دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 آذر 1397 - 12:05
ده‌نمکی:

به جای اهدای گل، باید از تجربیات داوودآبادی استفاده کرد

مسعود ده‌نمکی در مراسم گرامی‌داشت حمید داوودآبادی گفت: به‌جای اهدای دسته‌گل به امثال داوودآبادی از تجربیات وی در دانشگاه صداوسیما برای انتقال تجربه استفاده شود.
کد خبر : 331005

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مراسم گرامیداشت حمید داوود آبادی تحت عنوان از معراج برگشته در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.


حمید حیدری مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صدا و سیما در این نشست اذعان کرد: داوودآبادی میراثی معنوی برای نسل سوم و چهارم انقلاب است،  باید قدر این میراث ماندگار را بدانیم.


وی ادامه داد: نسل جدید شاید در دوران دفاع مقدس، شب‌های عملیات، دوکوهه و شلمچه حضور نداشتند، اما به کمک آثار هنرمندانی امثال داوودآبادی حس دوران دفاع مقدس را درک می‌کنند.


مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صداوسیما اظهار کرد: اکنون اگر به مناطق جنگی برویم شاید حس و حال روزهای جنگ را درک نکنیم اما آثار هنرمندان متعهد و انقلابی صحنه‌های دفاع مقدس را برای ما زنده می‌کند.


وی در ادامه افزود: نسل سوم و چهارم انقلاب پیام هنرمندان انقلاب را دریافت کرده‌اند و باید از این یادگار ارزشمند پاسداری کنند.


مسعود ده‌نمکی کارگردان سینما نیز در ادامه همین نشست اظهار کرد: به‌جای اهدای دسته‌گل به امثال داوودآبادی از تجربیات وی در دانشگاه صداوسیما برای انتقال تجربه در قالب کارگاه‌های انتقال تجربه استفاده شود.


وی افزود: اگر انتقادی از فراموشی یا برگزار نکردن گرامیداشت هنرمندان انقلابی صورت‌ می‌گیرد می‌توان اولین انتقاد را به جریان انقلاب دانست که باید فعالیت بیشتری داشته باشد.


این کارگردان سینما افزود: حمید داوودآبادی در دوران غربت شهدا از زمان آغاز عملیات تفحص با کمترین امکانات کار هنری، ساخت مستند و روزنامه‌نگاری را انجام داد و باید از هنرمندان انقلابی امثال داوودآبادی برای انتقال این تجربیات استفاده کرد.


خواندن خاطرات داوودآبادی جرأت می‌خواهد


گلعلی بابایی نویسنده دفاع مقدس درباره ویژگی‌های حمید داوودآبادی بیان کرد: در این مراسم از کسی تجلیل می‌شود که مرد لحظه‌ها بوده و از دوران دفاع مقدس آتش به اختیار عمل کرده است. خواندن خاطرات و نوشته‌های داوودآبادی هم جرأت می‌خواهد و در این نوشته‌ها اثری از ریا و ظاهرسازی دیده نمی‌شود.


وی اشاره کرد: داوودآبادی در هر بزنگاه حساس انقلاب کتاب متناسب و مفیدی را به رشته تحریر درآورده است که پس از پایان جنگ تحمیلی در مورد تفحص شهدا، مدافعان حرم و نظایر اینها به چشم می‌خورد. این نویسنده دفاع مقدس اضافه کرد: تعبیر مقام معظم رهبری در مورد کتاب «از معراج برگشته» به این صورت است که این کتاب را با لحن باصفا و صمیمی معرفی کرده‌اند.


انقلاب اسلامی پس از پیروزی همواره با هنر عجین بوده است


در ادامه مراسم  مدیر هنرستان صداوسیما گفت: دو سال پیش به دنبال برگزاری بزرگداشت برای طنزپرداز نامی کشور زرویی نصرآبادی بودم که این اتفاق نیفتاد. امروز توفیق حضور در مراسم تشییع‌جنازه این هنرمند را نداشتم. برای اینکه بزرگداشت حمید داوودآبادی و هنرمند زنده بسیار مهم‌تر است.


وی تأکید کرد: انقلاب اسلامی پس از پیروزی همواره با هنر عجین بوده اما غیر از مقام معظم رهبری کسی هنرمند انقلاب را جدی نمی‌گیرد.


حسین قرائی اضافه کرد: هنرمند انقلابی و متعهد در کشور کم نیست اما باید به هر یک از این هنرمندان توجه بیشتری شود و می‌توان برای نگارش تاریخ شفاهی هنر انقلاب فعالیت‌های گسترده‌ای انجام داد.


داوودآبادی رزمنده‌ای با سابقه 35 سال دفاع در عرصه جنگ نرم


رحیم مخدومی یکی دیگر از نویسندگان دفاع مقدس گفت: حمید داوودآبادی سنگربان متعهدی است که سنگر دفاع خود را فراتر از هشت سال دفاع مقدس حفظ کرده و رزمنده‌ای با سابقه 35 سال دفاع در عرصه جنگ نرم به شمار می‌رود.


در پایان این مراسم حمید داوودآبادی نویسنده و مستندساز دفاع مقدس در سخنان کوتاهی گفت: ای کاش امروز برای غربت احمد متوسلیان مراسمی برگزار شود.


گفتنی است تجلیل از حمید داوودآبادی و همسر وی پایان‌بخش مراسم  گرامی‌داشت خالق اثر «از معراج برگشته» و «دیدم که جانم می‌رود» بود.


انتهای پیام/4060/4115/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب