اظهار کرد: پس از پیگیری‌های لازم در راستای پاسخگویی در تماس با شهروندان آنان را در روند پیگیری مطالبات‌شان قرار خواهیم داد.


انتهای پیام/ ۴۱۰۵/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب